![]() |
Od kogo dowożą naprawdę smaczne jedzenie, a przede wszystkim szybko i jest ono zawsze ciepłe? Nie zamawialiśmy od dosyć dawna nigdzie pizzy, a teraz średnio mamy czas na wypady do lokalu. Coś Wam przychodzi na myśl? Gdzie można dobrze zjeść?
|
![]() |
Gusto Dominium ostatnim razem dowiozło nam pizzę w 35 minut, ciepłą, ale my nie mamy daleko i zamawiamy zazwyczaj w godzinach południowych. Opłaca się nam tam jeść bo mamy drugą pizzę za 5 zeta, a przy większej liczbie osób wychodzi niewielkia kwota za normalny obiad. Tak więc moim zdaniem warto.
|
![]() |
Ale w tygodniu to u nich normalne. Na weekendzie czekaliśmy ponad godzinę, ale wtedy to wiadomo, że lokale są zawalone ludźmi. A jednak w tygodniu, tym bardziej w godzinach południowych ludzi w lokalach jest bardzo mało i właśnie dlatego odpalane są te wszystkie promocje...
|
![]() |
Jadłem tam kilka razy - pizza była zawsze smaczna i szybko podana, ale jak to wygląda przy dostawie, to nie mam pojęcia. Tak oceniając lokal to raczej widać, że wszystko jest dopięte na ostatni guzik - przynajmniej z mojej perspektywy...
|
![]() |
Ja najbardziej lubię zamówić sobie Telepizzę, jak się weźmie dużo dodatków to naprawdę można się smacznie najeść
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|