Chwała owadu
|
|
Po co było referendum?
|
|
Jezdem madka bombelka Brajanka. Uwarzam,że dzieci najlepiej rowijaja się w okolicach buduf TBV. Mój Brajanek lubi prztrzec na porzary. Dajcie mu sie rozwijać. Niech bódujom jak najwięcej.
|
|
no i ja już na tego Pana i tych radnych nie zagłosuje. To nie jest lublin obywatelski. i tak jak namawialam by na nich głosować tak teraz bedę pana zagorzałym przeciwnikiem. żegnam
|
|
Szok. Jestem za odwołaniem prezydenta który nie reprezentuje naszych interesów!!!!
|
|
Nasz prezydent jak PIS chce przepchnąć sprawę szybko i pod osłoną "nocy". Ale czy z zyskiem dla mieszkańców??? Raczej nie.
W tej sprawie nie chodzi tylko o ochronę Górek Czechowskich ale o całe miasto, podejście władz do komfortu życia mieszkańców, zapewnienie mieszkańcom (ich przyszył pokoleniom) możliwości rozwoju - mylnie dziś promowanego przez władze jako zabudowanie wszystkiego co się da.
|
|
Dziękujemy Prezydencie, nie wiem tylko czy jest Pan naszym Prezydentem, czy deweloperów... Będę pamiętał przy głosowaniu w następnych wyborach. I pytanie czy koszt referendum zwróci Pan z własnych pieniędzy? Dziwne jest to Pańskie zachowanie, daje do myślenia.
|
|
Zuk ma doopie mieszkanców, dogadza tylko dewelerowcom, DO DYMISJI W REFERENDUM BETONIARZA!
|
|
Żuk, to twój koniec.
|
|
lemingi macie co chcieliście. i wszystko w temacie
|
|
Chłopy bieżta widły! Miastowe chcom nam górki zabudować! Nie damy, bo gdzie tera my smieci bedziema wyrzucać!
|
|
Mam nadzieję, że na górkach powstanie super miejsce dla Lublina
|
|
Stop Eko Terrostom co bujają w obłokach i obrażają wszystkich w koło!
|
|
Brawo Panie Prezydencie!!!! Nareszcie
|
|
Cudownie, marze od dnia ślubu by wyprowadzić sje z mężem z Chelma i założyć rodzine, wreszcie mamy gdzie! Dziękujemy panie Prezydencie
|
|
Zabudować jeden z ostatnich korytarzy napływu powietrza do miasta a później szumnie walczyć ze smogiem!!! To zrobiono kilkanaście lat temu w Krakowie....
|
|
Wreszcie ten bajzel na Czechowie zostanie uporządkowany. Będzie osiedle, będzie park, ale za to nie będzie już syfu. No i ludzie wreszcie będą mieli gdzie spędzać wolny czas.
|
|
Pozytywna wiadomość, w końcu nastąpi zagospodarowanie Górek i zmiana z nieużytku na miejsce przyjazne mieszkańcom! Górki wymagają zadbania i poprawy, a nie uda się to jeżeli dalej nie będzie podjęta w ich sprawie decyzja o zagospodarowanie. TAK dla parku dla mieszkańców!
|
|
No to zbieramy podpisy za referendum i odwołujemy prezydenta!
|
|
Od kiedy decyzujący głos w mają krzykacze z internetu? Chcemy parku, bloki tez się przydadzą..
|
Strona 1 z 81
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|