Armia Czerwona wyzwoliła Polskę, zbrodni w Katyniu nie było, wojny na Ukrainie nie ma, PZPR troszczyła się o Polskę i Polaków, opozycja chce władzy, bo w Polsce nie ma demokracji i wolności. Taki żart.
|
|
Armia Czerwona wyzwoliła Polskę, zbrodni w Katyniu nie było, wojny na Ukrainie nie ma, PZPR troszczyła się o Polskę i Polaków, opozycja chce władzy, bo w Polsce nie ma demokracji i wolności. Taki żart.Matołku - a co to wszystko ma wspólnego z tematem artykułu? Ty masz naprawdę nasrane pod kopułą! |
|
To humor na twoim poziomie, jołopie.
|
|
To humor na twoim poziomie, jołopie.To był humor? To chyba typowo PiSowski - Jaruś zarechocze, wy wszyscy będziecie się chicholić, żeby Jarusia nie urazić. A do mojego poziomu, to nie jesteś się w stanie zbliżyć, matołku, co już wielokrotnie ci wykazałem. |
|
Masz jarusiofobie malutki człowieczku. Lecz się. A co do twojego poziomu: nie zniżam się i nie zbliżam, bo cuchnie.
|
|
sra__K__a, sK0ro widzę, że mocno cię świerzbi twoje "ostre" pióro, to może skrobniesz coś w temacie, dlaczego DW P0 przejęciu przez dewelo-buraczków, tak rzadK0 raP0rtuje działania dewelo-bandy i jej rathausowego patrona? Czyżby wskutek załamania sprzedaży kurników ynwestycyjnych P0jawiły się jakieś niesnaski w ramach Klubu?
|
|
Masz jarusiofobie malutki człowieczku. Lecz się. A co do twojego poziomu: nie zniżam się i nie zbliżam, bo cuchnie.Fobię? Ty rozumiesz w ogóle znaczenie słów, których używasz? Nie, nie boję się JarKacza. Miałbym się bać gnoma zastrachanego z miliona powodów? Nie rozśmieszaj mnie, PiSowski propagandysto. |
|
sra__K__a, sK0ro widzę, że mocno cię świerzbi twoje "ostre" pióro, to może skrobniesz coś w temacie, dlaczego DW P0 przejęciu przez dewelo-buraczków, tak rzadK0 raP0rtuje działania dewelo-bandy i jej rathausowego patrona? Czyżby wskutek załamania sprzedaży kurników ynwestycyjnych P0jawiły się jakieś niesnaski w ramach Klubu?A co mnie to obchodzi? To raczej ty masz w tej kwestii wiecznie coś do napisania, szkoda tylko, że te twoje wypociny są tak daleko od faktów... |
|
Znowu chlew daje o sobie znać. Oszołomskie, prostackie szambo znowu wybija i rozlewa się po forum
|
|
Znowu chlew daje o sobie znać. Oszołomskie, prostackie szambo znowu wybija i rozlewa się po forumTak, Jasin, wraz z pojawieniem się twojego komentarza. |
|
Znowu chlew daje o sobie znać. Oszołomskie, prostackie szambo znowu wybija i rozlewa się po forum
|
|
Znowu chlew daje o sobie znać. Oszołomskie, prostackie szambo znowu wybija i rozlewa się po forumZ każdym twoim pojawieniem się... |
|
Znowu chlew daje o sobie znać. Oszołomskie, prostackie szambo znowu wybija i rozlewa się po forum, śmieciu
|
|
... dewiacje były i są. Problemem jest przyzwolenie na publiczną promocję dewiacji. Kubuś z Januszem od wibratora już zaliczyli proces z wódeczką w tle.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|