Bujda.Jestto podana sprzedaż w litrach ale nie czystego spirytusu.Jesteśmy rodziną pięcioosobową,czyli wypijamy 46.25 l.spirytusu rocznie.Jest to po rozcieńczeniu ok.110l wódki 40%,czyli 220 butelek półitrowych.Powinienem co półtora dnia wypijać 1/2 l sam/ ponieważ pozostali w rodzinie dzieci i żona nietrunkowi/.Ja wypijam 2 butelki na miesiąc czyli 24rocznie a gdzie 200 butelek.Takich rodzin -znajomych mam bardzo wielu tak że niech mi ktoś wytłumaczy bo może ja coś nie kumam.
|
|
Totalna bzdura.
Moja 4 osobowa rodzina wypija ponad 40 l spirytusu w ciągu roku?
Bzdura
Pozdrawiam
Mikołaj
|
|
te 9 l to na kwartał piję .
|
|
piję do komputera nie do lustra!
|
|
Naciśnij zielony guzik i przekonaj się jak łatwo zarabiamy pieniądze.http://pieniazek.latwy.pl Jeśli umiesz czytać, jeśli nie to szkoda Twojego czasu.
|
|
Jak idziesz ze swoją dziewczyną po ulicy, to statystycznie macie po jednym jądrze
|
|
Ludzie to jest średnia, a nie mediana. Zwykle staystyczny Kowalski nie łapie się w wyniki badania.
Jeden wypije 9L inny wypije 30L. I statystycznie wychodzi wówczas że Polak wypija 19,5L. I wtedy ten co wypił 9 powie, że nie prawda. Tak to działa!
|
|
Lustra sprzedam -tanio
|
|
no mi wyszło jakieś 100 litrów wódki rocznie także jest przemiał :) + pifko i czasami jabola na kaca także lekko i spokojnie przekraczam 50litrów czystego rocznie
|
|
pół litra to ja do domu nie doniosę
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|