Tu ja Wisła 5, tu ja Wisła 5. Odbiór! Do wszystkich batalionów ZOMO w Lublinie. Zarządzam w trybie pilnym POszukiwania niebezpiecznego elementu wywrotowo-anarchistycznego znanego jako @Labydnik-Edek. Może być niebezpieczny, dlatego zezwalam na użycie gazu i paralizatora. Po ujęciu tego warchoła nakazuję odstawienie go na Oddział Zamknięty do Abramowic. Bez odbioru. Czołem
|
|
No to wszystko jasne. Ci milicjanci którzy mnie legitymowali pod URM rok temu i proponowali okazyjną podwózkę pod Łowicz to byli z grup rekonstrukcyjnych..... A ja myślałem że to reżimowi milicjanci.Myślałeś? To określenie w twoim wydaniu jest dużym nadużyciem. |
|
Kolejny raz rekonstruowanie dramatycznych wydarzeń z uśmiechem na ustach.Dla tych ludzi to świetna zabawa a co na to ci którzy faktycznie zostali pobici przez ówczesną milicję?Czemu to ma służyć?Dorzućmy do tego rekonstrukcję gazowania która odbyła się w jednej ze szkół.Aberracja.
|
|
@Kroll ciućmoku. Tęsknimy za starymi dobre czasy? Gdy wzystko Fir Dojczland oraz zadowolona z Polski Unia Jewropejska. To se ne vrati - POyebie
|
|
Znacie? To posłuchajcie. Komuniści wprowadzili stan wojenny co doprowadziło do: zapaści gospodarki i rozkręcenia inflacji, przejęcia państwowych mediów i używanie ich na potrzeby jednej partii, kolesiostwa w urzędach, obsadzania "stołków" zaufanymi towarzyszami, podporządkowaniu sądownictwa interesom partii rządzącej, izolacji Polski na arenie międzynarodowej, straszenie rewizjonistami z zachodu Europy a zwłaszcza Niemiec, łamaniem kręgosłupów niepokornym itd... Znacie? To posłuchajcie. I pomyślcie. Pomyślcie jakiego dnia będziemy za lat 41 upamiętniać wprowadzenie pisowskiego stanu wojennego.Ty to z głupim na rozum się zamieniłeś? Skąd piszesz? |
|
Nie wiem skąd pisze , ale ważne że nie pisze za ruble w przeciwieństwie do ciebieZnacie? To posłuchajcie. Komuniści wprowadzili stan wojenny co doprowadziło do: zapaści gospodarki i rozkręcenia inflacji, przejęcia państwowych mediów i używanie ich na potrzeby jednej partii, kolesiostwa w urzędach, obsadzania "stołków" zaufanymi towarzyszami, podporządkowaniu sądownictwa interesom partii rządzącej, izolacji Polski na arenie międzynarodowej, straszenie rewizjonistami z zachodu Europy a zwłaszcza Niemiec, łamaniem kręgosłupów niepokornym itd... Znacie? To posłuchajcie. I pomyślcie. Pomyślcie jakiego dnia będziemy za lat 41 upamiętniać wprowadzenie pisowskiego stanu wojennego.Ty to z głupim na rozum się zamieniłeś? Skąd piszesz? |
|
Taaaaa... I mamy stan wojenny? Nie narzekam na brak wyobraźni, ale że na forum wypowiadają się aż takie łajzy, które nie używają rozumu, to dla mnie zaskoczenie. Obniżyli ci wpłaty z Moskwy?Nie wiem skąd pisze , ale ważne że nie pisze za ruble w przeciwieństwie do ciebieZnacie? To posłuchajcie. Komuniści wprowadzili stan wojenny co doprowadziło do: zapaści gospodarki i rozkręcenia inflacji, przejęcia państwowych mediów i używanie ich na potrzeby jednej partii, kolesiostwa w urzędach, obsadzania "stołków" zaufanymi towarzyszami, podporządkowaniu sądownictwa interesom partii rządzącej, izolacji Polski na arenie międzynarodowej, straszenie rewizjonistami z zachodu Europy a zwłaszcza Niemiec, łamaniem kręgosłupów niepokornym itd... Znacie? To posłuchajcie. I pomyślcie. Pomyślcie jakiego dnia będziemy za lat 41 upamiętniać wprowadzenie pisowskiego stanu wojennego.Ty to z głupim na rozum się zamieniłeś? Skąd piszesz? |
|
Ciekawe czy kaczyński juz wtedy był za Ruskimi???
