troll Monisia ma chyba dzisiaj płacone od posta a nie za godzinę hihi
|
|
srome_K_, ścierK0 deweloratuszowa o 200+ loginach, nie udawaj większego kretyna, niż jesteś, hihihi.
|
|
Pani Poseł apeluje do środowisk politycznych "o to, żebyśmy nie robili na złość mieszkańcom" i zabudowali górki- wiec ja się pytam : Czy zna Pani wynik referendum w tej sprawie???? Na złość mieszkańcom to tutaj robią władze miasta i na siłę próbują uszczęśliwić nas "parkiem" bez drzew.
PS. O której godzinie była ta konferencja na Placu Litewskim ? Może kogoś słońce za bardzo w głowę tam przygrzało....
|
|
Dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy działają z myślą o mieszkańcach. Brawo Pani Poseł! Dobra widomość z poniedziałku.
|
|
Monisia ma zapłacone z góry, CERBER DW :D
|
|
srome_K_, nie filozofuj, tylK0 klep w łapki, ścierK0 deweloratuszowa o 200+ fejK0wych loginach, i lej wazelinę na geszeft dewelo-buraka, cieciu za dewelosrebrniki.
|
|
Pani Poseł apeluje do środowisk politycznych "o to, żebyśmy nie robili na złość mieszkańcom" i zabudowali górki- wiec ja się pytam : Czy zna Pani wynik referendum w tej sprawie???? Na złość mieszkańcom to tutaj robią władze miasta i na siłę próbują uszczęśliwić nas "parkiem" bez drzew. PS. O której godzinie była ta konferencja na Placu Litewskim ? Może kogoś słońce za bardzo w głowę tam przygrzało....No faktycznie, na tych łysych plackach trawy na których Dzioba chce stawiać bloki to tyle drzew rośnie, że można poczuć się jak w buszu. A poza tym wszyscy zdrowi? Te tłumy na ścieżce terenowej i placach zabaw to też pewnie deweloper autokarami dowozi na Górki Czechowskie? |
|
Do wieśniak : masz na myśli panią Nosek , która nie chce mieć nowych sąsiadów ? A jeżeli chodzi o polityków którzy lansują się na górkach czechowskich to wszyscy zainteresowani wiedzą , że chodzi o tych co lubią znajdować kości zwierząt i lansują się w w TVP3 .A najbardziej zabawne jest chyba to jak Smaga udaje Greka że niby nie wie kto się lansuje na temacie Górek i żąda nazwisk. Redaktorki z DW odstawiają niezły cyrk jeśli chodzi o redagowanie artykułów dotyczących Górek Czechowskich. |
|
Bardzo cenny sygnał tego, że pan dr Jarosław Gowin przymierza się do ponownego jawnego przymierza z panem Donaldem Tuskiem. Pani Posłanka jedynie sygnalizuje "zmianę wajchy" w Porozumieniu, któremu trudno porozumieć się z panem doktorem Jarosławem Kaczyńskim. Zbyt dużo pieniędzy ma wpłynąć do Polski w najbliższych latach, by Potozumienie mogło zdecydować się na pozycję opozycyjną.Może i tak, ale powiedz Pan co "Kaczor" zrobił, żeby ustawić do pionu cwaną dewelo-bandę łupiącą Łysogród i jego mieszkańców? Jedynie Czarnek zdobył się na coś więcej niż puste gesty. |
|
to jest otoczenie placu zabaw( dla wyjasnienie -zdjecie na FB na profiu p.Posel). Nie dziwota że zwołała pani konferencję na Placu Litewskim a nie na Górkach. Nikt nie dba o nasadzenia które zarastają nawłocią. jeśli chce pani pomóc 'inwestorowi' to lepiej niech pani zajmie się pieleniem i sprzątaniem, bo wygląda to wszystko przeohydnie i ludzie już to zdążyli zauważyć-moze zreczywisc miast sie od miasta do miasta lansowac jako wybawiciel i zbawiciel i cudotworca-uprawiajc kampanie niczym "aparatczyk partyjny"- warto zmienic czerwone kostiumiki , kiecki ze szpileczkami -na gumowfilce i drelich by posmakowac prawdziwej uczciwej pracy - najwyzszy czas
|
|
"łyse placki trawy" - planujesz wziąć, srome_K_, udział w K0nkursie dewelo-P0ezji?
