tak nie zachowuje sie czlowiek dozywocie i tyle
|
|
a w niedzielę do kościoła.
Polska wieś ...
|
|
TYLKO DOŻYWOCIE BEZ PRAWA WCZEŚNIEJSZEGO WYJŚCIA Z WIĘZIENIA. MOŻNA TEŻ WYCIECZKĘ Z NIM ZROBIĆ TRAKTOREM TAK JAK ON ZROBIŁ ZE SWOIM KOLEGĄ
|
|
Myśliwy popełnił błąd że się nie zatrzymał. Mogło to wiele zmienić, chłopak mógł żyć.
|
|
Obciac mu ten pusty leb niech zobaczy jak to fajnie konac potwor
|
|
kara śmierci dla tego szpadla gada uciąć łeb
|
|
polak katolik alkoholik, ortalionowy rycerz, prawdziwy patryjota ze wsi, wspolczesna husaria. gdyby nie on, kto by nas obronil w czasie wojny?
aha, no i czemu dresy nie pala mu domu, nie robia dymu we wsi?
|
|
Grzeczny był chłopak. Zawsze się kłaniał.
|
|
Powiśloki ....Nic nie zrobisz. Od oprysków wali na głowę...
|
|
Ten osobnik nie naddaje sie do zycia w spoleczenstwie. Musi zostac wyeliminowany na zawsze. Bydle
|
|
mogę go pociągać po lesie w ramach relaksu moją ładą niva w gazie
|
|
Wygląda na to że obaj siebie warci
|
|
Kara śmierci ! Łeb za łeb ! Przeciągnąć po lesie i zakopać !
|
|
Do końca życia powinien siedzieć w pierdlu !To sadysta ,bandzior który jak wyjdzie z więzienia to będzie nadal mordował.
|
|
Nie nakręcajcie się mieszkańcy to zależy kto go broni. Adwokaci potrafią zadbać żeby nie był ukarany wcale, w zależności jak jest sytuowany oskarżony. W naszych Sądach wszystko jest możliwe
|
|
Najlepiej to utopić gnoja w szambie .
|
|
ciotę dojadą pod celą w jelito
|
|
Jesteś w tym eksperetem. Pytanie. "Dojeżdżałeś" czy "byłeś dojeżdżany". Dla mnie to w sumie jeden ch.j. Nie jestem pedałem.
|
|
Pomroczność jasna albo inna choroba Creutzfelda-Jakoba, jeśli jest synem jakiegoś wójta i ch. mu zrobią.
|
|
Zdechnij w wiezieniu smieciu. Jak jesteś teraz taki odważny to znajdź sobie sznurek. To będzie TEST, jak umiesz walczyć.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|