Pies powinien być na smyczy. Ma się wybiegać? To sobie puszczajcie psy na działce albo w wyznaczonych miejscach. Boję się psów od dziecka i nie cierpię takich nieodpowiedzialnych ludzi!
|
|
A co z pawiami?
|
|
A czy ci co chodzą po ogrodzie z psami mają ze sobą torebki na psie gówna,tam bawią się dzieci ,biegają po trawnikach. Z psami na łąki,Lub kagańce psom właścicielom i torebki i łopatki na gówna i dopiero mogą wejść do "ucywilizowanego ogrodu i parku".
|
|
ja rozpoznaje go, ale nie jestem frajeremjeśli ukrywasz dane a wiesz kto to, to właśnie jesteś frajerem |
|
Oto jest skutek uchylenia zakazu wprowadzania kundli do Ogrodu Saskiego. Nie trzeba było długo czekać na negatywne efekty.
|
|
Ha ha. Prawdziwych przestępców się chroni zasłaniając wizerunek a właściciela psa który zignorował Żukowy zakaz i Żukowe pawie. Chore miasto i usłużna POlicja.
|
|
adam ostrowski.
***s://***instagram.com/adam.ostr.ostrowski/
|
|
WŁAŚCICIEL PROWADZI PSA NA SMYCZY A POKRACZNA SEKTA ROBI REJWACH:' ZAATAKOWAŁ NASI PAWIE".
|
|
niech się sam zgłosi , co to tchórzliwa drwaloseksualna niunia
|
|
CZŁONEK bearsofpoland. pl
|
|
Wszystkim pijakom worki na rzygi, bachorom świetojebliwych katoli (podobno 96% wierzacych )worki na śmieci itp itd... walnijcie sie w swoje łby . zacznijcie życ i zachowywac sie jak trzeba . brudne klatki schodowe,zasmiecone lasy,miasta,smieci nie w kubłach a na ulicy ale jak psia kupa to larum wielkie . plaze ,góry zasyfione ........kto to robi ??? jaszcze raz mówie zastanówcie sie
|
|
ja moge sie bac samochodów, samolotów(moze na mnie spaśc ,rozjechac mnie ) !!! i co??? zlikwidować czy na "smycz " pomysl czasem czy zakazy to dobry sposób
|
|
Właściwie można się było tego spodziewać. Kultura właścicieli czworonogów w mieście żadna. Mają poczucie bezkarności. Są za to liczną bardzo głośno ujadającą grupą.
|
|
Psy mają chodzić i" srać "wszędzie,pawie winne siedzieć w wolierze.
|
|
WŁAŚCICIEL PROWADZI PSA NA SMYCZY A POKRACZNA SEKTA ROBI REJWACH:' ZAATAKOWAŁ NASI PAWIE".Mnie zawsze się wydawało i wydaje, że "pokraczną sektą" są pańcie. Mogłem się mylić??. |
|
Pies biegał spuszczony ze smyczy bo go wlaściciel na chwilkę spuścił a pawia prawie zadusił - znam z relacji swiadka...czy choć jedno miejsce w Lublinie nie mogło być objęte zakazem wprowadzania psów? w końcu czyste trawnki i żywe pawie to za nasze mieszkańców podaki...
|
|
Widziałem tego gościa wczoraj w ogrodzie saskim. Sobie spacerował z tym futrzakiem.
|
|
Mogę się założyć, że 90% tych zjadliwych opinii to sekta PO.
|
|
Jaka jest różnica między wilkiem a psem? Wilka stworzył Bóg, pies jest dziełem człowieka.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|