Hehehe… Panie Jacku, liczyć jak czytam, to Pan potrafi. Dlaczego wobec tego zapisał się Pan do tego pseudo programu???
|
|
Czyli PiSowska norma: przygotowali program" w nocy na kolanie, znowu sfinansują go pieniędzmi podatników (w sensie: właścicieli składów węgla), a potem zrefinansują go pieniędzmi innych podatników... A wystarczyło nie wychodzić przed szereg, tylko - jak cała Unia - kupować węgiel od Ruskich do któregoś tam sierpnia, napełnić magazyny. Wprowadzili sankcję na Rosję błyskawicznie nie przejmując się obywatelami własnego kraju, a teraz twierdzą, że to wina Ruskich. Jak zawsze - PiS niewinny, winni inni. Morawiecki i reszta tej bandy kłamców i nieudaczników: odejdźcie wreszcie, a w Polsce pojawi się dobrobyt!
|
|
POlska w ruinie. Widziały gały na co głosowały. Nowy ład czy am łagr...
|
|
Czyli PiSowska norma: przygotowali program" w nocy na kolanie, znowu sfinansują go pieniędzmi podatników (w sensie: właścicieli składów węgla), a potem zrefinansują go pieniędzmi innych podatników... A wystarczyło nie wychodzić przed szereg, tylko - jak cała Unia - kupować węgiel od Ruskich do któregoś tam sierpnia, napełnić magazyny. Wprowadzili sankcję na Rosję błyskawicznie nie przejmując się obywatelami własnego kraju, a teraz twierdzą, że to wina Ruskich. Jak zawsze - PiS niewinny, winni inni. Morawiecki i reszta tej bandy kłamców i nieudaczników: odejdźcie wreszcie, a w Polsce pojawi się dobrobyt!Troll hiPOkryta w pełnym blasku. Pamiętam jak na tym forum pisał,że dlaczego nie uszczelniono granic,że dlaczego do Polski cały czas kupuje się węgiel z Rosji. A teraz pełna demencja. |
|
Kłamiesz. Pisałem co najwyżej coś w stylu: dlaczego Morawiecki nawołuje innych do nałożenia embarga, a sam ciągnie ropę i węgiel z Rosji? To zupełnie co innego, niż wpierane przez ciebie nawoływanie do uszczelnienia granic. A zakupy węgla krytykowałem tylko przez pryzmat tego, że zajmują się tym krewni i znalomi PiSowskich królików i dlatego embargo wprowadza się powoli. Pytanie, czy tego nie rozumiesz, czy perfidnie przeinaczasz znaczenie moich słów.Czyli PiSowska norma: przygotowali program" w nocy na kolanie, znowu sfinansują go pieniędzmi podatników (w sensie: właścicieli składów węgla), a potem zrefinansują go pieniędzmi innych podatników... A wystarczyło nie wychodzić przed szereg, tylko - jak cała Unia - kupować węgiel od Ruskich do któregoś tam sierpnia, napełnić magazyny. Wprowadzili sankcję na Rosję błyskawicznie nie przejmując się obywatelami własnego kraju, a teraz twierdzą, że to wina Ruskich. Jak zawsze - PiS niewinny, winni inni. Morawiecki i reszta tej bandy kłamców i nieudaczników: odejdźcie wreszcie, a w Polsce pojawi się dobrobyt!Troll hiPOkryta w pełnym blasku. Pamiętam jak na tym forum pisał,że dlaczego nie uszczelniono granic,że dlaczego do Polski cały czas kupuje się węgiel z Rosji. A teraz pełna demencja. |
|
Faktycznie ,, w tym stylu ... " to brzmi zupełnie inaczej. W tym stylu to brzmi; ja nie będę mówił kto, ale jak walnę w ten rudy łeb. A teraz w twoim stylu dyskusji - wymień te firmy pisowskie ,które kupywały węgiel od ruskich. I dobrobytem Pełowskim też nie strasz - zaznaliśmy my go 8 lat . A władzę to zdobądźcie wyborach, a nie PO prośbie.Kłamiesz. Pisałem co najwyżej coś w stylu: dlaczego Morawiecki nawołuje innych do nałożenia embarga, a sam ciągnie ropę i węgiel z Rosji? To zupełnie co innego, niż wpierane przez ciebie nawoływanie do uszczelnienia granic. A zakupy węgla krytykowałem tylko przez pryzmat tego, że zajmują się tym krewni i