ten Wydział Zarządzania Ruchem Drogowym i Mobilnością to jakaś farsa. czego nie dotkną tam korek i zator drogowy
|
|
A w każdym aucie 15-letnim tylko kierowca. Na dłuższą metę to proponuję się przesiąść w komunikację miejską lub rowery słoje :)
|
|
Dewelopki przy liczeniu kasy zapomnieli powiedzieć że nabywcy mieszkania w getcie ogrodzonym tanim płotem będą mieli kłopoty z dojazdem do pracy i szkoły oraz powrót na wieś weekend. A w medialnych reklamach jest łatwy dojazd do centrum.
|
|
Mieszkańcy Węglina Południowego, przesiądźcie się do komunikacji miejskiej. Nie będziecie wtedy stać aż tyle czasu w korkach. Czy każdy musi wozić 4 litery we własnym aucie?
|
|
Roszczeniowi są, ale co się dziwić - na fotce auto na blach powiatu chełmskiego LCH - tam nigdy nie było korków i nigdy nie będzie :) a w Lublinie trochę więcej ludzi mieszka :)
|
|
Ratusz działa tylko do momentu sprzedaży deweloperom terenu pod bloki. Później zapomina o potrzebach ludzi, których po części ściągnął do siebie.
|
|
A takie ekskluzywne te aprtmenty były na wizualizacjach deweloperów - zieleń, boiska, parkingi, szkoły, przychodnie .... :) A okazało się że tylko betonowe bloki, miejsca postojowe po 40000pln i nic więcej :) Nastawialiście tam płotów i murów to teraz sobie fruwajcie :)
|
|
Błagam wydział zarządzania ruchem sprawdzi natężenie ruchu rowerzystów. Tu chodzi o kierowców!! W tym okresie przejedzie tamtedy Max dziesiesueciu debili którzy dla zdrowotnosci nalykają się smogu i odmrażą swoje małe jajeczka.
|
|
Ja bym proponował zrobić wyjazd w prawo w jana pawła gdzie łączy sie gęsia i jaspisowa, jest trochę dalej od poprzedniego wyjazdu z jaspisowej.
|
|
Kisnę z wpisów lubelakuf śmiejących się z rejestracji LCH, którzy sami mają prezydenta ze Świdnika. Rządzi wami świdniczanin matołki, miejcie to na uwadze.
|
|
Ten kierowca LCH to co tam robi o 7.00 rano ? Z Chełma zabłądził ? Trzeba się przemeldować . płacić tu podatki i dopiero wtedy wymagać a nie liczyć na drapanego.
|
|
Wkrótce PKP otworzy nowy przystanek PKP LUBLIN ZACHODNI w lesie by podnieść komfort życia okolicznych mieszkańców. Spacerkiem do lasu i w drogę do centrum.
|
|
Osiedla to zaczyna suę budować od budowy dróg a nie na odwrót.
Takiego b...lu jak w Lublinie w najnowszych osiedlach to chyba nie ma w żadnym polskim mieście.
|
|
C.uj z tymi pseudorowerzystami
|
|
Pederaści wiecznie czegoś żądają
|
|
Nie wiem dlaczego ludzie pchają sie do bloków kupiłem dom na wsi teraz wiem co to cisza spokój własne podwórko a droga do pracy bez korków
|
|
Sugerujecie sie rejestracjami aut? Ja kupilem auto z inna rejestracja i tak jeżdżę... Zaden odnośnik.
|
|
a ja se kupiłem mieszkanie w centrum. Jak wszyscy wjeżdżają to ja wyjeżdżam i na odwrót. Trochę drożej ale jaka wygoda. wszystko blisko , drzewka prawdziwe i duże a nie tylko namalowane. Polecam. W weekendy cicho bo pracujących brak
|
|
Ten kierowca LCH to co tam robi o 7.00 rano ? Z Chełma zabłądził ? Trzeba się przemeldować . płacić tu podatki i dopiero wtedy wymagać a nie liczyć na drapanego.Mam rejestrację z innego miasta, bo nie muszę jej zmieniać. Deklarację podatkową składam w Lublinie, tak samo płacę podatek od nieruchomości. Nie znam Ciebie ale podejrzewam że płacę więcej niż cała Twoja rodzina, więc zamilcz jak masz szansę i nie rób z siebie durnia w internecie. |
|
Błagam wydział zarządzania ruchem sprawdzi natężenie ruchu rowerzystów. Tu chodzi o kierowców!! W tym okresie przejedzie tamtedy Max dziesiesueciu debili którzy dla zdrowotnosci nalykają się smogu i odmrażą swoje małe jajeczka
|
Strona 1 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|