ma w tym biznes
|
|
Dziękuje Pani Poseł za interwencje. Czas skończyć z hucpa w tej sprawie, która godzi w interes mieszkańców! Brawo
|
|
a ja proponuję wywłaszczyć panią Nosek, zdaje się że mieszka na osiedlu TOR czyli de facto na górkach
|
|
W końcu ktoś myśli rozsądnie! Mam nadzieję, że inni też pomyślą o tym, co jest dobre dla mieszkańców, a nie jak się wybić na podrzuconych kościach.
|
|
Ale DW ładnie realizuje plan swoim sugestywnym tytułem. Już dawno przestaliście być dziennikiem mieszkańców… brak slow!
|
|
Problem polega na tym, że ci "aktywiści" nie garną się do spotkania z kimkolwiek. Ma być tak jak oni chcą i zero dyskusji. Gdy tylko coś nie pójdzie po ich myśli, stają się agresywni i zaczynają atakować czy to ratusz, czy to sąd, czy to poszczególnych polityków. Nikt nie ma prawa do odmiennych opinii, ich racja jest jedyna słuszna.
|
|
Do wieśniak : masz na myśli panią Nosek , która nie chce mieć nowych sąsiadów ? A jeżeli chodzi o polityków którzy lansują się na górkach czechowskich to wszyscy zainteresowani wiedzą , że chodzi o tych co lubią znajdować kości zwierząt i lansują się w w TVP3 .
|
|
W końcu jakiś głos rozsądku! Mieszkańcy korzystają ze ścieżki i chcą parku!
|
|
Bardzo dobrze Pani Poseł! Odważny i dobry krok dla mieszkańców Lublina.
|
|
No w końcu ktoś zauważył, czego potrzebują mieszkańcy Lublina! Współczuję tej Pani, bo znając aktywistów i ich agresywne zachowania, co między innymi widać w komentarzach pod każdym artykułem o górkach na DW (a to tylko namiastka tego co potrafią) nie będzie jej łatwo.
|
|
Nie rozmawiałam z państwa stowarzyszeniem – odpowiedziała jej Monika Pawłowska. – Daleko mi do lansu, tylko chodzi mi o zdrowy rozsądek. - smieszne slowa- Pawlowska lansuje Gowin gdzie moze i jak moze-wlasciwie nalezaloby zadac pytanie czy jest na etacie kadrowym ministerstwa- jezdzi od miasta do miasta robiac lans swojej osoby ze to niby ona-a de facto przypomina to "sprzedawce"- i jeszcze jedno jaki do developer bedzie korzystal-czy aby maz p. Koneckiej "kumpeli" Pawlowskie nie jest developerem - czy ta ustawa nie byla pisana pod zaprzyjazniona developerke
-. Zdaniem posłanki urządzone tak górki przestaną być „miejscem, gdzie w zasadzie nic się nie dzieje”. kobieto ludzie potrzebuja terenu rekreacji zielonej rekreacji a mnie lansowania sie lewicowego lansu
|
|
Brawo Pani Poseł! Lublin chce tego parku!
|
|
Mieszkańcy muszą wiedzieć, że zagospodarowanie tego terenu w porozumieniu z UM jest w interesie wszystkich. Blokowany przez pseudo obrońców projekt parku oddany za darmo UM wróci do dewelopera pod koniec 2022 i z 75ha parku zostanie zagroda na butelki i pijaństwo. Kobieta wie co mówi i brawo za odwagę, ale wybory się zbliżają i łatwiej być przeciwko niż za w trudnych decyzjach.
|
|
hmmm... to właśnie miałam na myśli, pewna Pani nie szanuje tutaj innych, a to tylko wierzchołek góry lodowej tego, jak zachowują się pseudo aktywiści...
|
|
Ewa_Ewela1 to nie„ pani" tak odpisuje , ale pisowski troll o kilku nikach , który wszystkich obraża i dziwnym trafem na jego wyczyny nie reaguje moderator .
|
|
Monisia zapomniał w zeszłym tygodniu hasła do trollkonta, więc od poniedziałku ostro zasuwa żeby nadrobić. XD
|
|
Czy nowa fanka dewelo-bandy zna odP0wiedź na pytanie, dlaczego cwaniactwo nie kwapi się do stawiania klocKÓw na terenach przeznaczonych na te cele, których jest P0nad 1000 ha w Łysogrodzie?
|
|
Bardzo cenny sygnał tego, że pan dr Jarosław Gowin przymierza się do ponownego jawnego przymierza z panem Donaldem Tuskiem. Pani Posłanka jedynie sygnalizuje "zmianę wajchy" w Porozumieniu, któremu trudno porozumieć się z panem doktorem Jarosławem Kaczyńskim. Zbyt dużo pieniędzy ma wpłynąć do Polski w najbliższych latach, by Potozumienie mogło zdecydować się na pozycję opozycyjną.
|
|
Monisia jak zwykle przeciwko mieszkańcom!
|
|
P0dstawcie w wyP0wiedziach dewelo-trola "deweloperzy" w miejsce "mieszkańcy" i ten wazeliniarski bełK0t zacznie nabierać sensu!
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|