Sam pomysł jest dobry tylko godziny są słabo dobrane
|
|
Ciekawe w jaki sposób te konceptualne sklepy bezobsługowe, które uruchomiono choćby w Poznaniu stosują się do tej regulacji?
|
|
Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. A ja bym chciał by sklepy były czynne od 5 rano i na dodatek miały już ciepłe pieczywko. Pracuję od 6 .... też bym chciał..... też mi się należy!!!
|
|
Mam 80 lat i nie mogę spać w nocy a tu tylko Biedronka otwarta. A ja chciałbym Obi i sklep z odżywkami dla kulturystów.
|
|
Jakiekolwiek godziny by nie były Zawsze znajdzie się grupa której nie będzie pasowało. Chyba te wprowadzone wydają się najbardziej optymalne. Dla tych co nie kupią drugiego śniadania-trzeba pomyśleć dzień wcześniej, dla dzieci kt. Nie zjedzą zapiekanki-brać kanapki z domu (będzie i zdrowsze) a tak wogóle od 10 do 12 to chyba dzieci powinny być w szkole pod opieką nauczycieli a nie włóczyć się po spożywczakach. Ranne godziny(jak ktoś postuluje) też złe bo w tym czasie do pracy szkoły idą inne grupy wiekowe ( przecież ludzie pracę zwykle zaczynają między 7 a9) To są generalne rozważania i zawsze znają się wyjątki
|
|
Jaki jest sens tych godzin dla seniorów skoro oni i tak przychodzą o każdej porze czy to rano czy wieczorem. Oni potrafią nawet stać o 5 rano przed marketem i czekać do 6, aż im otworzą. Ja nie wiem co za głupiec to wymyślił, a cierpią jedynie na tym właściciele sklepów.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|