Ta szmata osrana co to zrobiła, powinna skończyć podobnie. Tęgie w*** i do dołu!
|
|
Znaleźć s***syna i też żywcem zakopać.
|
|
Podobno ten kraj to większy procent miłosiernych katolików
|
|
Skąd bestialstwo ??? U wielu UBekow to byla norma. "Połamany nos, połamane żebra, pęknięcie czaszki, wyrwane 3 palce, powyrywane paznokcie, oberwana małżowina uszna, wykłute oczy, wybite zęby, rany kłute na ciele, rany od uderzeń tępym prętem, złamania kości ...coś pominąłem? Tak potraktowaly czerwone bestie niewinnego czlowieka... ks Popieluszko. O ttm co liderzy eu robili w KL LUBLIN vel Majdanek przez P0lityczną P0prawnosc nie wspomnę.
|
|
Podobno ten kraj to większy procent miłosiernych katolikówA może to piesek jakiej pańci, co to lata po ulicach i drze ryja, że odebrano jej wolność, bo jej trzewia do niej należą, więc żadne żywe bez jej zgody nie ma szans? |
|
TECZOWY_ZSL@ Trollu ***y. Co ma ten pisak do twojej pisowskej retoryki???
|
|
Postsowieckie lewactwo ma się w Lublinie bardzo dobrze. Dzieci i wnukowie armii czerwonej wyżywają się na wszystkim, co nie odpowiada ich ideologii: kościele, staruszkach, rodzinach wielodzietnych i tych heteroseksualnych, i nawet biedna psina nie ma szans na przeżycie, bo przeszkadza w robieniu rewolucji babsko-chłopskiej.
|
|
A czy w tej jamie był Kot? To by wiele tłumaczyło.... Że za Kotem POleciał i się stało....
|
|
Może ten pies przez przypadek został zasypany przez ziemie - np. wszedł do jamy i ona się zawaliła (nastąpił zawał ziemny)?KOT89 -zawał to ty masz czaski , zapadła sie bo pustka nie podtrzyma kości, dlaczego skasowałeś post kóry miał 20- ? |
|
Grygowej - skupisko 500+ elektorat pisuPodobno ten kraj to większy procent miłosiernych katolikówA może to piesek jakiej pańci, co to lata po ulicach i drze ryja, że odebrano jej wolność, bo jej trzewia do niej należą, więc żadne żywe bez jej zgody nie ma szans? |
|
@ poker ***** pis. Za ile Się wypinasz najemniku?
|
|
@ poker ***** pis. Za ile Się wypinasz najemniku?Na takich jak ty, to za free. |
|
Przypadek zakopanego psa do śmierci księdza porównuje, bo musi coś napisać na SBeków hahahahah , mądre to jest?
|
|
@ poker Na takich jak ty, to za free.
Ćwe pedale.
Bedzie mi tu cwel propozycje składał. Fuj ... bleee... pedał *ebany....
|
|
@ poker Na takich jak ty, to za free. Ćwe pedale. Bedzie mi tu cwel propozycje składał. Fuj ... bleee... pedał *ebany....Redakcja puszcza takie wpisy? W jakim celu? Czy zdziczenie obyczajów jest na rękę polskojęzycznym mediom? Czy w redakcji Dziennika Wschodniego nie ma nikogo, kto by położył kres tej haniebnej praktyce podsycania nienawiści? A może to jest efekt zamierzony, przmyślany? Taka strategia wydawnictwa? Przecież ten prymityw jawnie dyskredytuje ludzi LGBT! |
|
Milcz parchu.@ poker Na takich jak ty, to za free. Ćwe pedale. Bedzie mi tu cwel propozycje składał. Fuj ... bleee... pedał *ebany....Redakcja puszcza takie wpisy? W jakim celu? Czy zdziczenie obyczajów jest na rękę polskojęzycznym mediom? Czy w redakcji Dziennika Wschodniego nie ma nikogo, kto by położył kres tej haniebnej praktyce podsycania nienawiści? A może to jest efekt zamierzony, przmyślany? Taka strategia wydawnictwa? Przecież ten prymityw jawnie dyskredytuje ludzi LGBT! |
|
Kto kogo przezywa, sam się tak nazywa.Milcz parchu.@ poker Na takich jak ty, to za free. Ćwe pedale. Bedzie mi tu cwel propozycje składał. Fuj ... bleee... pedał *ebany....Redakcja puszcza takie wpisy? W jakim celu? Czy zdziczenie obyczajów jest na rękę polskojęzycznym mediom? Czy w redakcji Dziennika Wschodniego nie ma nikogo, kto by położył kres tej haniebnej praktyce podsycania nienawiści? A może to jest efekt zamierzony, przmyślany? Taka strategia wydawnictwa? Przecież ten prymityw jawnie dyskredytuje ludzi LGBT! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|