![]() |
Ja pier.... żeby się nie zesrali
|
![]() |
Zabezpieczenia na poziomie wizyty prezydenta a to tylko zwłoki. boją się ,że ucieknie. Wierzą w życie pozagrobowe to i wszystko jest możliwe.
|
![]() |
Spoko to tylko publiczne pieniądze są wydawane.
|
![]() |
Kolejne koszty... Zachciało się transportu aż do Lublina...Tak jakby w WWarszawie nie mogli zrobić tej sekcji... W szpitalach kolejki, na nic pieniędzy nie ma, złe wyżywienie, kiepscy lekarze, itd....A oni bez sensu pieniądze wydają!!! I TO NASZE PIENIĄDZE PODATNIKÓW!!! SKANDAL! ILE JESZCZE????!!!!!
|
![]() |
Żenada za nasze...
|
![]() |
Czego oni tak się boją?Chyba tego by zwłok nie "oczyścić" z mgły smoleńskiej lub pozostałości bomb termicznych. To się nazywa bezczeszczeniem zwłok a jest to karlne.
|
![]() |
Był kiedyś prokurator który "zgubił' pistolet.Czy to zbieżność nazwisk?
|
![]() |
Na filmie w 30tej sekundzie słychać strzały!
|
![]() |
Niepotrzebne takie informacje. Tylko koderaści będą się spuszczać pod artykułem z typową dla siebie subtelnością pachołków pańszczyźnianych.
|
![]() |
Gdzie będzie transmisja? Lecę po popcorn!
|
![]() |
Ile pieniędzy poszło na organizację tego "happeningu"?
|
![]() |
No nareszcie! Czyli to, że Lublin to Polska B to nieprawda! Nareszcie jakieś światowe wydarzenie!
|
![]() |
"Niepotrzebne takie informacje. Tylko koderaści będą się spuszczać pod artykułem z typową dla siebie subtelnością pachołków pańszczyźnianych."
Dkaczego niepotrzebne? Bardzo potrzebne. By pokazać na jakie bzdury ida pieniądze z naszych podatków. Zmarłym najlepiej robi cisza nad trumną. Czego obecna waadza, chyba nie potrafi pojąć, no ale w końcu na trupach do tej władzy dojechali.
|
![]() |
Nowa świecka tradycja: "Bożonarodzeniowe wykopki".
|
![]() |
Współczuję tym policjantom,że muszą udawać .
|
![]() |
Szpital dokładnie obstawiony przez policje i inne służby.Dlaczego?Czyżby sie bali ,że zmarły ucieknie.Nie róbcie jaj!Dajcie zmarłym odpoczywać w spokoju!
|
![]() |
|
![]() |
Przerost formy nad treścią.Kto za to wszystko płaci,Po co taka obstawa,tak jakby prezydent przyjechał do szpitala.Przecież nieboszczyk nigdzie nie ucieknie.
|
![]() |
zeby sie nie zesrali czasem...
|
![]() |
Wstyd mi za te lubelskie komentarze, czasami milczenie jest złotem. Zamilczcie!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|