Co za ograniczone myślenie i tępa interpretacja! Nie zlikwidować, tylko nie pozwalać sobie na zbyt wiele! Nie nadużywać kompetencji!!!! Gratuluje błyskotliwości!!!
|
|
a Ty to co nie Polak może jude albo jeszcze co gorszego?. |
|
Brawo dla kierowcy forda szkoda ze nie jechał tirem bo by po sreberku nic by nie zostało
|
|
Aha, skoro ta myśl jest ograniczona to może wskażesz w jakim zakresie można łamać przepisy i Policja nie powinna za to karać ? |
|
Jakby tirem wjechał im w tył Opla to zapewne po takim uderzeniu było by zdarzenie zakwalifikowane na Wypadek drogowy. I lipa dla kierowcy TIRA.
|
|
każdy kto siedział w sreberku to idiota który nie myśli albo jest ślepy i bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć sobie jak można dać się podpuścić. osobiście mam samochód który rzuca się w oczy i ma prawie 300 km, co mogę powiedzieć ze jest sporo idiotów którzy siedzą mi na zderzaku i myślą że dam się podpuścić myślą chyba że mają super furę która da mi radę. 45% kierowców myśli że ich samochód to formula f1 i odwalają później numery stwarzając zagrożenie dla innych. wiec pomyśl chwilę jakim jesteś kierowcą zanim zaczniesz pisać na forum te bzdury.... |
|
A na co im pozwalasz za wiele ? Zawsze możesz się z nimi nie zgodzić jak nie mają racji i nie przyjąć mandatu ? Czy w twoim mniemaniu powinni siedzieć i czekać na posterunku, aż sam się zgłosisz do nich i powiesz: Proszę mi wypisać mandat bo popełniłem wykroczenie... ??? Ja tobie również gratuluję błyskotliwości... |
|
Kierowca forda, włączając się do ruchu, nie zachował ostrożności i uderzył w tył policyjnego samochodu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Artykuł kłamie.
"Funkcjonariusze zatrzymali samochód przy krawędzi drogi"- a dokładniej na pasie do zjazdu w ulicę Graffa, ten zjazd w prawo na którym doszło do kolizji to już jest ulica Grafa Emanuela.
"Nagle w opla uderzył włączający się do ruchu ford"- ciekawe jak kierowca forda mógł włączać się do ruchu? Kierowca forda jechał aleją Witosa i przed wiaduktem nad Witosa zaczął zjeżdżać w ulicę Grafa, zjechał na pas do zajadu w prawo w ulicę Grafa, tam stało sreberko..
Jak policjanci napisali w raporcie tak samo że ford włączał się do ruchu to pęknę chyba ze śmiechu.
|
|
...deb***! |
|
jak widziałeś to zgłoś się jako świadek tylko pamiętaj co grozi za składanie fałszywych zeznań |
|
GRATULUJĘ DZIELNYM FUNKCJONARIUSZOM BŁYSKOTLIWOŚCI W ZATRZYMYWANIU SIE NA PASIE RUCHU I BLOKOWANIU GO W NIEBEZPIECZNYM MIEJSCU!!! MYŚLENIE NIE BOLI - jest tylko trudniejsze od wypisywania mandatów...
|
|
Miałem ze sreberkiem podobny przypadek i wyhamowałem w ostatniej chwili
miało to miejsce kawałek wczesniej
a dokładnie jeden zjazd wczesniej
jak sie wjezdza do ulicy leczynskiej
stali jak jest zjazd od makro do alei Witosa i wjazd pod gorke do Łeczynskiej
bylo to w godz szczytu
I CZY TO KU.. JEST MĄDRE I BEZPIECZNE ZACHOWANIE LUDZI KTÓRZY POWINNI DAWAĆ PRZYKŁAD
|
|
Ja tez kiedyś ledwo ich wyminęłam dokładnie w tym samym miejscu-to nie jest miejsce na zatrzymywania się do wypisywania mandatów. Powinni to zrobic albo za zjazdem albo przed.
|
|
Weź Ty się od-jeb ode mnie. |
|
policja po raz pierwszy była tak szybko na miejscu zdarzenia:P
|
|
YES! YES! YES!
|
|
Brawo szkoda,że nie walcem ale zawsze to coś,chowali się po śmietnikach i na śmietnik trafili
|
|
Mogli się dogadać:>
|
|
Jak to możliwe że kierowca forda włączał się do ruchu jak tam w tym miejscu jest dodatkowy pas którym się zjeżdża z trasy w ul. Grafa w strone Kalinowszczyzny? Czego wszędzie piszą i mówią takie brednie. A co do samej kolizji to dobrze im zrobił. Może się w końcu nauczą że w tym miejscu stawać nie wolno!!!
|
|
A i swoją drogą już dwa czy trzy razy ledwo ich ominąłem w tym miejscu gdy jadać za ciężarówka zmieniałem pas na ten zjazdowy a tu nagle wyłaniała się ta vectra. A i jeszcze jedno... Jeżeli do kolizji doszło przed 8 rano to dlaczego jeszcze o 10tej stał tam ten złom i to na dodatek ubezpieczany z tyłu przez kie na kogutach?
|
Strona 3 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|