znalomi PiSowskich królików i dlatego embargo wprowadza się powoli. Pytanie, czy tego nie rozumiesz, czy perfidnie przeinaczasz znaczenie moich słów.Czyli PiSowska norma: przygotowali program" w nocy na kolanie, znowu sfinansują go pieniędzmi podatników (w sensie: właścicieli składów węgla), a potem zrefinansują go pieniędzmi innych podatników... A wystarczyło nie wychodzić przed szereg, tylko - jak cała Unia - kupować węgiel od Ruskich do któregoś tam sierpnia, napełnić magazyny. Wprowadzili sankcję na Rosję błyskawicznie nie przejmując się obywatelami własnego kraju, a teraz twierdzą, że to wina Ruskich. Jak zawsze - PiS niewinny, winni inni. Morawiecki i reszta tej bandy kłamców i nieudaczników: odejdźcie wreszcie, a w Polsce pojawi się dobrobyt!Troll hiPOkryta w pełnym blasku. Pamiętam jak na tym forum pisał,że dlaczego nie uszczelniono granic,że dlaczego do Polski cały czas kupuje się węgiel z Rosji. A teraz pełna demencja. |
|
Nie "kupywały", tylko "kupowały". To po pierwsze. Po drugie - tak, za czasów PO/PSL żyło się normalnie, przewidywalnie, człowiek się nie bał jutra, bo wiedział, czego może się spodziewać. Dziś PiS gasi pożary, które sam wywołuje. Walczy z wrogami, których nie ma. Destabilizuje państwo w każdej dziedzinie i próbuje sobie podporządkować wymiar sprawiedliwości, bo wie, co czeka działaczy partii rządzących po tym, jak stracą immunitet. A dobrobyt buduje się nie zasiłkami, ale pracą, więc jeśli ci się robić nie chciało, to mogłeś narzekać. A władzę zdobędziemy w wyborach, tylko ich nie fałszujcie i nie czyńcie z TVP swojej tuby propagandowej.Faktycznie ,, w tym stylu ... " to brzmi zupełnie inaczej. W tym stylu to brzmi; ja nie będę mówił kto, ale jak walnę w ten rudy łeb. A teraz w twoim stylu dyskusji - wymień te firmy pisowskie ,które kupywały węgiel od ruskich. I dobrobytem Pełowskim też nie strasz - zaznaliśmy my go 8 lat . A władzę to zdobądźcie wyborach, a nie PO prośbie.Kłamiesz. Pisałem co najwyżej coś w stylu: dlaczego Morawiecki nawołuje innych do nałożenia embarga, a sam ciągnie ropę i węgiel z Rosji? To zupełnie co innego, niż wpierane przez ciebie nawoływanie do uszczelnienia granic. A zakupy węgla krytykowałem tylko przez pryzmat tego, że zajmują się tym krewni i znalomi PiSowskich królików i dlatego embargo wprowadza się powoli. Pytanie, czy tego nie rozumiesz, czy perfidnie przeinaczasz znaczenie moich słów.Czyli PiSowska norma: przygotowali program" w nocy na kolanie, znowu sfinansują go pieniędzmi podatników (w sensie: właścicieli składów węgla), a potem zrefinansują go pieniędzmi innych podatników... A wystarczyło nie wychodzić przed szereg, tylko - jak cała Unia - kupować węgiel od Ruskich do któregoś tam sierpnia, napełnić magazyny. Wprowadzili sankcję na Rosję błyskawicznie nie przejmując się obywatelami własnego kraju, a teraz twierdzą, że to wina Ruskich. Jak zawsze - PiS niewinny, winni inni. Morawiecki i reszta tej bandy kłamców i nieudaczników: odejdźcie wreszcie, a w Polsce pojawi się dobrobyt!Troll hiPOkryta w pełnym blasku. Pamiętam jak na tym forum pisał,że dlaczego nie uszczelniono granic,że dlaczego do Polski cały czas kupuje się węgiel z Rosji. A teraz pełna demencja. |
|
Patrząc na twoje codzienne trollowanie na tym forum to faktycznie stwierdzam,ze faktycznie nie utrzymujesz się z zasiłków, lecz twoim głównym źródłem utrzymania jest praca na tym forum. A za literówki mnie nie łap,bo nie ta droga. A jak tam lista firm i pośredników z PIS - do tego się merytorycznie nie odnosisz - brak argumentów?
