Gdy uszkodzę samochód na tych dołach zwanych parkingiem -spotkamy się w sądzie. Ha ha super.
|
|
Tylko to nie jest cytat z filmu "Nie ma róży bez ognia " a z filmu "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?". Sam komentarz bardzo fajny. Pozdrawiam |
|
Ja to nazywam słowem na zet.
|
|
Bardzo dobrze, że na tym parkingu pobierane są opłaty i uważam, że są jeszcze za niskie. Nawierzchnia nie ma tu nic do rzeczy, przecież to parking leśny i nikt nie powinien w tym miejscu niczego asfaltować czy betonować. Pojazdy i ludzie zanieczyszczają las więc powinni płacić i nie biadolić. Poza tym nikt nikogo nie zmusza aby tam parkował, jak mu za drogo niech zostawi auto i przyjedzie MPK albo z buta.
|
|
To jest normalne złodziejstwo kasa dla nierobów ,nieroby nigdy się nie najedzą zawsze im mało .Tyle powstało platnych i wraz im malo nie do nakarmienia lenie patentowane.
|
|
- "MOSiR nie ingeruje w sposób prowadzenia działalności gospodarczej przez podmioty będące najemcami zarządzanych przez niego obiektów"-
Może czas aby MOSiR brał odpowiedzialność za Sport i Rekreację w Lublinie. Powinno im zależeć na poprawianiu dostępu dla mieszkańców do aktywności fizycznej. Jesteśmy jednym z biedniejszych regionów i nie poprawimy tego podwyższając ceny za wszystko.
|
|
A gdzie na tych parkingach miejsca dla osób niepełnosprawnych, Zalew Zemborzycki pełni rolę obiektu miejskiego, samorządowego! Inwalidzi potrzebują tu przyjechać i zregenerować siły do życia w trudnej codzienności państwa nieprzyjaznego im. A gdzie urządzenia typu TOY TOY. Mamy XXI wiek a nie XIX, sikanie czy s....ie pomiędzy drzewami jest dość ryzykowne ....
|
|
dlaczego klamiecie ze byl tak samo platny? wczesniej moglem przyjechac na tygodniu rano pobiegac godzinke. a teraz dodatkowe 4zl to chyba zrezygnuje z biegania. ciekawe jaki jest statut mosir ale raczej powinno w nim byc cos o zachecaniu do sportu a nie zniechecaniu. smieszne. moj ojciec budowal zalew za darmo w czynie spolecznym a ja z dziecmi nie moge pobiegac nad nim. xd
|
|
Jedyną sprawą, jaką dobrze załatwił pan Żuk to płatne parkingi wokół Zalewu Zemborzyckiego, są najdroższe w całej Polsce! Brawo panie Żuk, sukces na całą Europe! Cena parkingu w Marinie wzrosła o 330% Poprzednio za cały dzień 3 złote, obecnie 10! Parking jest płatny przeszło 20 lat. Pieniądze pobierały różne firmy, pan Żuk rządzi już trzecią kodencję, a drogi na terenie Mariny są w fatalnym stanie! Na co przeznaczane są pieniądze pobierane za parkowanie?!
|
|
Parkujcie i płaćcie za zniszczony lakier na samochodach. Pod drzewami iglastymi kapnie żywica i po lakierze.
|
|
Wogóle ogrodzić czky zalew spacer 10zł spacer z psem 25 zł wdech 5 zł a podobno tak wszystkim zależy bu mieszkańcy Lublina mieli jak najlepiej śmieszne to wszystko
|
|
MoE wody polskie zrobią z tym coś bo to na śiłę zdzerstwo z pieniędzy z ludzi mam nadzieję że to ostatnie pomysły mosiru na tym zbiorniku
|
|
Ja ostatnio tam zaparkowałem,po godzinie 21.
Oczywiście za wycieraczką miła niespodzianką.
Mandat
Tylko może ktoś by pomyślał o oświetleniu tego pieprzonego parkomatu, bo nie wiadomo gdzie stoi.
Szok
Złodziejstwo
|
|
Bardzo dobrze, że na tym parkingu pobierane są opłaty i uważam, że są jeszcze za niskie. Nawierzchnia nie ma tu nic do rzeczy, przecież to parking leśny i nikt nie powinien w tym miejscu niczego asfaltować czy betonować. Pojazdy i ludzie zanieczyszczają las więc powinni płacić i nie biadolić. Poza tym nikt nikogo nie zmusza aby tam parkował, jak mu za drogo niech zostawi auto i przyjedzie MPK albo z buta.Zgadzam sie z Tobą w 100% i popieram, daje łapke w górę ale ponieważ nie jest widoczna przy tylu minusach to piszę. Te oceny na minus to albo trole albo obraz naszego roszczeniowego społeczeństwa. |
|
Witam,
również mnie w dniu wczorajszym spotała niemiła niespodzianka za szybą, mnie i wielu innych któzy chciali kupić bilecik a parkometr był zepsuty.... właścicielka ...bardzo opieszała osoba, śmieje sie tylko i ma gdziś krzywde ludzką... a w moim przypadku gdzie chciałem zapłacić a urządzenie było zepsute,,, dostałem 50 zł. kary. Pan robiący zdjęcia wyjął tabliczkę zza parkometru NIECZYNNY i szybkim krokiem się oddalał... reakcja oszukanych osób była natychmiastowa... ale nic to nie zmieniło. nawet dzisiejszy telefon do biura i rozmowa z właścicielką...
wszystko miało miejsce w obecności dzieci.... które powiedziały ,że zostaliśmy oszukani... taki był spacer niedzielny z rodziną.
może jest osoba/osoby które przeprowadziłby jakieś kontrole? weryfikację takiego procederu,,, bo to jest jawne okradanie ludzi...
|
|
Ale jakis smiec z mosiru na to pozwolil!!! Vczy jakas lachudra od żuka Gdzie wyznaczone miejsca, monitoring, rozmieniarka, cieć wstawiaja budke i każą parkowac w tych korzeniach
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|