Spokojnie. Kwota wolna to tylko obietnica i jasno powiedziana że nie wiadomo kiedy. Ważne że już w tym roku podniosą podatki i zniosą możliwości odpisów podatkowych (np na fundusz zdrowia). pisowcy już szykują się do wyborów i kolejny raz chcą zapłacić nierobom za głosy.
|
|
Biednemu zawsze wiatr w oczy :D
|
|
Obiecali Polskę w ruinie i słowa dotrzymają !!
|
|
Spokojnie. Kwota wolna to tylko obietnica i jasno powiedziana że nie wiadomo kiedy. Ważne że już w tym roku podniosą podatki i zniosą możliwości odpisów podatkowych (np na fundusz zdrowia). pisowcy już szykują się do wyborów i kolejny raz chcą zapłacić nierobom za głosy.Bzdury wciskasz - wynika to zapewne z typoweho znaFstwa lub złej woli.- Nie ma żadnej możliwości zmiany zasad podatkowych w trakcie roku kalendarzowego,chyba że te zmiany są korzystne dla podatników, To jest elemantarna zasada,którą oczywiście tacy znaFcy jak ty nie znają co jest typowe dla mądralskich w każdym temacie |
|
Ile to będzie w przeliczeniu na bloki?
|
|
Czyli nie będzie nowych betonowych ławek za 100 tys zł /szt ? kolejnego pustego stadionu za 200 mln ? czy też remontu jednojezdniowej drogi za 50 tys zl za 1 mb ? Jak tu żyć ?Nie sądzę, żeby zmniejszenie strumienia dotacji dla dewelo-folwarku w jakikolwiek sposób zmieniło P0litykę Dewelo-Ubogacacza z Jakubowic. P0 prostu, żeby P0stawić na swoim, zaciągnie więcej chwilówek. |
|
Z cyklu Myśli Dewelo-Duce: "Mówię 'miasto', myślę 'deweloperzy."
|
|
Z cyklu Myśli Dewelo-Duce: "Mówię 'miasto', myślę 'deweloperzy."Widzisz, kronikidewelorozwoju , nie możesz przestać klepać tych debilizmów. |
|
Z cyklu Myśli Dewelo-Duce: "Mówię 'miasto', myślę 'deweloperzy."Już w tym wątku ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/tanie-mieszkania-w-lublinie-prezydent-sklada-deklaracje,t,248826.html?p=2 udowodniłem ci, że musisz klepać i potwierdzasz to także tutaj :-) |
|
Ta wypowiedź pana doktora Krzysztofa Żuka może mu ułatwić start w wyborach na stanowisko wójta Gminy Niemce (czyli gminy swego zamieszkania).
|
|
Warujesz, dewelo_K_undelku. P0_K_lep jeszcze w łapki, a twój Pan będzie z ciebie zadowolony.
|
|
Kwik rządowych trolli jest tylko dowodem na to, że to nie jest wygodny temat dla PiS. Jeśli komuś coś dają, to wiadomo, że komuś innemu najpierw muszą zabrać. Brak pieniędzy w samorządach to brak remontów ulic, budowy szkół i żłobków. Rekompensaty dla samorządów związane z Nowym Ładem to psi obowiązek rządu.
|
|
Ta wypowiedź pana doktora Krzysztofa Żuka może mu ułatwić start w wyborach na stanowisko wójta Gminy Niemce (czyli gminy swego zamieszkania).Pisał ci już ktoś że śmierdzi od ciebie cebulą? |
|
100% racji. Nowy Ład to koniec dynamicznego rozwoju i początek intensywnego zwijania samorządów. Socjal ponad wszystko.
|
|
Warujesz, dewelo_K_undelku. P0_K_lep jeszcze w łapki, a twój Pan będzie z ciebie zadowolony.Nie, to ty warujesz i musisz być aktywny, bo w przeciwnym razie pójdziesz na szczaw. |
|
Jak na razie to kwiczy głównie Wyleniały Sęp z Jakubowic, który na bazie wyżebranych funduszy budował dewelo-bizancjum.
|
|
Ale na stadion żużlowy dla prywatnego klubu znajdzie się 200000000zł ?Jeśli stawką jest "oczyszczenie" terenu P0d "luksusowe akademiki" odP0wiedź brzmi TAK. |
|
Ta wypowiedź pana doktora Krzysztofa Żuka może mu ułatwić start w wyborach na stanowisko wójta Gminy Niemce (czyli gminy swego zamieszkania).W Niemcach nie ma zbyt okazji do ubogacenia dewelocwaniactwa, stąd najgłośniej kwiczący mieszkaniec tej gminy raczej nie będzie zainteresowany jej "rozwijaniem". |
|
Z cyklu Myśli Dewelo-Duce: "Mówię 'miasto', myślę 'deweloperzy."+1 |
|
Ta wypowiedź pana doktora Krzysztofa Żuka może mu ułatwić start w wyborach na stanowisko wójta Gminy Niemce (czyli gminy swego zamieszkania).A możesz mi przypomnieć skąd pochodził ostatni kontrkandydat pana Żuka ? |
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|