![]() |
Tytuł: Plac skąpany, należy czytać: Plac SKOPANY...
|
![]() |
To raczej zdjęcia dla prokuratora. Pół lublina wie, że "niegospodarność" była w fazie projektowej. Lifting za 47 mil z chińskim kamieniem i niesławnym kiblem. Fontanna brzydka i droga.
|
![]() |
Będziesz miał okazję to wkrótce wyjaśnić i obyś miał dowody ! |
![]() |
Sam beton a zieleni prawie nie ma, jak przed csk
|
![]() |
beton to określenie pasujące do mózgu większości udzielajacych się w komentarzach...
oj boli boli, bo inwestycja po ukonczeniu i zazielenieniu będzie robić wrażenie
|
![]() |
tak tak, szczegolnie na pierwszym zdjęciu widać, że "wcale nie ma zieleni",
swoją drogą poczekajcie aż wszystko się rozwinie i zakwitnie...
|
![]() |
Pięknie im wyszedł ten beton.
|
![]() |
Chyba chodziło mu o stadion lekkoatletyczny |
![]() |
Zdecydowanie za mało betonu! A przecież była taka okazja to wyrąbać.
|
![]() |
|
![]() |
Jeżeli działasz "w intersie publicznym" na łamach publicznego medium to powinieneś mieć jakiekolwiek dowody na głoszone publicznie oszczerstwa naruszające czyjeś dobra osobiste i podważające uczciwość w obrocie gospodarczym.
Ale masz rację, nie musisz i wtedy szybciej się wszystko dla ciebie zakończy.
|
![]() |
Philipsa Budimex wymienił. |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Czlowieku opamiętaj się. Duszą Cię jakieś złe emocje.
Niczego prokuratorowi nie będę mówić, bo w tej sprawie nie ma prokuratora. Wogóle nie ma sprawy bo nic o przekrętach mi nie wiadomo.Może Tobie?Niegospodarność ma w prawie różne oblicza. To ja uważam, że zgodnie z zasadą instrukcyjności i oportunizmu prokuratura powinna sprawdzać z urzędu sytuacje w których mamy najdroższy km w Europie, czy fakt ,że multum ludzi w Lublinie nurtuje fakt, że za 47 milionów zrobiono lifting. Chyba drogo nie sądzisz? Nie jestem budowlańcem, nie znam branży ale jako prawnik chętnie usłyszałbym od organów Państwa np. od NIK, że wszystko zostało zrobione ok.
Dlatego pada w mojej wypowiedzi słowo "raczej" i stanowi parabolę stylistyczną do tego co napisałem powyżej. Podobnie jak "pół Lublina wie" jest przenośnią jak "english is spoken alll over the world".
Dalej. Może wiecej dystansu do siebie. Moja wypowiedź miała charakter ogólny i nie była skierowana ad personam. Nikogo nie miałem zamiaru obrażać i nikogo nie obraziłem. Jeżeli czujesz się dotknięty to powiem Ci - nie znamy się. Nie do Ciebie pisałem. Moge wyrazić jedynie ubolewanie w tej misz masz zbędnej dyskusji. Jeżeli jesteś wykonawcą/projektantem placu -dziękuję jako Lubelak za wykonaną prace. Doceniam wysiłek. Krytycznie/konkretnie oceniam estetykę i mam do tego prawo.
Nie chce mi się już więcej tłumaczyć.To jałowe. Zastanów się co piszesz abyśmy faktycznie w prokuraturze się nie spotkali o groźby karalne.
|
![]() |
Ale paskuctwo. Tylko rzule będa tam przesiadywac i s rające gołębie. Lepiej parking by zrobiły.
|
![]() |
Stary plac mial wiecej zieleni a teraz to architektoniczne betonowisko
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|