|
|
Drzewa i krzewy rosły tam do czasu ich wycinki na zlecenie TBV i to bez stosownego ustawowego pozwolenia. Te tłumy korzystających to pewnie z reklamy na stronach TBV i innych portalach oraz mass mediach, którą nakręcono na jarmarku z okazji " otwarcia " i wirtualnego " przekazania " pierwszego etapu budowy " parku naturalistycznego " miastu.Pani Poseł apeluje do środowisk politycznych "o to, żebyśmy nie robili na złość mieszkańcom" i zabudowali górki- wiec ja się pytam : Czy zna Pani wynik referendum w tej sprawie???? Na złość mieszkańcom to tutaj robią władze miasta i na siłę próbują uszczęśliwić nas "parkiem" bez drzew. PS. O której godzinie była ta konferencja na Placu Litewskim ? Może kogoś słońce za bardzo w głowę tam przygrzało....No faktycznie, na tych łysych plackach trawy na których Dzioba chce stawiać bloki to tyle drzew rośnie, że można poczuć się jak w buszu. A poza tym wszyscy zdrowi? Te tłumy na ścieżce terenowej i placach zabaw to też pewnie deweloper autokarami dowozi na Górki Czechowskie? |
|
Do wieśniak : masz na myśli panią Nosek , która nie chce mieć nowych sąsiadów ? A jeżeli chodzi o polityków którzy lansują się na górkach czechowskich to wszyscy zainteresowani wiedzą , że chodzi o tych co lubią znajdować kości zwierząt i lansują się w w TVP3 .Przecież jeżeli ktoś nie jest sąsiadem Górek Czechowskich, to mu się odmawia tzw. interesu prawnego do protestowania przeciwko niszczeniu naturalnego filtra antysmogowego, klimatyzatora i nawilżacza powietrza innych części naszego miasta. W kwestii kości, to jakoś tak się składa, że jak były pochodzenia ludzkiego, to na informację trzeba było czekać niemal pół roku, a odzwierzęce były oceniane w ciągu kilkunastu dni. |
|
Bardzo rozsądne podejście Pani Poseł. Mam nadzieję że reszta parlamentarzystów również poprze budowę parku.
|
|
a ja proponuję wywłaszczyć panią Nosek, zdaje się że mieszka na osiedlu TOR czyli de facto na górkachOsiedle TOR powstało w czasach, w których pozostałą część Górek Czechowskich wskazano do wyłączenia z zabudowy i ochrony w formie rezerwatu przyrody i użytku ekologicznego. Tak więc postulat wywłaszczania kogokolwiek z osiedla TOR jest nie mniej absurdalny niż zgoda na dewastację pozostałego terenu pod hasłem " parku naturalistycznego " , gdy tymczasem we wniosku TBV o pozwolenie na wycinkę drzew nie było żadnego parku, a betonowe bloki. |
|
Bardzo rozsądne podejście Pani Poseł. Mam nadzieję że reszta parlamentarzystów również poprze budowę parku.Chyba całkowity brak rozsądku i totalna ignorancja, bo park się tworzy, a nie buduje. |
|
Dobrze, że w końcu ktoś się zainteresował tematem górek. Ciekawe kiedy w końcu będzię ogłoszony wyrok w sprawie zabudowy górek.
|
|
Tworzy czy buduję, co za różnica najważniejsze, żeby powstał.Bardzo rozsądne podejście Pani Poseł. Mam nadzieję że reszta parlamentarzystów również poprze budowę parku.Chyba całkowity brak rozsądku i totalna ignorancja, bo park się tworzy, a nie buduje. |
|
Tyle że warunkiem stworzenia parku była zgoda na budowę 4 osiedli mieszkaniowych.Tworzy czy buduję, co za różnica najważniejsze, żeby powstał.Bardzo rozsądne podejście Pani Poseł. Mam nadzieję że reszta parlamentarzystów również poprze budowę parku.Chyba całkowity brak rozsądku i totalna ignorancja, bo park się tworzy, a nie buduje. |
|
Park na górkach jest bardzo ważny dla nas mieszkańców. Brawo Pani Poseł, w końcu ktoś poruszył ten temat.
|
Strona 2 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|