Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Pierwsza w Lublinie sekcja zwłok ofiary katastrofy smoleńskiej

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 listopada 2016 r. o 10:20 Powrót do artykułu
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
Wstyd mi za te lubelskie komentarze,  czasami milczenie jest złotem. Zamilczcie!
Wiemy że "lepszy sort" chciałby uciszyć wszystkich o innych poglądach ale właśnie na tym polega wolnośc słowa (nie mylić z kulturą wypowiedzi...) że każdy mówi co chce (co jest coraz bardziej niebezpieczne...) a jeśli komuś się to nie podoba to niech nie czyta a tym bardziej nie komentuje... Poza tym mieszkam na pomorzu...
Odpowiedz
Ciąg dalszy gry PiSu trumnami smoleńskimi. Wstydu nie macie, tak dręczyć rodziny ofiar! Żądamy dowodów na domniemany zamach, gdzie jest wrak samolotu, od roku jesteście u władzy i potraficie tylko jątrzyć.
Odpowiedz
Żeby ktos ciała nie ukradł ale ochrona i ile kasy na to trzeba.
Odpowiedz
A dlaczego film się urywa: dzień dobry, męski głos )z tonu pies) dzień doobry. i koniec filmu a ja myślę że dalej było tak: co pani tu nagrywa? Bo ja jestem z dziennika, proszę nie nagrywać, ma pani zezwolenie? Jestem reporterką Dziennika, nazywam się Dorota Awiorko. Proszę stąd odejść tu nie wolno filmować. Prawda Dorota, że tak było lub mniej więcej tak? Ja myślę że niepotrzebnie wyłączyłaś sprzęt i podciełaś materiał. Ludzie to chcieliby zobaczyć a nie tylko że otwierają się drzwi i ktoś ci odpowiada dzień dobry.
Odpowiedz
W/w członek PiS. Co, nie piszą co chcielibyście? Żenada.
Odpowiedz
Napompowana na pokaz obstawa Policji jako element spektaklu politycznego. Ale postawa mediów też niczego sobie... te bezpośrednie i wciąz powtarzane transmisje każdej jednej ekshumacji w czołowych stacjach, po cholerę!? Nie ma się co dziwić, że lokalne tuzy dziennikarstwa też wykorzystały okazję, aby narobić rabanu... Żal, żal, żal...   
Odpowiedz
Show must go on. tylko dlaczego polski podatnik ma za to płacić. Nie mówiąc o powtórnych pozwach o odszkodowania dla rodzin ofiar. To po prostu niemoralne. Poszło na to 80 mln z budżetu, a więc z podatków wszystkich Polaków
Odpowiedz
W głowie się nie mieści co ci niemyślący robią z tym krajem.
Odpowiedz
Głupota rządzących obecnie naszym pięknym krajem jest nieograniczona jak kosmos, pytam co za cymbał bawi się władzą i demonstracyjnie strzeże, no właśnie czego strzeże i pilnuje, szpitala, szczątków zwłok, lekarzy, czy może ruskich, którzy podrzucą jakieś szczątki do zbadania, brrrrrrrrr, to wszystko razem wzięte, to horrrrrrror polityczny
Odpowiedz
Ujadajcie arbuzy, ujadajcie. Wasz czas nadchodzi. Ten 2018 przyjdzie szybciej, niż wam się wydaje.
Odpowiedz
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
Wstyd mi za te lubelskie komentarze,  czasami milczenie jest złotem. Zamilczcie!
a niby dlaczego? bo ty tak chcesz? prawde ludzie piszą,cyrk sponsorowany z naszych pieniędzy. niech jarson z antkiem z własnej kieszeni płacą za te szopki.
Odpowiedz
"Przy ciele jednego z mężczyzn znajdowała się noga kobiety z przywieszką z nazwiskiem… tegoż mężczyzny. W innym grobie znaleziono trzy ręce, w kolejnym dwie lewe dłonie. ..." - dalej wierzycie POwaleńcom i komuchom zsl?
Odpowiedz
Cześć i szacunek zmarłym, pokój i prawda ich rodzinom.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...