To Świdniku podpisano unię?
|
|
Tylko im. Jakuba Wędrowycza.
|
|
im. Jana Pawła II lub Popiełuszki - nie ma innej opcji
|
|
Czy "uwypuklenie doniosłości" POzwoli zamaskować uwypuklające się straty finansowe?
|
|
Zglaszam juz chec wykonania napisu im. Unii Lubelskiej, 16 znakow i 6 kropek okazja 50 tys. Netto +10tys. Montaz
|
|
Może im. Żołnierzy Wyklętych
|
|
Port Lotniczy im. Deweloperów LubelskichDodałbym: "im. Bohaterskich Deweloperów Lubelskich (w tym tych z Warszawy)", mając na uwadze, jak dzielnie walczą oni z plagą chomików, drzew oraz "cebulaków", którzy nie rozumieją, że beton = rozwój. |
|
Przepraszam, że tak spamuję ale jestem trollem wynajętym przez PiS i za to mi płacą. POtrzebuję POd każdym artykułem dodać odPOwiednią liczbę hejterskich, antyżukowych, wpisów, bo jeśli tego nie zrobię, to centrala mi nie zapłaci. Moje wpisy łatwo rozPOznać, zbitkę liter "po" zawsze piszę z wielkich liter, żeby centrala mogła łatwo rozPOznać ile konkretnie komentarzy dodałem i mi za wszystkie zapłacić. POza tym dostałem rozkazy, żeby cały czas używać słów: "Zunio", "bizancjum", "wypchane POrtfele", "ubogacanie", "Fuchmistrzunio", "dewelo-prezydent", "dewelo-sułtan", "dewelo-kamerdyner", "dewelo-cwaniaki". Za wpisy z tymi wyrazami dostaję PO prostu więcej pieniędzy.
|
|
lotnisko im. Ostatniej paróweczki hrabiego Barry Kenta czy nie brzmiało by to dostojnie?
|
|
czy wszystko musi miec nazwy, jest PORT Lotniczy -wystarczy
|
|
Uni Lubelskiej a latają do izraela i na ukrainę może bardziej swojsko i koszernie hahahhahaha
|
|
Unii Lubelskiej, czyli unii tylko 2 narodów, a może lepiej więcej - unii 3 narodów, czyli Unii Hadziackiej.
|
|
Poważny jest tylko jeden patron
Jan III Sobieski inne to liga niżej
|
|
kazda nazwa moze byc procz jednej....tej najbardziej ostatnimi czasy popularnej.
|
|
A to jest potrzebne ? Naprawdę ? Ale w jakim celu ?
|
|
Port Lotniczy w Świdniku, Lublin decyduje o nazwie?
|
|
Tak pajacu, bo to lotnisko było budowane dla Lublina -stolicy regionu a nie jakieś dziury,która niestety graniczy z miastem, Lublin jest głównym udziałowcem. Ś W I D N I K lubi bawić się w miasto bo ma duże kompleksy ale może sobie startować w drugą strone co najwyżej buhaha
|
|
Hetman Zamojski to najlepszy patron.
|
|
Imienia Beaty Kozidrak. Nic ci rani nie umieją. No nic.
|
|
Radni bezradni znów udają, że coś robią? Tak to PISowców wytykają, że tylko by pomniki stawiali a sami nie są lepsi.
Halo radni! Weźcie się do roboty! Donico-ławki za 200tys. zł? Ławka niepodległości za 80 tys. zł? Za co wy bierzecie diety, bo chyba nie za bycie radnymi, czyli członkami organu uchwałodawczego i kontrolnego wobec prezydenta.
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|