A może jednak lepiej coś co wspiera rozwój dziecka. Mam na myśli grę planszową. Widziałam jak dzieci w szkole brały udział w turnieju gry "Złapmy Lwa" Super zabawa, cos jak turniej szachowy w wykonaniu 7-8 letnich zawodników. "Złapmy Lwa" to gra wzorowana na japońskich szachach, ceniona przez nauczycieli nauczania wczesnoszkolnego.
|
|
Ja już od jakiegoś czasu jeśli chodzi o zabawki to najczęściej korzystam z oferty sklepu mojezabawki.com . Z jednej strony mają bardzo dużo zabawek w sprzedaży, z drugiej można również liczyć na dobre ceny więc właściwie sklep spełnia wszystkie moje oczekiwania.
|
|
Fajny prezent to długopis 3D Garett. Kupiłam córce w tamtym roku a w tym planuję kupic smartwatcha
|
|
Polecam zwrócić uwagę na ofertę dostępną za pośrednictwem mojezabawki.com . Sklep, który ma do zaoferowania wiele różnych produktów więc faktycznie coś sensownego można tam wybrać. Dbają też o to, by cenowo mieć dobre propozycje, każde zamówienie sprawnie realizowane więc pod kątem obsługi też wypadają bardzo pozytywnie.
|
|
Wybór prezentu dla dziecka zależy od wielu czynników np. od jego wieku. Ja mojej chrześnicy lat 13 kupiłam właśnie łańcuszek z zawieszką u Jubilera Lovrin ***s://lovrin.pl/. Fajne ceny, taniej niż w Sezamie czy w Aparcie. I też dobra pamiątka na lata.
|
|
Jak juz chcecie cos wyjatkowego to kupcie dmuchanca happy hop ;p Jak sie bawic to na calego ;D u mnie sie sprawdzil swietnie.
Znalazlam strone ktorzy maja najtaniej w sieci, i mozna zamowic za pobraniem heh
Przymierzam sie do kuppna czegos takiego,
***s://tnkonline.pl/produkt/zamek-fantastycznej-rozrywki-13w1-dmuchaniec-zamek-dmuchany-happyhop-zjezdzalnia-trampolina/
kupowalam u nich co prawda tanszego dmuchanca ale sie sprawdzil swietnie jak wspominalam ;)
|
|
Witam znalazłem taki internetowy sklep z rożnymi zabawkami dla dziecka ***s://morolo.pl/ Co sądziecie o Morolo? Chcę kupić tor kulkowy zjeżdżalnia labirynt marble :)
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|