|
|
Ciekawe czy kaczyński juz wtedy był za Ruskimi???Od urodzenia z wdzięczności za dom na Mickiewicza , prezent od raczkującego prl-u w czasach gdy samodzielny najmniejszy pokój w Wa-wie był nieosiągalny dla zwykłej rodziny |
|
,,Partyjny bełkot to nie informacja''.
|
|
Przegrzałeś się , czas na przelogowanie krasnopisoski wyrobnikuTaaaaa... I mamy stan wojenny? Nie narzekam na brak wyobraźni, ale że na forum wypowiadają się aż takie łajzy, które nie używają rozumu, to dla mnie zaskoczenie. Obniżyli ci wpłaty z Moskwy?Nie wiem skąd pisze , ale ważne że nie pisze za ruble w przeciwieństwie do ciebieZnacie? To posłuchajcie. Komuniści wprowadzili stan wojenny co doprowadziło do: zapaści gospodarki i rozkręcenia inflacji, przejęcia państwowych mediów i używanie ich na potrzeby jednej partii, kolesiostwa w urzędach, obsadzania "stołków" zaufanymi towarzyszami, podporządkowaniu sądownictwa interesom partii rządzącej, izolacji Polski na arenie międzynarodowej, straszenie rewizjonistami z zachodu Europy a zwłaszcza Niemiec, łamaniem kręgosłupów niepokornym itd... Znacie? To posłuchajcie. I pomyślcie. Pomyślcie jakiego dnia będziemy za lat 41 upamiętniać wprowadzenie pisowskiego stanu wojennego.Ty to z głupim na rozum się zamieniłeś? Skąd piszesz? |
|
Tu ja Wisła 5, tu ja Wisła 5. Odbiór! Do wszystkich batalionów ZOMO w Lublinie. Zarządzam w trybie pilnym POszukiwania niebezpiecznego elementu wywrotowo-anarchistycznego znanego jako @Labydnik-Edek. Może być niebezpieczny, dlatego zezwalam na użycie gazu i paralizatora. Po ujęciu tego warchoła nakazuję odstawienie go na Oddział Zamknięty do Abramowic. Bez odbioru. CzołemPrzypomniałaś sobie młodość? Takie polecenia wydawałaś? |
|
Nie, nie mamy stanu wojennego. Jeszcze... Ale przymiarki już na części terytorium były, na razie w postaci stanu wyjątkowego.Taaaaa... I mamy stan wojenny? Nie narzekam na brak wyobraźni, ale że na forum wypowiadają się aż takie łajzy, które nie używają rozumu, to dla mnie zaskoczenie. Obniżyli ci wpłaty z Moskwy?Nie wiem skąd pisze , ale ważne że nie pisze za ruble w przeciwieństwie do ciebieZnacie? To posłuchajcie. Komuniści wprowadzili stan wojenny co doprowadziło do: zapaści gospodarki i rozkręcenia inflacji, przejęcia państwowych mediów i używanie ich na potrzeby jednej partii, kolesiostwa w urzędach, obsadzania "stołków" zaufanymi towarzyszami, podporządkowaniu sądownictwa interesom partii rządzącej, izolacji Polski na arenie międzynarodowej, straszenie rewizjonistami z zachodu Europy a zwłaszcza Niemiec, łamaniem kręgosłupów niepokornym itd... Znacie? To posłuchajcie. I pomyślcie. Pomyślcie jakiego dnia będziemy za lat 41 upamiętniać wprowadzenie pisowskiego stanu wojennego.Ty to z głupim na rozum się zamieniłeś? Skąd piszesz? |
|
Zwłaszcza dla rodziny AK-owca.Ciekawe czy kaczyński juz wtedy był za Ruskimi???Od urodzenia z wdzięczności za dom na Mickiewicza , prezent od raczkującego prl-u w czasach gdy samodzielny najmniejszy pokój w Wa-wie był nieosiągalny dla zwykłej rodziny |
|
Czy JarKacz dziś znowu spał do południa? To też taka jednoosobowa grupa rekonstrukcyjna z Żoliborza?
