ściągnąć dziada do Polski i osądzić !!!
|
|
Sprowadzić tego śmiecia i powiesić!
|
|
ściągnąć dziada do Polski i osądzić !!!Nieee, w Polsce będzie mu za dobrze. Chcesz jeszcze płacić na niego? Lepiej go wyrzucić ze spadochronem nad Syberią albo na Uralu, ewentualnie pozostawić w rejonie Doniecka, gdzie trwają ciągłe walki i niech zdycha z głodu. |
|
To jest właśnie uczciwość amerykańska , dali schronienie ponad 200 000 bandytów
|
|
na pal parcha ukraińskiego. sam mogę pomagać...
|
|
ile jeszcze takich bestii czeka na osądzenie a nasz rząd wchodzi UPAinie w zadek krew mnie zalewa jak widzę jak pieniądze z moich podatków tam wędrują za to co nam zrobili i do czego się nie przyznają powinniśmy ich rozebrać razem z Putinem bo tylko na to zasługują niestety tylko ruscy mają jeszcze to co facet mieć powinien
|
|
Możecie mu loda zrobić!
Przez tyle lat ludobójca egzystował jako prawowity obywatel Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej (nie mylić ze Stanami Zjednoczonymi, Meksyku) i NIKT!!! się do niego nie dobrał. Mosad nie miał motywacji, bo jak by miał, to problemu dziś by nie było. Oko za oko... Tak powinno być!
A w mojej wsi, 50 m od miejsca rozstrzelania mieszkańców przez Niemieckich, niemuzułmańskich potomków obecnych obywateli Bundesrepubliki, wnukowie zamordowanych krzyże celtyckie malują. Czekam na pojawienie się swastyk ("hakenkrojców") - nie symbolów pomyślności... A jak się nie mylę, to już były!
|
|
Niemec Ruski dwa najbardziej znani wrogowie POLSKI znajdują schronienie w Łuesa. Bez komentarza
|
|
Teraz to mu mogą naskoczyć. On już całe życie przeżył w spokoju.
|
|
na pal parcha ukraińskiego. sam mogę pomagać... JESTEM ZA.........
|
|
Ktoś musiał mu pomóc w dostaniu się do Ameryki.KTO?
|
|
Znów nasi bracia Ukraińcy! Musimy więcej im pomagać kolejne miliony przelewać na konta oligarchów!!
|
|
Blok 11 Auschwitz. Piwnica. Tak jak oni to robili
|
|
Zadajmy sobie najpierw pytanie czy Amerykanie będą chcieli go wydać? Nie jest tajemnicą, że wielu z nazistów i ich popleczników znajduje się pod parasolem ochronnym USA.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|