ja chciałbym aby mój wizerunek był na pupie pani profesor, byłbym w centrum uwagi na studniówce
|
|
Świetny pomysł!
Spódnica rewelacja!
A nauczycielka super!
|
|
Ahh tyle lat jako absolwent a pani Szczerbińska dalej w formie :D
|
|
Fajna nauczycielka :) oby było takich wiecej. Na pewno lubiana przez uczniów... moda, energiczna, z hmorem i dystansem do siebe.
Do tego...wśród studniówkowej młodziży wygląda jak ich rówieśnica! :) pkt dla pani nauczycielki!!
|
|
Bardzo oryginalny i ciekawy pomysł. Bardzo atrakcyjna kobieta!
|
|
Jako uczeń Sorki Szczerbińskiej wiem, że można się wielu rzeczy spodziewać, ale to przeszło moje oczekiwania. Wielkie brawa za pomysł! :)
|
|
Super, fajna kobieta
|
|
Ciekawe kogo ma na (w:) pupie;D
|
|
ulalal ale laska, ja bym sie nie mógł skupić
|
|
Pomysł absolutnie rewelacyjny, będzie pewnie pamiętany przez dziesięciolecia. Wielki szacunek za koncept i wykonanie.
|
|
ale beznadziejna fryzura.. drogie panie nie rocie sobie tak beznadziejnej fryzury ze jeden bok jest podgolony.. wyglada jak jakas feministka.. tragedia
|
|
A Ciebie to pewnie skrzywdziła jakaś "feministka", bo bredzisz jak ciężko chory psychicznie , wyrazy współczucia:-(
|
|
o gustach się nie dyskutuje podobno, ale i fryzura i sama kreacja jak dla mnie tragiczne.
poczucie estetyki i smaku w społeczeństwie dziś osiąga poziom niemal zerowy.
stąd te zachwyty
|
|
pół klasy się w niej kocha pewnie :-) ładna :-)
|
|
Pomysł fajny, ale ta impreza powinna być zdecydowanie skromniejsza.
|
|
Szkoda ze mnie tak nie bylo po polnocy kieca by zleciala :) Pozdrawiam
|
|
ŚWIETNA NAUCZYCIELKA Z FANTAZJĄ - TYLKO POGRATULOWAĆ
|
|
Wspaniale!!! Plus długie rękawiczki - rewelacja!!!
|
|
Dobra laska z tej sorki :) że mnie uczyły same babcia bez pasji :(
|
|
ale beznadziejna fryzura.. drogie panie nie rocie sobie tak beznadziejnej fryzury ze jeden bok jest podgolony.. wyglada jak jakas feministka.. tragediakolego , zgadzam się . te boki wygolone do skóry wyglądają tragicznie. babochłopy paskudne się robią |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|