![]() |
...rozdawnictwo+ w głównej mierze finansowane jest z łupienia przedsiębiorców. Nie o take Polske walczyliśmy !!! Podwyżki inflacja Stanowiska - wam już dziękujemy.
|
![]() |
Chodź opowiem Ci bajeczkę...
|
![]() |
.... miesięczna pensja P0sła + dieta to 15 332 zł. za średnio 3,5 dnia pracy w miesiącu....
I nie ...cie mi, że P0słowie pracują także, poza sejmem, ..ja tam pracują. Klepia co im żymianie rozkażą...
|
![]() |
Brawo! To znaczy, że Tusk znalazł te guziki do wciskania...kitu :):):) Ale ja doskonale pamiętam, jak ten bezzębny starzec obiecywał, że jak wygra wybory, to zrobi wszystko, "żeby ludziom Platformy żyło się lepiej". I to była jedyna obietnica wyborcza, której dotrzymał!
|
![]() |
Rozumiem wściekłość wielbicieli bezzębnego tetryka, bo bez niego ich życie wymagałoby wysiłku intelektu i pracowitości. Ale prawdy nie da się wymazać. Znajdziecie w internecie o guzikach do wciskania niskich cen i o lepszym życiu dla członków PO. To jest prawda, której się tak bardzo boicie.
|
![]() |
Kiedy zaproponują dopłaty do majtek, podpasek i papieru do tyłka? Platforma nie wie że nie ma nic za darmo? Socjalizm już był. Widzę że nie minął.
|
![]() |
czy to portal budowlany, że promujecie pustaki ?
|
![]() |
Więcej kobiet na drogi.
|
![]() |
Sądzę, że prawdziwym motywem tego happeningu jest to, że dewelo-targowica obawia się, że rosnące K0szty utrzymania mieszkań uniemożliwią ich Panom dewelo-buraczK0m dalsze łapanie jeleni na "inwestycje" w apartamĘty w dewelo-gettach.
|
![]() |
Wygląda mi to na przedszkole a nawet na teatrzyk przedszkolny z czarodziejem.
|
![]() |
Co za hipokryzja. Prezydent Żuk z PO właśnie szykuje się do wydania milinów złotych na w zasadzie nikomu niepotrzebny stadion żużlowy, a ci plotą farmazony o jakiś ustawach, które i tak trafią do kosza.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|