Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Pies zaatakował pawie w Ogrodzie Saskim. Kto rozpoznaje tego mężczyznę?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 czerwca 2018 r. o 15:03 Powrót do artykułu
to ja
Odpowiedz
faktycznie podobny
Odpowiedz
Stało się coś tym ptaszyskom,macie film z tego strasznego ataku , jak nie to możecie gościowi walnąć mandat za to że pies był bez kagańca,proponuję wystawić europejski nakaz aresztowania jakaś paranoja w tym kraju panuję
Odpowiedz
Ukarać gnoja przykładnie. W d... poprzewracało się tym psiarzom.
Odpowiedz
Przecież to on
Odpowiedz
Nie jestem do końca pewna, ale to chyba taki koleś z brodą i z ciemnymi włosami. Mieszka gdzieś w okolicach Śródmieścia. Ważna informacją może być to, że ma psa. Mam nadzieje, że choć trochę pomogłam. Oby się znalazł!
Odpowiedz
Zboczeniec?
Odpowiedz
No to teraz pytanie : kto pierwszy będzie właściciel psa na policji , czy policjanci u niego? Do biegu gotowi start!
Odpowiedz
Z psem na łąki,albo w chaszcze,nawet się nie ogolił ,nie pasuje do cywilizacji Królewskiego Ogrodu Saskiego.
Odpowiedz
Psa uśpić, a właściciela skazać na dożywotnią hodowlę pawi.
Odpowiedz
Dobra rada dla cwaniaka Zgłoś się sam grzecznie na policję
Odpowiedz
Przy takiej sprawie wizerunek opublikowano po kilku dniach a jak ktoś wybił szybę w autobusie albo coś ukradł to wizerunek publikowany jest po kilku miesiacach
Odpowiedz
proponuje go szukac w klubach pedalskich. gra tam pierwsze skrzypce.
Odpowiedz
Ja wiem to luke skywalker
Odpowiedz
czy to nie jest ten słynny Brodacz z Sharksów? 
Odpowiedz
Tyle milionów POszło na Ogród Saski a kamera 240p jak z lat 80-tych. Gdzie prokurator???
Odpowiedz
Dlaczego nie ma zakazu wprowadzania psów do saskiego?
Odpowiedz
zakaz był, ale dwóch Panów z Lublina wymysliło sobie, że to ogranicza ich prawa obywatelskie itp., narobili zamętu i sąd w Warszawie zakazł zniósł ......
Odpowiedz
dopiero jak się coś jakiemuś dziecku stanie do będzie miało sens wg Pana a i oczywiście będzie to musiało być na filmie
Odpowiedz
ja rozpoznaje go, ale nie jestem frajerem
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...