Wigilia i Sylwester no NORMALNE DNI ROBOCZE a nie święta jak mi się tu sugeruje. I w tych dniach, jak co roku, markety będą pracować krócej.
|
|
Ale po co te akcje i po co to rozdawanie ulotek??? Po prostu: niech WSZYSCY pracownicy hipermarketów ZGODNIE i solidarnie nie przychodzą do pracy dnia 24 i 31 grudnia -i wszystko jasne! -nie będzie komu pracować i w czym problem?
|
|
Ten apel należałoby skierować do naszych wielmożnych posłów. To oni są odpowiedzialni za ustawy, na mocy których musicie pracować w święta...My, zwykłe szaraczki, będziemy robić zakupy wtedy, gdy czas nam pozwoli. Jeśli nie zakazano w święta- to właśnie wtedy mamy czas i wybierzemy się do marketów....Tak więc, kierujcie swoją akcję we właściwym kierunku - na Sejm, a nie na zwykłych, prostych, zapracowanych obywateli. Poza tym, w tych waszych marketach sama chała i badziewie !
|
|
Ja pracuje to niech i oni pracują, poza nimi jest jeszcze wiele branż, które pracują nawet 24h i gdzieś zakupy muszą zrobić. Jak tak dalej pójdzie to zaraz będą apele, lekarzy - nie chorujcie w święta, policji - łamcie prawa, konsultantów CC - nie dzwońcie, itd. Jednym słowem - PARANOJA.
|
|
Bez przesady, ja pracuję w sylwestra i korona mi z głowy nie spadnie, przecież to dzień jak każdy inny. W Wigilię też wiele ludzi pracuje i nic nie mówi.Najwyżej niech zamykają sklepy o 14 i po sprawie.
|
|
PEWNIE BIEDACZKU NIE MASZ RODZINY ABY SPĘDZIĆ Z NIMI ŚWIĘTA I PRZYJACIÓŁ ABY ZABAWIĆ SIĘ W SYLWESTRA!!! I DLATEGO CI WSZYSTKO JEDNO!!!!! |
|
Tu liczy się pieniądz a nie człowiek... oczywiście można pracować ale za godne wynagrodzenie a nie za niewolniczą pensję ,w tych dniach markety zarabiają krocie ,pracownikowi ma tylko wystarczyć na chleb i szmaty jak zostanie po opłaceniu rachunków ...
|
|
A ja ich popieram!!!!!!!!!!! Przecież chcą tylko aby godziny były skrócone!!! A nie pracować do późna, a później biec z jęzorem na brodzie do domu, aby jeszcze coś przygotować!.Ci co tego nie rozumieją to pewnie pracują od poniedziałku do piątku do 15 -tej!I maja innych w d..ie!!!!!!!!!!!!! Im kazać przyjść do roboty w święta to by dopiero zmienili gadkę !
|
|
Hipermarkety są dla biedaków.To jeden z powodów dlaczego tam nie chodzę.W niedzielę nie robię i nie będę robił zakupów,nie wychodzę z założenia:jestem głupi to, inni też powinni być.
|
|
Ja kiedyś pracowałam w takim sklepie, najgorsi w tym dniu są KLIENCI!!!! Łażą, kupują pierdoły i tylko wzdychają jak to nie mają czasu bo tyle jeszcze muszą zrobić, a 3 godziny w galeriach spędzają!!!!!!!!!!, a najgorzej mnie wku***ali, jak gadali że im gorąco, no szkoda bardzo poubiera się jedna z drugą w futroooooooooo smierdźące molami gdy na dworze +2!!!!!!!! PARANOJA!!!!
|
|
Straszne, może powinieneś z psychologiem porozmawiać o tym? |
|
Ty masz rodzine i zapewne nikt z nich nie pracuje 24 i 31 grudnia. A może wszyscy są bezrobotni od 89? |
|
O PROSZĘ JEDEN Z TAKICH KLIENTÓW SIĘ ZNALAZŁ!!! |
|
Nie znam osoby, która była by zadowolona z tego, że pracuje w święta, no chyba, że nie ma z kim spędzić tych świąt
|
|
zakompleksiony mały człowieczku, mam rodzinę, dwoje dzieci, a mimo to musze pracowac i w Wigilię i w Sylwestra ponieważ sa to zwykłe robocze dni, oczywiście mogę wykorzystac ulop, ale nikt mnie z mojej pracy nie zwolni w tych dniach tylko dlatego ze idę na bal... i do glowy by mi nie przyszło prosic ludzi żeby omijali mój zakład pracy z daleka (tak, tak, też pracuję z ludźmi), puknijcie się w głowę, jak wam się nie podoba taka praca to sobie znajdźcie lepsza i tyle w tym temacie, a zakupy będe robiła kiedy mi się podoba |
|
A CODZIENNIE ROBISZ TAM ZAKUPY |
|
to moze zasugerujcie aby szpitale tez nie dzialaly bo przeciez ich pracownicy tez maja rodziny?????!!!!!! |
|
a do której pracujesz?, bo ja też bym mógł pracować do np. 14,15-ej a nie do wieczora! |
|
Ale sie bolszewia szerzy w tych marketach - ciągle coś im nie pasuje, ciągle jakieś idiotyczne żądania! Jak się wam nie podoba ta robota, to zmieńcie ją - co za problem.
Komuna się dawno skończyła - jest WOLNOŚĆ (także zatrudniania się lub nie) i działają PRAWA RYNKU, a pracownicy sklepu są od obsługiwania klientów a nie od stawiania niedorzecznych żądań.
|
|
A mam i też pracują 24 i 31, i ja też pracuje, ale chyba logiczne, że wolała bym pracować w te dni krócej??? dlatego rozumie tych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!! |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|