hahahahahahaha
|
|
Zdadzam się z moim przedmówcą w pełnej rozciągłości
Hahahahahahahahah
|
|
Może ktoś krótko opisać co ten człowiek zrobił dla Lublina czy woj. lubelskiego?
|
|
Ja nic nie słyszałem o wielkich czynach tego rycerza;-) Ale chętnie uzupełnię swoje braki w tej materii ...
|
|
Wstyd dla Lublina na całą Europę.
|
|
Przypomnijcie mi - ILE GIETMAN PRZYTULA ROCZNIE za PIERDZENIE w STOŁEK i TARGOWICKIE wobec Polaków DZIAŁANIA w paralamencie trunckersa ????
|
|
Czy lewackich trolli nadal opłacają spadkobiercy zbrodniarza, agenta NKWD BIERUTA (który odmawiał prawa łaski skazanym na śmierć żołnierzom wracającym z Zachodu) - PZPRowskiego komucha, który uchodzi za współtwórcę PRLowskiej organizacji ludowców-kaszaniaków zwanej ZSLem? Ktoś musi antypolskim trollom płacić za plucie na Polaków?
|
|
Czy lewackich trolli nadal opłacają spadkobiercy zbrodniarza, agenta NKWD BIERUTA (który odmawiał prawa łaski skazanym na śmierć żołnierzom wracającym z Zachodu) - PZPRowskiego komucha, który uchodzi za współtwórcę PRLowskiej organizacji ludowców-kaszaniaków zwanej ZSLem? Ktoś musi antypolskim trollom płacić za plucie na Polaków?Leki nie działaja, lewaki sie śnia - tatuś do wanny wchodził jak byłeś mały? |
|
Czy lewackich trolli nadal opłacają spadkobiercy zbrodniarza, agenta NKWD BIERUTA (który odmawiał prawa łaski skazanym na śmierć żołnierzom wracającym z Zachodu) - PZPRowskiego komucha, który uchodzi za współtwórcę PRLowskiej organizacji ludowców-kaszaniaków zwanej ZSLem? Ktoś musi antypolskim trollom płacić za plucie na Polaków? [/quote] Mi przychodza przelewy z nowogrodzkiej, czasem od byłego ministra obron [quote]Czy lewackich trolli nadal opłacają spadkobiercy zbrodniarza, agenta NKWD BIERUTA (który odmawiał prawa łaski skazanym na śmierć żołnierzom wracającym z Zachodu) - PZPRowskiego komucha, który uchodzi za współtwórcę PRLowskiej organizacji ludowców-kaszaniaków zwanej ZSLem? Ktoś musi antypolskim trollom płacić za plucie na Polaków?Teraz zjazdy ubecji i komuchów - tylko na Nowogrodzkiej. |
|
Ciekawe czy prezes się bardzo wkurzy, jak się dowie, że kreci z nim były kandydat z Lublina znany z tego, że nigdy nigdzie nie pracował?
|
|
już wystarczy profesorze, czas popracować dla ojczyzny tutaj na miejscu, dla uczelni która cie wyniosła do góry. Czas na ludzi młodych i ambitnych. Nawet eminencja z Torunia tutaj nie pomoże.
|
|
Piotrowski!!! Co???? Ty już wiesz co.
|
|
Ciekawy jestem czy ten gnojek kulesza wie o czym bredzi ! Czy on wie co rozwiązuje Traktat Lizboński !! Ciemny tępy gnojek mówiąc językiem jego "idola" po prostu rżnie głupa.
|
|
Myślę, że Prof. Piotrowski stanowi dla woj. lubelskiego ogromną wartość, świadczy o tym niezbicie zwycięstwo w 2014 r. nad promowanym mocno (ciekawe z jakich powodów) przez Jarosława wielkiego prof. Waldemara. który obecnie nie schodzi z ekranu TV-pis i mikrofonu PR-pis, a jak wystartuje w wyborach (po raz n-ty) to i tak z Prof. Piotrowskim zostanie na starcie., bez względu z jakiej listy wystartuje Piotrowski, zresztą jak każdy z konkurentów w lubelskim.
|
|
W powiecie janowskim to raczej nie wygra mimo wielkich poczynan ormowca.
|
|
Wypasł się na UE, a nic tam nie robi tylko krytykuje i bierze kasę. Myślę, że Polacy zrozumieli i tego wyznawcy Rydzyka już nigdy nie wybiorą.
|
|
Ty od tej agencji kosmicznej to sie zgłoś do Abramowic najszybciej.
|
|
Piotrowski!!! Co???? Ty już wiesz co.Ciekawe co ma do powiedzenia była żona Piotrowskiego, oj cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaweeeeeeeeeeee. |
|
Przypomnijcie mi - ILE GIETMAN PRZYTULA ROCZNIE za PIERDZENIE w STOŁEK i TARGOWICKIE wobec Polaków DZIAŁANIA w paralamencie trunckersa ????Przypomnij mi ile dorabiasz do emerytury? |
|
Panie dobrze odżywiony Piotrowski, a tatuś z Torunia dał zgodę na takie rozgrywki? Uważaj bo stracisz swojego mentora a wtedy okaże się kim naprawdę jesteś.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|