|
|
Patrząc na twoje codzienne trollowanie na tym forum to faktycznie stwierdzam,ze faktycznie nie utrzymujesz się z zasiłków, lecz twoim głównym źródłem utrzymania jest praca na tym forum. A za literówki mnie nie łap,bo nie ta droga. A jak tam lista firm i pośredników z PIS - do tego się merytorycznie nie odnosisz - brak argumentów?To nie były literówki, to typowy dla PiSowców brak znajomości języka polskiego. Co do mojej pracy zaś, to wykonuję wolny zawód, pracuję w różnych godzinach i nie muszę się zniżać do klepania debilizmów na forach, by mieć jakąś gotówkę. A ty co tu robisz o tej porze? |
|
POnawiam: A jak tam lista firm i pośredników z PIS - do tego się merytorycznie nie odnosisz - brak argumentów?Patrząc na twoje codzienne trollowanie na tym forum to faktycznie stwierdzam,ze faktycznie nie utrzymujesz się z zasiłków, lecz twoim głównym źródłem utrzymania jest praca na tym forum. A za literówki mnie nie łap,bo nie ta droga. A jak tam lista firm i pośredników z PIS - do tego się merytorycznie nie odnosisz - brak argumentów?To nie były literówki, to typowy dla PiSowców brak znajomości języka polskiego. Co do mojej pracy zaś, to wykonuję wolny zawód, pracuję w różnych godzinach i nie muszę się zniżać do klepania debilizmów na forach, by mieć jakąś gotówkę. A ty co tu robisz o tej porze? |
|
,,Oczekiwania ludzi zostały zbyt mocno rozbudzone, a najlepszym lekiem na zmniejszenie tych oczekiwań zawsze była... wojna.'' Pinokio u Sowy
|
|
Czekam na jesien jak wyborcy PiS odczują co to znaczy wybierać małpę z brzytwą do władzy.
|
|
,,Oczekiwania ludzi zostały zbyt mocno rozbudzone, a najlepszym lekiem na zmniejszenie tych oczekiwań zawsze była... wojna.'' Pinokio u SowyDlaczego nie cytujesz działaczy PO,którzy poprzez swoje wypowiedziane złote myśli przerżnęłi wybory od tego momentu kilka razy, lecz cytujesz Morawieckiego . Chyba podobnie jak L.Kaczyński był prorokiem - obaj przewidzieli nadchodzącą wojnę. |
|
Z wielkim rozczarowaniem czytam wypowiedzi podważające prawdomówność premiera! Nie można wszak powątpiewać w prawdy przez niego głoszone! Co zaś dotyczy właścicieli firm handlujących węglem obawiam się, że w niezrozumiały dla wyborców PiS sposób przeciwstawiają się znanemu już z historii kraju procesowi rozkułaczania! Spokojnie czekam na dalszy rozwój sytuacji!
|
|
Pisowskie łajno w całej okazałości. Pisowcy zawierzą wszystkie piece matce boskiej, która rozpali ognie w kotłach. Był cud lubelski to będzie i cud centralnego ogrzewania.Istotki słabowite intelektualnie najchętniej uciekają się do hokus pokus w nadziei, że same nie będą musiały podejmować ważnych w ich życiu decyzji! Oni własne dzieci oddadzą pod "opiekę" jurnego katabasa w przekonaniu o takiej właśnie woli ich Boga! Natomiast to Ty zapłacisz za ich kretyńskie gry i zabawy! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|