![]() |
Panie Tomaszu szanuje Pana za dokonania piłkarskie, ale można było od razu wrócić do Lublinianki, ale widzę, ze Pan chciał jeszcze sobie dorobić w klubie, którego Pan nie ma w sercu. Tak zastanawiałem się kiedyś co Pan zrobi dostając propozycje z Motoru, ale widać pieniądze zwyciężyły:) Zarobić 100.000 na rok to zawsze kasa:) Myślałem, ze Pan już dorobił się i nie będzie Pan musiał zakładać koszulki Motoru. Mimo wszystko życzę powodzenia w występach na Lubelszczyźnie!
|
![]() |
Co człowiek nie zrobi dla pieniędzy! Wtedy na bok schodzą miłość do klubu, który wychował zawodnika. Dziwne bo gość trochę zarobił kasy w naszej Ekstraklapie i nie musiał tego robić
|
![]() |
Dajcie spokój ludziska. Każdy zrobiłby tak samo na jego miejscu.
|
![]() |
Sprzedać się za pieniądze jest najłatwiej, ale wydaje mi się, ze w sporcie można odnaleźć jeszcze jednostki, dla których ważniejsze są ideały od kasy, chociaż w dzisiejszych czasach trudno o takie zachowanie
|
![]() |
Klasyka w Motorze zawodnik przychodzi aby wydoić kasę z klubu, zawsze ta sama gadka będziemy walczyć o 2 ligę, co roku to samo, a w czerwcu ten sam scenariusz, trudno nie wyszło
|
![]() |
co się dzieje z Oziemczukiem? zostaje w klubie? bo chyba trzeba mu zamówić koszulkę XXL?
|
![]() |
Dokładnie jakby tak kochał Lubliniankę to przyszedłby już teraz. Graj sobie w tym Motorze nie musisz przychodzić do Lublinianki
|
![]() |
Fajny chłopak ten Brzyski ale ma strasznie ciśnienie na kasę tak samo jak jego żona, może dlatego
|
![]() |
Jak dla mnie super sprawa ze przyszedl Brzyski. Jest to swietny zawodnik. Co moze zaoferowac mu Lublinianka a co Motor? Bez porownywanie. Tomasz powodzenia. Mam nadzieje ze bedziesz kapitanem i swoim doswiadczeniem bedziesz ukladal druzyne na boisku. Powodzenia.
|
![]() |
Skąd kasę ma Motor od sponsorów???Miasto wybudowało stadion i loży kasę na klub równie dobrze mogłaby być to Lublinianka!
|
![]() |
No no czyżby Brzyski chciał grać do 40-stki niczym Buffon? A tak serio to Motor mógł wziąść do siebie Gigiego Buffona. Hehe w końcu jakby nie było to Motor jest klubem emerytów hehe
|
![]() |
Pożyjemy zobaczymy ale mam wrażenie że Bartnicki zatrudnił nowego Burkhardta. Z tą różnicą że pochodzącego z Lublina. Pokaż Tomku że się mylę ale jakoś nie wierzę że się mylę
|
![]() |
Bartnicki ma smykałkę do wydawania publicznych pieniędzy :) Przychodzi gość 36 lat i co ma powiedzieć ze nie będzie walczyć, klub trzeba mieć w sercu. Tutaj ewidentnie zawodnik przychodzi żeby sobie dorobić, piłkarska emerytura
|
![]() |
Mi ten zawodnik zawsze kojarzył się z charakterem i wolą walki na boisku. Z całym szacunkiem dla najstarszego klubu w Lublinie, ale myślę, że Motor skusił Pana Tomasza wizją walki o awans. Lublinianka nie mogła zaproponować mu celu sportowego na satysfakcjonującym Go poziomie, więc poszedł do rywala zza miedzy. Dzięki temu połączył dwie rzeczy. Wrócił w rodzinne strony i jeszcze przynajmniej przez rok będzie mógł w pewnym stopniu zaspokajać swoją sportową ambicję i grać o coś.
|
![]() |
Witaj Tomek w domu.
|
![]() |
To prawda rozpoczynał w Lubliniance, jednak gdy został zauważony przez trenera Adamczyka na meczu w Lublinie i przeszedł do Radzynia do Orląt za czasów Prezesa Skomry, to kariera po chyba trzech latach ruszyła. Szkoda że nie wspomina o tamtych latach,a to w tamtym czasie w Orlętach zastał poukładany klub z jakąś wizją i celem. jak rownież osobistą opiekę. On sam dołożył ogromną "cegłe" do awansu orląt do III ligi i wszyscy w Radzyniu mile Go wspominamy. Powodzenia Tomek
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|