|
|
Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazły
|
|
Jak wojciech jaruzelski dogadywał się z Rockefellerem - 25 września 1985 r. około godziny 11.30 nowojorska policja zablokowała przejazd prywatnych samochodów na 52. Ulicy na Manhattanie. Kilka minut później po wąskiej jednokierunkowej drodze przemknęła kolumna samochodów, którymi jechała polska delegacja rządowa. Najważniejszym pasażerem był człowiek, którego administracja Ronalda Reagana określała jako jednego z największych wrogów demokracji na świecie. Generał Wojciech Jaruzelski... Rozmowa z Davidem Rockefellerem miała jednak wymiar znacznie bardziej biznesowy. Świadczy o tym fakt, że przy stole zaczęła się od tematu budowy fundacji rolnej i jej związków z fundacją kościelną. Oficjalnie nie istnieje żaden udokumentowany zapis tej dyskusji, choć wątpliwe, aby amerykańskie służby specjalne zrezygnowały z podsłuchiwania tego, co ma do powiedzenia człowiek będący jednym z głównych dowódców wojsk Układu Warszawskiego. Jedynymi świadkami tej debaty były dwie osoby: szefowa sekretariatu Davida Rockefellera Patricia Smalley oraz polski tłumacz w randze wicedyrektora jednego z departamentów MSZ Jerzy Sokalski. Chociaż nie znamy treści rozmowy obu panów, pewne jest, że musiała być bardzo interesująca, skoro zamiast planowanej godziny trwała 105 minut." - rp.pl
|
|
Jak wojciech jaruzelski dogadywał się z Rockefellerem - 25 września 1985 r. około godziny 11.30 nowojorska policja zablokowała przejazd prywatnych samochodów na 52. Ulicy na Manhattanie. Kilka minut później po wąskiej jednokierunkowej drodze przemknęła kolumna samochodów, którymi jechała polska delegacja rządowa. Najważniejszym pasażerem był człowiek, którego administracja Ronalda Reagana określała jako jednego z największych wrogów demokracji na świecie. Generał Wojciech Jaruzelski... Rozmowa z Davidem Rockefellerem miała jednak wymiar znacznie bardziej biznesowy. Świadczy o tym fakt, że przy stole zaczęła się od tematu budowy fundacji rolnej i jej związków z fundacją kościelną. Oficjalnie nie istnieje żaden udokumentowany zapis tej dyskusji, choć wątpliwe, aby amerykańskie służby specjalne zrezygnowały z podsłuchiwania tego, co ma do powiedzenia człowiek będący jednym z głównych dowódców wojsk Układu Warszawskiego. Jedynymi świadkami tej debaty były dwie osoby: szefowa sekretariatu Davida Rockefellera Patricia Smalley oraz polski tłumacz w randze wicedyrektora jednego z departamentów MSZ Jerzy Sokalski. Chociaż nie znamy treści rozmowy obu panów, pewne jest, że musiała być bardzo interesująca, skoro zamiast planowanej godziny trwała 105 minut." - rp.plKolejna głupawa wrzutka "...ZSL". O tej rozmowie wiadomo od początku, że się odbyła - nie było żadną tajemnicą. Teraz "...ZSL" zawiadamia, że nie wie, co było jej treścią. |
|
Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazły
|
|
,, Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...''Jak wojciech jaruzelski dogadywał się z Rockefellerem - 25 września 1985 r. około godziny 11.30 nowojorska policja zablokowała przejazd prywatnych samochodów na 52. Ulicy na Manhattanie. Kilka minut później po wąskiej jednokierunkowej drodze przemknęła kolumna samochodów, którymi jechała polska delegacja rządowa. Najważniejszym pasażerem był człowiek, którego administracja Ronalda Reagana określała jako jednego z największych wrogów demokracji na świecie. Generał Wojciech Jaruzelski... Rozmowa z Davidem Rockefellerem miała jednak wymiar znacznie bardziej biznesowy. Świadczy o tym fakt, że przy stole zaczęła się od tematu budowy fundacji rolnej i jej związków z fundacją kościelną. Oficjalnie nie istnieje żaden udokumentowany zapis tej dyskusji, choć wątpliwe, aby amerykańskie służby specjalne zrezygnowały z podsłuchiwania tego, co ma do powiedzenia człowiek będący jednym z głównych dowódców wojsk Układu Warszawskiego. Jedynymi świadkami tej debaty były dwie osoby: szefowa sekretariatu Davida Rockefellera Patricia Smalley oraz polski tłumacz w randze wicedyrektora jednego z departamentów MSZ Jerzy Sokalski. Chociaż nie znamy treści rozmowy obu panów, pewne jest, że musiała być bardzo interesująca, skoro zamiast planowanej godziny trwała 105 minut." - rp.plKolejna głupawa wrzutka "...ZSL". O tej rozmowie wiadomo od początku, że się odbyła - nie było żadną tajemnicą. Teraz "...ZSL" zawiadamia, że nie wie, co było jej treścią. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|