Brzdęk i kolejnych kilka rubli wpadło do sakiewki Monisi.
|
|
a ja proponuję wywłaszczyć panią Nosek, zdaje się że mieszka na osiedlu TOR czyli de facto na górkachjesteś de facto kretynem, czy tylK0 udajesz, srome_K_? |
|
Brzdęk i kolejnych kilka rubli wpadło do sakiewki Monisi.Licz dewelosrebrniki z sobie P0dobnymi, wazeliniarzu dewelo-buractwa. |
|
PS. Żeby stworzyć P0nad 200 fejK0wych loginów do wazelinowania dewelo-bandy trzeba być albo psycholem, albo robić u buractwa na pełny etat.
|
|
NIE GRYZIE SIĘ RĘKI, KTÓRA KARMI... NIEPRAWDAŻ?
|
|
Brzdęk i kolejnych kilka rubli wpadło do sakiewki Monisi.
|
|
Dobrze, że ścieżka podoba się mieszkańcom i chętnie z niej korzystają. Spam pewnej Pani nic nie zmieni, no może dostanie pochwałę i premię z DW.
|
|
Pseudo-ścieżka to otoczona obiektami burackiej tandety i resztkami zdewastowanej roślinności patelnia, na której w dniach takich jak ten bachor może dostać udaru słonecznego/termicznego w ciągu 15 minut. Ale ty, srome_K_, i tak nie chodzisz na spacery, bo musisz cały dzień siedzieć w kanciapie deweloprzydoopA.S.a i minusiK0wać moje komentarze.
|
|
Ciągle mnie zastanawia, z kim ta Pani tak rozmawia? Wszyscy ignorują, nikt nie odpisuje. Może pora, by te prywatne konwersacje przeniosła w inne miejsce i nie zalewała Internetu bełkotem w nieznanym nikomu języku.
|
|
Ciągle mnie zastanawia, z kim ta Pani tak rozmawia? Wszyscy ignorują, nikt nie odpisuje. Może pora, by te prywatne konwersacje przeniosła w inne miejsce i nie zalewała Internetu bełkotem w nieznanym nikomu języku.To nie jest żadna Pani, tylko najzwyklejszy w świecie troll pisowy opłacany z twoich i moich podatków celem szerzenia propagandy jedynej słusznej partii. |
|
no raczej :) ale jego wycie wywołuje jedynie śmiech ewentualnie współczucie :) siedzi to coś i codziennie przez kilkanaście godzin przekleja w kółko te same wypociny naiwnie sądząc że kogoś nimi zarazi :) niezły cyrk :)Ciągle mnie zastanawia, z kim ta Pani tak rozmawia? Wszyscy ignorują, nikt nie odpisuje. Może pora, by te prywatne konwersacje przeniosła w inne miejsce i nie zalewała Internetu bełkotem w nieznanym nikomu języku.To nie jest żadna Pani, tylko najzwyklejszy w świecie troll pisowy opłacany z twoich i moich podatków celem szerzenia propagandy jedynej słusznej partii. |
|
Ta kobieta ma potencjał by stać się koszmarą.
|
|
srome_K_, ścierK0 deweloratuszowa, P0zwól, że przyP0mnę forumowiczom część fejK0wych loginów, którymi się P0sługujesz, żeby wazelinować dewelo-dewastację GCz: _K_, -bez-owijania-, _lupa_________, _XD_ , 1223445, 12geryt, 6yhn, Aaaartek, adamk, Agent_Tomek, akerski, Alekshalina, andrzej05, aniani, annamazurek99, anne, annonim, Bakuulaa, Barcka, batxman, Belzebu, Benny102, BillyWhite, Bobas1987, Brutus, BVNHD, cabrio_obatela_Ryska, carlos, Chico, Coffe_Taste, Cotusie, Ddreporter, Dewiz, Doboszzz, DP90, drwstrzas, Dwkomentator, dziennikarzsledczy, dzini, Efflate, ege_szege, ekoreper, ELUSIA1232, Endrju_Golara, Ewa_Ewela1, ewa_p, Ferenc, fordens, friko, gargamel2, Gatusso, Gelon, general, Giuseppe_Italiano, Gonul, Gutek, Hector, Hubertus, Irena_i, Jacenty44, Jacob_Loui, janekalek, janusz sulima, JarekW, K.D., kichu, kinka, Klepacki, Klu, Komentator, Kosmitulo, Krioo, kronikiekoszurii, kronikiniedorozwoju, Kryska_J, KusKus, kwasna, latif, Lelek, lerek, LoganBig, Login1, lube102, lubelski_szaman, -Lublin- lub-lin, Lublin_, luigi, luthrienne, majormmm, Malwina_Sz, Maly_Glod, marcelinarogowicz, Marek84, Mariolubelski, Marko19, mateo, Max…, Mcbolo, mefisto_lubelak, Melody, Memory5, MichalPolak, miszczu, mlody123, monika_m73, mundrolek, na_haju, Nadiova, Natala, NemezisTeam, Nie_jestem_robotem, Niemamloginu, nigdyniemialemloginu, Ogr99, Olllo, Pan_Pawel, Patyra, pepeszownik, Peruwiana, petrux, Pietrychowska, pigmej, ping_pong_peng, PioPio, piotrekzlublina, Piter79, po_co_komu_login, popoprawiana, Qba, qwertyqaz, Qzaq, rafko9, rejestracjaLU, Robek39, Robotus_Pisulus, ron, Rsokol, Rukevitsa, RyanGlo, Sad_90, saviano, sawka_p01, scooby, sighter, Sir_Fred, siwy, Smeagol, smerfik1989, Speedy, stop_ekoterrorystom_, szymon.popec, Turas, turkaj, uwaga_na_trole_z_pis, Waco, wielkifanCysiaW, wncl32nfei66y, Wojtasss, Wojtaszko, WschodPolski, Zbychu, zLublina, zmoranocna, zorro532 ...Już wiem... to chyba nie snickers, tylko schizofrenia paranoidalna. |
|
Ja na miejscu tej pani nie wypowiadalabym się już na żaden temat, bo nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...
|
|
Ja na miejscu tej pani nie wypowiadalabym się już na żaden temat, bo nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...Jak czytam wynaturzenia Monisi to i na płacz jest juz tu za pozno. |
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|