to ja
|
|
faktycznie podobny
|
|
Stało się coś tym ptaszyskom,macie film z tego strasznego ataku , jak nie to możecie gościowi walnąć mandat za to że pies był bez kagańca,proponuję wystawić europejski nakaz aresztowania jakaś paranoja w tym kraju panuję
|
|
Ukarać gnoja przykładnie.
W d... poprzewracało się tym psiarzom.
|
|
Przecież to on
|
|
Nie jestem do końca pewna, ale to chyba taki koleś z brodą i z ciemnymi włosami. Mieszka gdzieś w okolicach Śródmieścia. Ważna informacją może być to, że ma psa. Mam nadzieje, że choć trochę pomogłam. Oby się znalazł!
|
|
Zboczeniec?
|
|
No to teraz pytanie : kto pierwszy będzie właściciel psa na policji , czy policjanci u niego? Do biegu gotowi start!
|
|
Z psem na łąki,albo w chaszcze,nawet się nie ogolił ,nie pasuje do cywilizacji Królewskiego Ogrodu Saskiego.
|
|
Psa uśpić, a właściciela skazać na dożywotnią hodowlę pawi.
|
|
Dobra rada dla cwaniaka
Zgłoś się sam grzecznie na policję
|
|
Przy takiej sprawie wizerunek opublikowano po kilku dniach a jak ktoś wybił szybę w autobusie albo coś ukradł to wizerunek publikowany jest po kilku miesiacach
|
|
proponuje go szukac w klubach pedalskich. gra tam pierwsze skrzypce.
|
|
Ja wiem to luke skywalker
|
|
czy to nie jest ten słynny Brodacz z Sharksów?
|
|
Tyle milionów POszło na Ogród Saski a kamera 240p jak z lat 80-tych. Gdzie prokurator???
|
|
Dlaczego nie ma zakazu wprowadzania psów do saskiego?
|
|
zakaz był, ale dwóch Panów z Lublina wymysliło sobie, że to ogranicza ich prawa obywatelskie itp., narobili zamętu i sąd w Warszawie zakazł zniósł ......
|
|
dopiero jak się coś jakiemuś dziecku stanie do będzie miało sens wg Pana a i oczywiście będzie to musiało być na filmie
|
|
ja rozpoznaje go, ale nie jestem frajerem
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|