Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Prezydent Lublina pod presją krytyki w sprawie imigrantów

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 1 lipca 2017 r. o 15:41 Powrót do artykułu
85% Lublinian - PRZECIWNYCH DEZYCJI ZUKA !!!! ON DZIALA PRZECIWKO NAM !!!!
Odpowiedz
WYBORY MA Z GŁOWY - moze jechac na rybki z BOLĘSĄ
Odpowiedz
"Chcesz sąsiada islamistę ???? ---->>>> Głosuj na PLATFORMY Listę !!!! "
Odpowiedz
pis niech dalej podsyca niech podsyca to kraj się podpali sam
Odpowiedz
Niech Zuk zabezpieczy mieszkania dla Lublinian oczekujacych w kolejce po lokale socjalne niech da mieszkania tym z walacych sie kamienic niech miasto przystapi do programu mieszkanie plus a potem potem niech rozmawia z mieszkancami sam tu nie mieszka
Odpowiedz
PIS już nam zabiezpieczył lokale zawiesili program mieszkania plus bo kasy brakuje
Odpowiedz
a co to lokale socjalne się należą mam dość tych nierobów co tylko stoją w kolejce po lokale, do roboty. Kazdy z nas pracuje i kredyt spłąca na mieszkanie a nie stoi w kolejce, wstydu nie masz tak pisząc.
Odpowiedz
undefined napisał:
Niech Zuk zabezpieczy mieszkania dla Lublinian oczekujacych w kolejce po lokale socjalne niech da mieszkania tym z walacych sie kamienic niech miasto przystapi do programu mieszkanie plus a potem potem niech rozmawia z mieszkancami sam tu nie mieszka

a co to lokale socjalne się należą mam dość tych nierobów co tylko stoją w kolejce po lokale, do roboty. Kazdy z nas pracuje i kredyt spłąca na mieszkanie  a nie stoi w kolejce, wstydu nie masz tak pisząc.
Odpowiedz
Odpowiedz
To bez sensu, zapraszają i wpuszczają wszystkich jak leci a potem wciskają na silę ten problem biednym krajom. To tak jakbym zaprosił do mojego sąsiada np. meneli spod sklepu i mu wypominał, że na wódkę go kiedyś zapraszałem.
Odpowiedz
Taniej by wyszło zapłacić tą karę niż przyjmować dzikich imigrantów, ale z drugiej strony jakim prawem mamy coś płacić!!!
Odpowiedz
Żuk powinien się zdecydowanie odciąć od smrodu platformianego - platforma mu tylko ciąży i jest kojarzona z przekrętami, emigrantami islamskimi, marnotrawstwem, postkomuną i aferami. Prezydent Katowic nie podpisał - i oficjalnie się od tego odciął !!! Jeżeli nie to woli prywatę partyjną, marazm i miernotę platformianą.
Odpowiedz
Panie prezydencie nie ma kasy na opiekę medyczną dla mojej rodziny! Nie będzie kasy na moja emeryturę! To skąd weżniesz na utrzymanie tych ludzi? Tak wiem z naszej wypłaty, bo rząd nie zarabia tylko operuje długiem i tym co nam zabiera.
Odpowiedz
85% Lublinian mówi NIE UCHODZCOM, a ta marionetka schetyny swoje. Kto go qwa wybrał??? I PO kiego grzyba? Reprezentant kogo on qr jest? Bo chyba nie Lublinian!
Odpowiedz
ciekawe czy faktycznie się tu tyle oszołomów zleciało, czy te wszystkie komentarze od 1 osobnika....
Odpowiedz
Na posiedzeniu klubu ECR J-C.Juncker przyznał, że 2/3 państw jest przeciw uruchamianiu przeciw Polsce i Węgrom art. 7 Traktatu UE. -Czyli ZUK gorszy niz trunker?
Odpowiedz
BILL GATES - wzywa przywódców UE do powstrzymywania napływu emigrantów !!!!
Odpowiedz
Najpierw nowy naczelny DW blokuje artykuł o Piotrze Kowalczyku, a potem wypuszcza kłamliwy i zmanipulowany artykuł o Górkach Czechowskich (jak było naprawdę można przeczytać tu: jawnylublin.pl/wrocmy-do-rzetelnej-debaty-ws-gorek-czechowskich). Następnie pojawiają się kolejne kłamstwa na temat hejtu. Nieprawdą jest to, że inne media blokują możliwość komentowania, bo np. na Kurierze Lubelskim, Gazecie Wyborczej i innych portalach komentować można. Chodzi o to, żeby przestały pojawiać się krytyczne komentarze wobec układu ratuszowo-dewelopersko-żużlowego który sprawuje władzę w Lublinie. Apeluję do wszystkich, aby rozmawiali ze swoimi znajomymi i przekazywali tę informację komu się da.
Odpowiedz
Strona 32 z 32

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...