![]() |
Co tam mieszkańcy, przecież "Naszym" trzeba dopomóc. Znaczy się w "Ratuszu" czuć powiew wylotu.
|
![]() |
A ja proponuje wąwóz na LSM-ie i na Czubach przeznaczyć na tereny przemysłowe. bo czemu by nie ?
A serio proponuję Teren przeznaczyć pod budownictwo mieszkaniowe + jakiś dyskont (biedronka/lidl).
|
![]() |
fajne auto. dłuuugie.
|
![]() |
super pomysł, bezrobotni wolą patrzeć prze okno na pole i srające psy niż mieć miejsca pracy
|
![]() |
co niektórym jak widać rozum też na wylocie
|
![]() |
ooooo a czyje to taaaaakie auto ??
|
![]() |
Powstaje galeria, źle bo chcą. Fabryki mają powstać też źle. Kwa jak Wam dogodzić?
|
![]() |
Tylko nie przemysł tuż przy blokach!
|
![]() |
|
![]() |
Postaw sobie fabrykę pod swoim domem cwaniaku! Wystarczy już zatruwani życia mieszkańcom którym buduje się zakłady przemysłowe tuż pod oknami |
![]() |
Jak nie zmienimy gospo'darzy miasta to zobaczysz że tak będzie. Dla nich to poprostu dobry dil. |
![]() |
Fabryki mogą sobie powstać po 2giej stronie Witosa, tudzież na dawnej odlewni ursusa. Chcesz budować fabrykę przy samym osiedlu ? Felin obecnie ma ponad 7 tysiecy mieszkańców. W przeciągu najbliższych 2 lat ta liczba zbliży się do 8-9 tys. W obecnej chwili trwa tutaj budowa 12 budynków wielorodzinnych (9 z nich to deweloperzy, 3 komunalne). Każdy wiedział że strefa jest po 2giej stronie i jest wyraźnie odzielona od osiedla. teraz up chce natrzepać kasy na działkach i przekonuje ratusz to zmiany przeznaczenia. działek przy samym osiedlu. Może zaraz pobudują kolejne fabryki w środku osiedla bo pare działek jest wolnych ? |
![]() |
czyżby Panattonii chciało się powiększyć???
|
![]() |
Ledwo pozbyliśmy sie z miasta syfów typu cukrownia, FSC/Dewoo, odlewnia a wy chcecie nowych śmierdzili i zatruwaczy w mieście? To ja juz wole nowe cętrum chandlowe. Przynajmiej jest gdzie w niedziele czas z dziećmi spędzić.
|
![]() |
Mieszkam na felinie i jestem absolutnie za fabrykami w tej okolicy. DW i pan radny z PiSu chcai zebysmy dalej pozostawali w ciemnogrodzie. Nie da sie , nie mozna , mieszkancom nie odpowiada. Jak w tym kraju ma byc normalnie i jak ma Pisowi w sondazach nei spadac ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|