A co w sprawie podpalacza z Zamościa ? Coś tam o sukcesach milicji partyjnej nie słychać...
|
|
No cóż gdyby to zrobił przy wejściu do biura PO to po pierwsze wcale by go nie znaleźli a po drugie uznali by za znikomą szkodliwość czynu i odstąpili od wymierzenia kary
|
|
Założę się, że teraz tacy fani tefałenu jak paliwacek, adam_wazelina_sP0d_lublina albo agent_srome_K_ modlą się, żeby gostek dostał najwyższy wymiar kary, dzięki czemu mógłby stać się "męczennikiem". Ja natomiast mam nadzieję, że skończy się na kilkuset-złotowej grzywnie.Zasadniczo nie odpowidam na posty osób, co ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić co o nich myślę, ale niestety TVN nie moja bajka ani tym bardziej telewizja pissowska zwaną publiczną dla odmiany. Ale czuj się wyróżniony za sklecenie autoskiego wpisu. |
|
8 lat za pomalowanie drzwi !!! Kuźwa to chyba jakaś PiSowska przesada !!! Ciekawe czy policja z równą gorliwością ścigała by gościa gdyby pomazał drzwi do lokalu posła PO ? Raczej nie sądzę !
|
|
Wymierzyć chłopkowi grzywnę, którą osobiście jestem gotów za niego uiścić, a później "poczęstuję" go siarczystym policzkiem za głupotę!
|
|
8 lat za wandalizm to trochę dużo patrząc przez pryzmat zmarnowanych pieniędzy na wybory kopertowe za , które nikt nie poniósł odpowiedzialności . Bardziej wychowawcze byłoby naprawienie szkód osobiście przez wandala .
|
|
Lepiej niech naprawi szkodyNie, nie "lepiej", tylko obok naprawienia szkody powinien jeszcze ponieść jakąś finansową karę. Te "8 lat" to pewnie dla zrobienia większego wrażenia napisał miejscowy sprawozdawca. |
|
8 lat za wandalizm to trochę dużo patrząc przez pryzmat zmarnowanych pieniędzy na wybory kopertowe za , które nikt nie poniósł odpowiedzialności . Bardziej wychowawcze byłoby naprawienie szkód osobiście przez wandala .Byłoby wychowawcze, ale też można mieć wątpliwości, czy by to zrobił naprawdę dobrze. Poza tym sama naprawa szkód to za mało. Narobił kłopotów ludziom (w tym policji) i powinien zapłacić również za to i ponieść odstraszającą karę. Jasne że nie żadne "8 lat", tylko coś w złotówkach. |
|
Za kilka lat będzie bohaterem, który walczył z bandytami. Dla mnie już jest.Gdyby tak postąpił z siedzibą polityków PO, to najprawdopodobniej IPN zaliczyłby go w poczet "Żołnierzy Wyklętych"! A tak pozostanie tylko wpisany do rejestru osób skazanych! |
|
A były Pan minister od respiratorów i handlarza brobonią odprawę dostał na odchodne, a jak tam kasiorka ok 300 baniek z UE i naszych PLN RP na Onco Arendi i Szumowski Investnens już rodzinka przejadła czy ten cudowny lek kowidowy odkryła na płuca . Od Białorusi różni nas tylko flaga i to nieznacznie, taka powiedzmy wersja light, ale krok za kroczkiem z każdym roczkiem. Ni Sycylia ni post soviet repyblic, i pies i wydra, jakaś zwykła hydra.
|
|
Cytat z tekstu: "Przestępstwa, za jakie ma odpowiadać, zagrożone są karą do 8 lat wolności.".
Nie macie kogoś, kto czyta wasze teksty przed publikacją?
|
|
Szkoda kamienic...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|