Nie wiem, czy dobrze rozumiem… 200 osób brało udział w imprezie i jesteście dumni, że zebraliście Państwo 91 tys złotych? Przecież to kompromitacja jakaś jest. Ile kosztowała impreza?
|
|
Wielki szacun dla inicjatywy empatycznych osob! 91 tys. to troche wiecej, niz miesieczna pensja pana Horaly pilnujacego laki! Ale i tak godna uwagi w czasach, kiedy dzieci traktuje sie jako obiekt chuci facetow w sutannach, a nie wspolobywateli w potrzebie pomocy!
|
|
Nie wiem, czy dobrze rozumiem… 200 osób brało udział w imprezie i jesteście dumni, że zebraliście Państwo 91 tys złotych? Przecież to kompromitacja jakaś jest. Ile kosztowała impreza?Pozostaje mi wyrazic nadzieje, ze Szanowny Pan, potrafi zawstydzic krytykowanych organizatorow i sam zainicjuje event aby pokazac im, jak trzeba zbierac srodki! Juz w tej chwili gratuluje..... |
|
No chyba nie zrozumieliśmy się… Jeśli koszt Państwa imprezy dla 200 osób w Dworze Anna przewyższa wysokość Państwa zbiórki w kwocie 91 tys zł, na jak najbardziej szczytny cel to zdecydowanie powinniście się Państwo wstydzić tym chwalić. I nie ma sensu włączać do tego polityki. Po prostu wstyd.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|