no niestety znow milicja niszczy rolnikow Ciekawe co bedziecie zarli i kto wam emerytury zapalci jak oni zbankrutuja
|
|
Jeżeli Kołodziejczak nie pogodzi się z boomerami z PSL, lub nie porozumie z mieszczuchami z Razem, to prawdopodobnie jego oddolnemu ruchowi zostanie oscylowanie wokoło instytucji. Nawet jeżeli postulaty AgroUnii są potrzebne i bazują na zastanej rzeczywistości, to wyborcy potrzebują do tego programu aspiracjonalnego i kooperatywnego. Atakować zastaną rzeczywistość jest łatwo, ale znaleźć inne siły polityczne, które dodane do równania wzbogacą portfolio nie jest prosto. Szczególnie, że według analiz naszego departamentu, Kołodziejczak żywi osobiste urazy od Lewicy po Platformę, i od PSL po Konfederację. Styl liderski super, bardzo wyreaźny, ale brak koncyliacji skazuje cały ruch na marginalizację.
|
|
no niestety znow milicja niszczy rolnikow Ciekawe co bedziecie zarli i kto wam emerytury zapalci jak oni zbankrutujaCiekawe kogo będziesz wzywał na pomoc, jak dwóch oprychów stanie ci na drodze? |
|
I myślisz że zorganizują mu taką ochronę jak pewnemu staremu kawalerowi z kotem przed strajkującymi kobietami?no niestety znow milicja niszczy rolnikow Ciekawe co bedziecie zarli i kto wam emerytury zapalci jak oni zbankrutujaCiekawe kogo będziesz wzywał na pomoc, jak dwóch oprychów stanie ci na drodze? |
|
A ruskie się cieszą.
|
|
szczura odesłać do ruskich
|
|
Sfora psów pilnuje jednego kota a stado baranów za to płaci, na jakiej ulicy? :-) :-)
|
|
szczura odesłać do ruskichJa wiem , że to stary safanduła z łupieżem na ramionach ,porwanych butach i dość często wymiętą koszulą na dużym brzuchu, ale żeby tak od szczurów wyzywać? Miej umiar . |
|
Blady strach padł na totalsow: będzie komisja:)
|
|
twój tatuś tak się przedstawia?szczura odesłać do ruskichJa wiem , że to stary safanduła z łupieżem na ramionach ,porwanych butach i dość często wymiętą koszulą na dużym brzuchu, ale żeby tak od szczurów wyzywać? Miej umiar . |
|
Na więcej cię nie stać? Zawiodłem się.twój tatuś tak się przedstawia?szczura odesłać do ruskichJa wiem , że to stary safanduła z łupieżem na ramionach ,porwanych butach i dość często wymiętą koszulą na dużym brzuchu, ale żeby tak od szczurów wyzywać? Miej umiar . |
|
widzę że ci w kominach na twarzach anonimowi stróże prawa jak zwykle najbardziej się udzielają wynoszeniu Rolników
|
|
Wielka bieda: przyjechali rolnicy do Lublina i nie mogą znaleźć miejsca na zaparkowanie swoich Lexusów...
|
|
Wolska marzeń...
|
|
Taka w Polsce bieda, że Polacy kupują coraz więcej mieszkań w Hiszpanii.
|
|
Ten człowiek wleczony po bruku /na pierwszym zdjęciu/ już na pis nie zagłosuje bo "one dajo" . Może też przekona sąsiada że jedynie co rolnikowi może dać pis to pałką po plecach gdy głowę podniesie
|
|
Taka w Polsce bieda, że Polacy kupują coraz więcej mieszkań w Hiszpanii.Daniel orleone już tam grasuje ? |
|
A my boczkiem, boczkiem po cichu dofinansowujemy UA i nie tylko... Nie lepiej się coraz bardziej uniezależniać od obcych rynków...??? Przecież mamy wspaniałe przykłady jak zostawiani jesteśmy na pastwę losu...
Czy nie jest to zboże z Przewodowa przypadkiem? ;)
Ale pany jedzą sobie chlebek wypiekany z polskiego zboża podziwiając hiszpańskie wybrzeża. Tam chleb taniej niż w Polsce...!!!! POLSKA w ruinie.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Eeeetam, to mały pikuś: Kropiwnicki z PO ma w Warszawie tyle, że doliczyć się nie może. U Adamowiczow w Gdańsku był z tym jeszcze większy problem. Palikot w Lublinie zapomniał że jest właścicielem samolotu. A teraz zejdź jeszcze niżej i sprawdź stan POsiadania radnych z PO... Tu też biedy nie ma, a tak krzyczą. Za darmo?Taka w Polsce bieda, że Polacy kupują coraz więcej mieszkań w Hiszpanii.No tak. Słyszałem. Żona Mateusza kupiła 3 - lokuje kasę ze sprzedaży tej kościelnej działeczki opylonej koleżkom bankierom. A i Daniel kupił 2. Remont robi. Termin oddania po wyborach jak trzeba będzie ewakuować się od cyca. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|