Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Co za ograniczone myślenie i tępa interpretacja! Nie zlikwidować, tylko nie pozwalać sobie na zbyt wiele! Nie nadużywać kompetencji!!!! Gratuluje błyskotliwości!!!
Odpowiedz
CodeZero napisał:
I z czego się cieszycie mordy parszywe - zasrane polaczki
a Ty to co nie Polak może jude albo jeszcze co gorszego?.
Odpowiedz
Brawo dla kierowcy forda szkoda ze nie jechał tirem bo by po sreberku nic by nie zostało
Odpowiedz
Gość napisał:
Co za ograniczone myślenie i tępa interpretacja! Nie zlikwidować, tylko nie pozwalać sobie na zbyt wiele! Nie nadużywać kompetencji!!!! Gratuluje błyskotliwości!!!
Aha, skoro ta myśl jest ograniczona to może wskażesz w jakim zakresie można łamać przepisy i Policja nie powinna za to karać ?
Odpowiedz
Jakby tirem wjechał im w tył Opla to zapewne po takim uderzeniu było by zdarzenie zakwalifikowane na Wypadek drogowy. I lipa dla kierowcy TIRA.
Odpowiedz
~karol~ napisał:
A ty masz pewnie 19 lat, tatulo kupił starą beemkę, masz przyciemnone szyby i wydaje ci się, że potrafisz jeździć samochodem... Swoja drogą, to wolałbym bardziej merytoryczną opinię z twojej strony...
każdy kto siedział w sreberku to idiota który nie myśli albo jest ślepy i bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć sobie jak można dać się podpuścić. osobiście mam samochód który rzuca się w oczy i ma prawie 300 km, co mogę powiedzieć ze jest sporo idiotów którzy siedzą mi na zderzaku i myślą że dam się podpuścić myślą chyba że mają super furę która da mi radę. 45% kierowców myśli że ich samochód to formula f1 i odwalają później numery stwarzając zagrożenie dla innych. wiec pomyśl chwilę jakim jesteś kierowcą zanim zaczniesz pisać na forum te bzdury....
Odpowiedz
Gość napisał:
A na co im pozwalasz za wiele ? Zawsze możesz się z nimi nie zgodzić jak nie mają racji i nie przyjąć mandatu ? Czy w twoim mniemaniu powinni siedzieć i czekać na posterunku, aż sam się zgłosisz do nich i powiesz: Proszę mi wypisać mandat bo popełniłem wykroczenie... ??? Ja tobie również gratuluję błyskotliwości...
Odpowiedz
Kierowca forda, włączając się do ruchu, nie zachował ostrożności i uderzył w tył policyjnego samochodu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Artykuł kłamie. "Funkcjonariusze zatrzymali samochód przy krawędzi drogi"- a dokładniej na pasie do zjazdu w ulicę Graffa, ten zjazd w prawo na którym doszło do kolizji to już jest ulica Grafa Emanuela. "Nagle w opla uderzył włączający się do ruchu ford"- ciekawe jak kierowca forda mógł włączać się do ruchu? Kierowca forda jechał aleją Witosa i przed wiaduktem nad Witosa zaczął zjeżdżać w ulicę Grafa, zjechał na pas do zajadu w prawo w ulicę Grafa, tam stało sreberko.. Jak policjanci napisali w raporcie tak samo że ford włączał się do ruchu to pęknę chyba ze śmiechu.
Odpowiedz
pp napisał:
Biedaczysko. Gorzej nie mógł trafić.
...deb***!
Odpowiedz
mario napisał:
Kierowca forda, włączając się do ruchu, nie zachował ostrożności i uderzył w tył policyjnego samochodu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Artykuł kłamie. "Funkcjonariusze zatrzymali samochód przy krawędzi drogi"- a dokładniej na pasie do zjazdu w ulicę Graffa, ten zjazd w prawo na którym doszło do kolizji to już jest ulica Grafa Emanuela. "Nagle w opla uderzył włączający się do ruchu ford"- ciekawe jak kierowca forda mógł włączać się do ruchu? Kierowca forda jechał aleją Witosa i przed wiaduktem nad Witosa zaczął zjeżdżać w ulicę Grafa, zjechał na pas do zajadu w prawo w ulicę Grafa, tam stało sreberko.. Jak policjanci napisali w raporcie tak samo że ford włączał się do ruchu to pęknę chyba ze śmiechu.
jak widziałeś to zgłoś się jako świadek tylko pamiętaj co grozi za składanie fałszywych zeznań
Odpowiedz
GRATULUJĘ DZIELNYM FUNKCJONARIUSZOM BŁYSKOTLIWOŚCI W ZATRZYMYWANIU SIE NA PASIE RUCHU I BLOKOWANIU GO W NIEBEZPIECZNYM MIEJSCU!!! MYŚLENIE NIE BOLI - jest tylko trudniejsze od wypisywania mandatów...
Odpowiedz
Miałem ze sreberkiem podobny przypadek i wyhamowałem w ostatniej chwili miało to miejsce kawałek wczesniej a dokładnie jeden zjazd wczesniej jak sie wjezdza do ulicy leczynskiej stali jak jest zjazd od makro do alei Witosa i wjazd pod gorke do Łeczynskiej bylo to w godz szczytu I CZY TO KU.. JEST MĄDRE I BEZPIECZNE ZACHOWANIE LUDZI KTÓRZY POWINNI DAWAĆ PRZYKŁAD
Odpowiedz
Ja tez kiedyś ledwo ich wyminęłam dokładnie w tym samym miejscu-to nie jest miejsce na zatrzymywania się do wypisywania mandatów. Powinni to zrobic albo za zjazdem albo przed.
Odpowiedz
Dagmara napisał:
jak widziałeś to zgłoś się jako świadek tylko pamiętaj co grozi za składanie fałszywych zeznań
Weź Ty się od-jeb ode mnie.
Odpowiedz
policja po raz pierwszy była tak szybko na miejscu zdarzenia:P
Odpowiedz
YES! YES! YES!
Odpowiedz
Brawo szkoda,że nie walcem ale zawsze to coś,chowali się po śmietnikach i na śmietnik trafili
Odpowiedz
Mogli się dogadać:>
Odpowiedz
Jak to możliwe że kierowca forda włączał się do ruchu jak tam w tym miejscu jest dodatkowy pas którym się zjeżdża z trasy w ul. Grafa w strone Kalinowszczyzny? Czego wszędzie piszą i mówią takie brednie. A co do samej kolizji to dobrze im zrobił. Może się w końcu nauczą że w tym miejscu stawać nie wolno!!!
Odpowiedz
A i swoją drogą już dwa czy trzy razy ledwo ich ominąłem w tym miejscu gdy jadać za ciężarówka zmieniałem pas na ten zjazdowy a tu nagle wyłaniała się ta vectra. A i jeszcze jedno... Jeżeli do kolizji doszło przed 8 rano to dlaczego jeszcze o 10tej stał tam ten złom i to na dodatek ubezpieczany z tyłu przez kie na kogutach?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...