My tu go nie chcemy !
|
|
zapraszamy pana prezydenta do złożenia kwiatów pod pomnikiem Ofiar Wołynia. Gbyby nie mógł trafić: Skwer Ofiar Wołynia położony jest przy skrzyżowaniu ulic Głębokiej i Raabego, w pobliżu cmentarza.
|
|
My tu go nie chcemy !To zaproś Sobie Putina |
|
Po co Pan Prezydent tu przyjeżdża? chyba tylko po to mógłby aby złożyć wieniec i pochylić głowę przed Obeliskiem upamietniającym Ofiary Wołynia!Jeśli tak, to zapraszamy!
|
|
To zaproś Sobie PutinaA po co mi on? ja jestem POLAKIEM i zwisa mi Ukraina jak i Rosja ! bo u nas są nie mniejsze problemy niż u nich. |
|
nie dla banderowców w Lublinie!
wykopmy rezunskich nazistów w Lublina!
|
|
może przeprosi za tych studnetów z przemyśla co robili sobie fotki z szmatą banderowską na parkingu i w tajemnicy studneciakom powie że czas "widłów i kos" jeszcze nie nadszedł
|
|
Niech najpierw przeprosi za ludobójtwo na Wołyniu, po co tu przyjeżdża?
|
|
A Polacy ciąglie zyja tylko tym Wołyniem, ile to musi upłynąc czasu zeby zapomnieli?
Ile razy jeszcze Ukraincy Was muszą przeprosic i ile razy pocalowac w d..pę?
|
|
Po co Pan Prezydent tu przyjeżdża? chyba tylko po to mógłby aby złożyć wieniec i pochylić głowę przed Obeliskiem upamietniającym Ofiary Wołynia!Jeśli tak, to zapraszamy!Zapytajcie Rektora Michalowskiego czy planowane jest zlozenie wiencow na UMCS pod krzyzem upamietniajacym ofiary Wolynia (Krzyz stoi na miasteczku akademickim). Za chwile w Lublinie bedzie sie mowilo po Ukrainsku. Ukrainscy studenci maja stypendia w wysokosci 900 zl miesiecznie, placone przez nas podatnikow. |
|
Zapytajcie Rektora Michalowskiego czy planowane jest zlozenie wiencow na UMCS pod krzyzem upamietniajacym ofiary Wolynia (Krzyz stoi na miasteczku akademickim). Za chwile w Lublinie bedzie sie mowilo po ukrainsku . Ukrainscy studenci maja stypendia w wysokosci 900 zl miesiecznie, placone przez nas podatnikow. W samym Lublinie jest ich okolo 3000.
|
|
zapraszamy pana prezydenta do złożenia kwiatów pod pomnikiem Ofiar Wołynia. Gbyby nie mógł trafić: Skwer Ofiar Wołynia położony jest przy skrzyżowaniu ulic Głębokiej i Raabego, w pobliżu cmentarza.Slusznie, jestem ZA.Kto jest za tym, zeby Poroszenko przeprosil za Wolyn i rzezie Polakow niech sie wpisuje. |
|
I kazdy nowy prezydent Ukrainy bedie Was przepraszal?
|
|
Lidka tobie bym cipsko wycałował,ogarnięta kobiecino.
|
|
A Polacy ciąglie zyja tylko tym Wołyniem, ile to musi upłynąc czasu zeby zapomnieli? Ile razy jeszcze Ukraincy Was muszą przeprosic i ile razy pocalowac w d..pę?Lidka ty herojka z bazaru?skolko sigarety i spirt |
|
Lidka ty herojka z bazaru?skolko sigarety i spirtsigarety po diesat,spiryt po sorok,kuśka po piediesat, lody bambino toże piediesat |
|
Lidka ty herojka z bazaru?skolko sigarety i spirt Lidka ty herojka z bazaru?skolko sigarety i spirtPo co kupujesz te ruskie tanie sigarety i spirytus? Goń do sklepu z vatem kupuj! Zaplac ten podatek zeby bylo z czego dac stupendium dla studenciakow! |
|
Słuchajcie, ludzie, ile te ukraińscy od nas wywożą za te sprzedane papierosy, stoją z takimi torbami na PKSie... kupują u nas, trzeba się cieszyć.. a nie chcecie kupować te papierosy, czego kupujecie?? sprzedają tu, bo od nich kupujecie ! przestańcie kupować, nie będą sprzedawać !
|
|
kto go tu zaprosił? MY tu go nie potrzebujemy/
|
|
To sie nazywa Polska goscinnosc haha
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|