Po co protestujecie?!! Będzie nowy stadion żużlowy dla prywatnej spółki za 500 000 000zł Czy to mało dla was??? :)Oj tak, dzięki polityce PiS już mamy rekordowo niski poziom inwestycji. Zatrzymajmy jeszcze te samorządowe i katastrofa gospodarcza gotowa. Ps. Po co usuwasz swoje stare wpisy? Rozkaz z partyjnej centrali?
![]() |
|
![]() |
Jak wszedłem w wątek postów miałeś 9(choć dobrze wiemy, że na forum dodałeś ich znacznie więcej niż 9), teraz już tylko 4. Ciekawa sprawa.
|
![]() |
Jak wszedłem w wątek postów miałeś 9(choć dobrze wiemy, że na forum dodałeś ich znacznie więcej niż 9), teraz już tylko 4. Ciekawa sprawa.A ty, śmierdzielu z pato agencji pr ile już dodałeś K0mentarzy pod swoimi 200 fejK0wymi loginami? Fakt, że nawet takie drobne gnidy podczepione pod dewelo-bandę jak g00vno do okrętu zarabiają więcej niż pracownicy DPS-ów, dobrze ilustruje kirunek "rozwoju" Dziadogrodu. Ale karma wraca - jak bańka kurnikowa pęknie i dewelo-buraki wyniosą się z tego miasta, odpadki z Pańskiego stołu przestaną spadać do takich padlinożerców. |
![]() |
Oho, naczelna etatowa pisowska szczekaczka przybiegła bronić drugiej, przyłapanej na usuwaniu archiwalnych wpisów. Witajcie na pisowskiej farmie trolli.
|
![]() |
A ile zniżki na paliwo na orlenie mają związkowcy? Proszę się nam wszystkim tu pochwalić.
|
![]() |
Jak wszedłem w wątek postów miałeś 9(choć dobrze wiemy, że na forum dodałeś ich znacznie więcej niż 9), teraz już tylko 4. Ciekawa sprawa.A co, śmierdzielu? Kolekcjonujesz posty użytkowników i wysyłasz ich zestawienia do Głównej Kadrowej, żeby wybrała sobie te, które P0leci swojemu mężusiowi zgłosić na P0licję, żeby P0szczuć na krytyków dewelo-nierządu? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|