Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
PiS ma 100 % racji. PSL trzęsło województwem lubelskim wystarczająco długo, jakie efekty - dziurawe drogi, rowy zamiast chodników, szpitale - rozwalone jak np. w Opolu Lubelskim, szkoły średnie - rozwalone jak np. w Chodlu. Tyle + pijackie imprezy w remizach, kolesiostwo, prymitywy w urzędach. Tyle dał nam PSL. Co do p. Hetmana - buc, obłudnik, bezwzględny w walce o koryto.
Odpowiedz
PSL to partia z pomyslowym programem to nie jest Partia wojny lecz partia dialogu, porozumienia, która nie dzieli Polskę na głupich, mądrych lecz jednoczy społeczeństwo i zachęca wszystkich do działania bo Polska to nasza Ojczyzna, a samorząd to nasz Dom. 
Odpowiedz
Ps. Co poprzedni wojewodowie z PSL i PO dali mi - mieszkańcowi gminy Chodel - niiiiiiccccccccc!!!!!! Co dał mi - mieszkańcowi gminy Chodel wojewoda z PiS - w samym roku 2018 - około 800 tys. zł dotacji na drogi gminne i blisko 300 tys. zł dotacji na seniorów z terenu gminy. Wojewoda z PiS potrafi zdobyć i rozporządzać kasą, PSL potrafi tylko brać i rozpieprzać.
Odpowiedz
Bo Bieńko to jest specjalista, ekspert, wizjoner, taki wybitny dziad borzechowski od pługa oderwany. A jak przed wyborami po remizach wiejskich jeździ, jaki ma giętki język, jakie gardło głębokie. A ilu wielkich tego świata on zna - Zenona Rodzika - konduktora z Karczmisk, Zenona Madzelana - krętacza z Borzechowa, itd., itp.
Odpowiedz
Na wszelki wypadek Zenek Rodzik tory kolejowe odśnieżyć nakazał. Jak wojna to wojna. Gorzelnia w Łaziskach pracuje pełną parą.
Odpowiedz
pisoski wojewoda. funcjnariusz partyjny. szkoda że takie rzeczy to i za nasze podatki
Odpowiedz
ZSL ZSL ZSL
Odpowiedz
GJEEEEEEEEEETMAN
Odpowiedz
pisowskie trolle znów kasę dostali za pisanie komentarzy. czarek czarnek płaci
Odpowiedz
Ps. Co poprzedni wojewodowie z PSL i PO dali mi - mieszkańcowi gminy Chodel - niiiiiiccccccccc!!!!!! Co dał mi - mieszkańcowi gminy Chodel wojewoda z PiS - w samym roku 2018 - około 800 tys. zł dotacji na drogi gminne i blisko 300 tys. zł dotacji na seniorów z terenu gminy. Wojewoda z PiS potrafi zdobyć i rozporządzać kasą, PSL potrafi tylko brać i rozpieprzać.
Odpowiedz
aki PSL?Raczej przybudówka PZPR - ZSL.PSL zdelegalizowano w 1948 roku.Prawda panie Hetman?
Odpowiedz
ZSL ZSL ZSL GJEEEEEEEEEETMAN
Odpowiedz
Ja nie rozumiem, przecież PSL i PO mieli aż 8 lat, żeby coś dla ludzi zrobić? Zrobili? A wczoraj dostałem rachunek za prąd z PGE i aż nie wierzyłem oczom, cena netto prądu została obniżona i to sporo, dziękuje jako odbiorca energii elektrycznej, Zawsze były podwyżki, zawsze a tu naraz obniżka. I co na to PSL i PO? Polityczna wojna w ZSL/PO o stołki w samorządach a ty obywatelu płać podatki i siedź cicho.
Odpowiedz
undefined napisał:
  Pani redaktor, pani pisze w swojej Wspólnocie a odstosunkuje się od konkurencji.
Odpowiedz
"ZSL ZSL ZSL GJEEEEEEEEEETMAN" no to grubo... Żałosne.
Odpowiedz
Nasz gwiazduś i sokole oko pokazali jak prowadzi się kampanię wyborczą na Prezydenta RP - wynik to 1,7% zdobytych głosów. Wynik prześwietny, szczególnie dla naszego gwiazdora jako szefa kampanii. W nastepnych wyborach gwiazduś i s-ka nie uzyskają więcej, nawet przy pomocy EUROBUSOLI. Gwiazduś baj, baj.
Odpowiedz
Dziś stężenie bólu d.. tak jakby większe niż zwykle. Dobrze Hetman odpowiedział, takie teksty tylko pomogą w kampanii przeciwko ludziom którzy plują jadem.
Odpowiedz
Czarnuś znów wypunktowany, że też jemu się to nie nudzi.
Odpowiedz
undefined napisał:
oglądałem tę waszą konwencję .  Większych prostaków    nie tylko, to w życiu nie widziałem . A zyję długo.
 A potem się obudziłeś bo robili obchód na abramowickiej i wyłaczyli ci obrady koła pis.
Odpowiedz
undefined napisał:
Ja nie rozumiem, przecież PSL i PO mieli aż 8 lat, żeby coś dla ludzi zrobić? Zrobili? A wczoraj dostałem rachunek za prąd z PGE i aż nie wierzyłem oczom, cena netto prądu została obniżona i to sporo, dziękuje jako odbiorca energii elektrycznej, Zawsze były podwyżki, zawsze a tu naraz obniżka. I co na to PSL i PO? Polityczna wojna w ZSL/PO o stołki w samorządach a ty obywatelu płać podatki i siedź cicho.
Jak pracujesz u Rydzyka to nie dziwne, cała reszta placi coraz więcej a woda w ciągu roku w niektórych dzilenicach Lublinie juz wzrosła o 20 zł.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...