I wy się dziwicie, że młodzi spier...ą z tego miasta?!
|
|
I to jest centrum miasta strefa parkowania
|
|
Dla mnie to jest dyskwalifikacja za nierówną nawierzchnię i brak wyznaczonych miejsc parkingowych.
|
|
W sumie to nawet nie wiadomo jaką ma powierzchnię ten parking i dokąd sięga Strada opłat.
|
|
okradajo
|
|
No i dobrze, przynajmniej bractwo nie rozjezdza lasu i nie wyrzuca prezerwatyw przez okno auta
|
|
Skądś te 16 tys. zł miesięcznie na pensję kolegi Żuczka, Komorskiego trzeba wytrzasnąć.
|
|
Coś późno ten news
|
|
Już nie mogę się doczekać aby zobaczyć kolejkę do parkomatu jak przyjedzie kilkadziesiąt zawodników na zawody wędkarskie :)
|
|
Bardzo dobrze. Może jeszcze niech się zajmą nielegalnym parkowaniem. Tłuste i brzuchate Janusze wszystko rozjadą swoimi samochodami. Na kupno stać ale już na serwis czy parking nie. Na całym świecie są opłaty za parkingi. I to dużo wyższe.
|
|
Parkowanie na klepisku, a opłata jak w nadmorskim kurorcie
|
|
Zawsze można przyjechać rowerem lub MPK
|
|
Żal.pl
|
|
Samo sprzątanie po brzuchatych Januszkach i Grażynkach generuje horrendalne kwoty i jakoś tę dziurę zalatać należy...
|
|
W regulaminie wyraźnie napisano, że nie można parkować poza miejscami wyznaczonymi.
Tam przecież nie ma żadnych wyznaczonych miejsc!
|
|
Opłaty za wjazd były dobre bo przecież np. wynajem kajaka na cały dzień i parking na cały dzień 5 zeta za wjazd to było dobre rozwiązanie. Teraz jak ktoś przyjedzie na kajaki, spływ Bystrzycą, to zabuli więcej za parking niż za atrakcje, strzał w kolano.
|
|
Opłaty za wjazd były dobre bo przecież np. wynajem kajaka na cały dzień i parking na cały dzień 5 zeta za wjazd to było dobre rozwiązanie. Teraz jak ktoś przyjedzie na kajaki, spływ Bystrzycą, to zabuli więcej za parking niż za atrakcje, strzał w kolano.No tak, a teraz za cały dzień zapłaci 10 zł. Czyli 5 zł różnicy. Faktycznie masakra :) |
|
A co z osobami niepełnosprawnymi co mają karty parkingowe? Też muszą płacić?
|
|
Pani "szefowa" tego przybutku, bardzo nieuprzejma, wyjaśniła mi dzisiaj, że jak nie zauważyłam tablicy i parkomatów to jestem kiepskim kierowcą (nie zauważyłam bo patrzyłam jak omijać dziury na wjeździe) a poza tym ona musi zarabiać i nie będzie nic inwestować w ten "parking"a jak ktoś sobie auto na tych wertepach uszkodzi to ona ma ubezpieczenie i nic ją to nie obchodzi. Dno kompletne. Całe szczęście umowa dzierżawy kończy się za niecałe dwa misiące i mam nadzieję, że ten cyrk się skończy.
|
|
1. Gdzie są miejsca wyznaczone na tym parkingu ?
2. Gdzie są wyznaczone odpowiednie miejsca dla osób niepełnosprawnych oznaczone zgodnie z przepisami i ilością przypadającą na pozostałe miejsca ?
3. Rozumiem że abonament M, N, E itp. obowiązują jak w strefie ?
4. Jaka jest organizacja ruchu na tym parkingu ??
Chyba komuś słońce zaszkodziło...
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|