Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Port Lotniczy Lublin będzie mieć patrona?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 7 marca 2019 r. o 13:38 Powrót do artykułu
To Świdniku podpisano unię?
Odpowiedz
Tylko im. Jakuba Wędrowycza.
Odpowiedz
im. Jana Pawła II lub Popiełuszki - nie ma innej opcji
Odpowiedz
Czy "uwypuklenie doniosłości" POzwoli zamaskować uwypuklające się straty finansowe?
Odpowiedz
Zglaszam juz chec wykonania napisu im. Unii Lubelskiej, 16 znakow i 6 kropek okazja 50 tys. Netto +10tys. Montaz
Odpowiedz
Może im. Żołnierzy Wyklętych
Odpowiedz
Port Lotniczy im. Deweloperów Lubelskich
 Dodałbym: "im. Bohaterskich Deweloperów Lubelskich (w tym tych z Warszawy)", mając na uwadze, jak dzielnie walczą oni z plagą chomików, drzew oraz  "cebulaków", którzy nie rozumieją, że beton = rozwój.
Odpowiedz
Przepraszam, że tak spamuję ale jestem trollem wynajętym przez PiS i za to mi płacą. POtrzebuję POd każdym artykułem dodać odPOwiednią liczbę hejterskich, antyżukowych, wpisów, bo jeśli tego nie zrobię, to centrala mi nie zapłaci. Moje wpisy łatwo rozPOznać, zbitkę liter "po" zawsze piszę z wielkich liter, żeby centrala mogła łatwo rozPOznać ile konkretnie komentarzy dodałem i mi za wszystkie zapłacić. POza tym dostałem rozkazy, żeby cały czas używać słów: "Zunio", "bizancjum", "wypchane POrtfele", "ubogacanie", "Fuchmistrzunio", "dewelo-prezydent", "dewelo-sułtan", "dewelo-kamerdyner", "dewelo-cwaniaki". Za wpisy z tymi wyrazami dostaję PO prostu więcej pieniędzy.
Odpowiedz
lotnisko im.  Ostatniej paróweczki hrabiego Barry Kenta  czy nie brzmiało by to dostojnie?
Odpowiedz
czy wszystko musi miec nazwy, jest PORT Lotniczy -wystarczy
Odpowiedz
Uni Lubelskiej a latają do izraela i na ukrainę może bardziej swojsko i koszernie hahahhahaha
Odpowiedz
Unii Lubelskiej, czyli unii tylko 2 narodów, a może lepiej więcej - unii 3 narodów, czyli Unii Hadziackiej.
Odpowiedz
Poważny jest tylko jeden patron Jan III Sobieski inne to liga niżej
Odpowiedz
kazda nazwa moze byc procz jednej....tej najbardziej ostatnimi czasy popularnej.
Odpowiedz
A to jest potrzebne ? Naprawdę ? Ale w jakim celu ?
Odpowiedz
Port Lotniczy w Świdniku, Lublin decyduje o nazwie?
Odpowiedz
Tak pajacu, bo to lotnisko było budowane dla Lublina -stolicy regionu a nie jakieś dziury,która niestety graniczy z miastem, Lublin jest głównym udziałowcem.   Ś W I D N I K lubi bawić się w miasto bo ma duże kompleksy ale może sobie startować w drugą strone co najwyżej buhaha
Odpowiedz
Hetman Zamojski to najlepszy patron.
Odpowiedz
Imienia Beaty Kozidrak. Nic ci rani nie umieją. No nic.
Odpowiedz
Radni bezradni znów udają, że coś robią? Tak to PISowców wytykają, że tylko by pomniki stawiali a sami nie są lepsi. Halo radni! Weźcie się do roboty! Donico-ławki za 200tys. zł? Ławka niepodległości za 80 tys. zł? Za co wy bierzecie diety, bo chyba nie za bycie radnymi, czyli członkami organu uchwałodawczego i kontrolnego wobec prezydenta.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...