No zobaczymy czy będzie ten park.Głosowałem przeciwko,bo w to nie wierzę.Jeżeli tak to zwracam honor chrząszczowi...
|
|
to od dzis tbv nie placi podatku, a my placimy za ochrone 75 ha
|
|
Super. W końcu to śmietnisko zostanie uporządkowane.
|
|
TBV pozbył się niepotrzebnego terenu.
|
|
to od dzis tbv nie placi podatku, a my placimy za ochrone 75 haWolałbyś płacić za ochronę 105 czy może liczyłeś, że deweloper będzie utrzymywał miejski park przez kolejne kilkadziesiąt lat? |
|
No zobaczymy czy będzie ten park.Głosowałem przeciwko,bo w to nie wierzę.Jeżeli tak to zwracam honor chrząszczowi...Dobrze głosowałes. To będzie parodia parku bez żadnych zasadzen i z szutrowymi pseudo ścieżkami. Wkrotce zobaczycie |
|
Umowa sprzedaży oraz zamiany rzeczy i praw majątkowych – przy zawieraniu umowy sprzedaży opłatę wnosi kupujący. Podatek ten w przypadku nieruchomości wynosi 2% wartości rynkowej podstawy opodatkowania (którą z reguły jest cena ustalona przez podpisujących umowy, pod warunkiem, że nie odbiega ona znacząco od ceny rynkowej). Wartość rynkowa nie jest tożsama z ceną umową, strony nie mogą zatem sztucznie zaniżyć wartości umowy tylko w tym celu, by nabywca stał się zwolniony z podatku od czynności cywilnoprawnych.
|
|
No to czekamy na ten obiecany park naturalistyczny. Ogólnie to jestem dobrej myśli co do tego całego przedsięwzięcia. Wreszcie są jakieś konkretne działania a nie tylko jałowe i nic nie wnoszące dyskusje.
|
|
Spam Obrońców Nawłoci i Pustych Butelek po Piwie za 3..2..1..
|
|
To będzie pewnie taka sama parodia parku jak ten pseudo park na Zawilcowej.No zobaczymy czy będzie ten park.Głosowałem przeciwko,bo w to nie wierzę.Jeżeli tak to zwracam honor chrząszczowi...Dobrze głosowałes. To będzie parodia parku bez żadnych zasadzen i z szutrowymi pseudo ścieżkami. Wkrotce zobaczycie |
|
WRESZCIE GÓRKI PRZECHODZĄ W RĘCE MIASTA. ŻUK ZROBIŁ TO CZEGO NIE DOPILNOWAŁ SZKODNIK PRUSZKOWSKI.
|
|
Ja tam wolałbym, aby deweloper płacił za teren zielony przy blokachto od dzis tbv nie placi podatku, a my placimy za ochrone 75 haWolałbyś płacić za ochronę 105 czy może liczyłeś, że deweloper będzie utrzymywał miejski park przez kolejne kilkadziesiąt lat? |
|
ekstra, tbv konkretna firma i poważnie podeszła do całej sprawy
|
|
75 ha za 1 zł - całkiem dobry deal dla miasta
|
|
Będzie park, SUPERancko
|
|
Czyżby to koniec podpalanego co roku największego publicznego wysypiska śmieci w Lublinie?
|
|
Co na to urząd skarbowy? Miasto uzyskało korzyść więc powinno podatek zapłacić.
|
|
Ten na zawilcowej przy tej zapowiadanej parodi to prawdziwy central park. Na zawilcowej posadzili drzewka i ścieżki są kostką wyłożone. Na górkach nic takiego nie będzie miało miejsca .To będzie pewnie taka sama parodia parku jak ten pseudo park na Zawilcowej.No zobaczymy czy będzie ten park.Głosowałem przeciwko,bo w to nie wierzę.Jeżeli tak to zwracam honor chrząszczowi...Dobrze głosowałes. To będzie parodia parku bez żadnych zasadzen i z szutrowymi pseudo ścieżkami. Wkrotce zobaczycie |
|
NO TO TERAZ CZEKAMY NA PARK NATURALISTYCZNY TEN Z WIZUALIZACJI. TRAWA JAK DYWANY I LUDZIE NA NIEJ LEŻĄCY BEZTROSKO, SAMOLOCIK KRĄŻĄCY TU I TAM, PRZEBIEGAJĄCE CHOMIKI, PIĘKNE ALEJKI, UFORMOWANE KRZACZKI I CAŁA TA IDYLLA :) CZEKAM... NO K.....A CZEKAM :)
|
|
Ratuszowo-deweloperskie trolle dalej szczują. Kto opłaca te farmy trolli?
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|