Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Pies zaatakował pawie w Ogrodzie Saskim. Kto rozpoznaje tego mężczyznę?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 czerwca 2018 r. o 15:03 Powrót do artykułu
Pies powinien być na smyczy. Ma się wybiegać? To sobie puszczajcie psy na działce albo w wyznaczonych miejscach. Boję się psów od dziecka i nie cierpię takich nieodpowiedzialnych ludzi!
Odpowiedz
A co z pawiami?
Odpowiedz
A czy ci co chodzą po ogrodzie z psami mają ze sobą torebki na psie gówna,tam bawią się dzieci ,biegają po trawnikach. Z psami na łąki,Lub kagańce psom właścicielom i torebki i łopatki na gówna i dopiero mogą wejść do "ucywilizowanego ogrodu i parku".
Odpowiedz
ja rozpoznaje go, ale nie jestem frajerem
 jeśli ukrywasz dane a wiesz kto to, to właśnie jesteś frajerem
Odpowiedz
Oto jest skutek uchylenia zakazu wprowadzania kundli do Ogrodu Saskiego. Nie trzeba było długo czekać na negatywne efekty.
Odpowiedz
Ha ha. Prawdziwych przestępców się chroni zasłaniając wizerunek a właściciela psa który zignorował Żukowy zakaz i Żukowe pawie. Chore miasto i usłużna POlicja.
Odpowiedz
adam ostrowski. ***s://***instagram.com/adam.ostr.ostrowski/
Odpowiedz
WŁAŚCICIEL PROWADZI PSA NA SMYCZY A POKRACZNA SEKTA ROBI REJWACH:' ZAATAKOWAŁ NASI PAWIE".
Odpowiedz
niech się sam zgłosi , co to tchórzliwa drwaloseksualna niunia
Odpowiedz
CZŁONEK bearsofpoland. pl
Odpowiedz
Wszystkim pijakom worki na rzygi, bachorom świetojebliwych katoli (podobno 96% wierzacych )worki na śmieci  itp itd... walnijcie sie w swoje łby . zacznijcie życ i zachowywac sie jak trzeba . brudne klatki schodowe,zasmiecone lasy,miasta,smieci nie w kubłach a na ulicy ale jak psia kupa to larum wielkie . plaze ,góry zasyfione ........kto to robi ??? jaszcze raz mówie zastanówcie sie 
Odpowiedz
ja moge sie bac samochodów, samolotów(moze na mnie spaśc ,rozjechac mnie ) !!! i co??? zlikwidować czy na "smycz " pomysl czasem czy zakazy to dobry sposób
Odpowiedz
Właściwie można się było tego spodziewać. Kultura właścicieli czworonogów w mieście żadna. Mają poczucie bezkarności. Są za to liczną bardzo głośno ujadającą grupą.
Odpowiedz
Psy mają chodzić i" srać "wszędzie,pawie winne siedzieć w wolierze.
Odpowiedz
WŁAŚCICIEL PROWADZI PSA NA SMYCZY A POKRACZNA SEKTA ROBI REJWACH:' ZAATAKOWAŁ NASI PAWIE".
 Mnie zawsze się wydawało i wydaje, że "pokraczną sektą" są pańcie. Mogłem się mylić??.
Odpowiedz
Pies biegał spuszczony ze smyczy bo go wlaściciel na chwilkę spuścił a pawia prawie zadusił - znam z relacji swiadka...czy choć jedno miejsce w Lublinie nie mogło być objęte zakazem wprowadzania psów? w końcu czyste trawnki i żywe pawie to za nasze mieszkańców podaki...
Odpowiedz
Widziałem tego gościa wczoraj w ogrodzie saskim. Sobie spacerował z tym futrzakiem.
Odpowiedz
Mogę się założyć, że 90% tych zjadliwych opinii to sekta PO.
Odpowiedz
Jaka jest różnica między wilkiem a psem? Wilka stworzył Bóg, pies jest dziełem człowieka.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...