Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Śmierdzielu dewelo-ratuszowy, a może P0wiesz nam, czy plan zagosP0darowania przewidujący tam kurniki P0wstał przed czy P0 tym, jak Tęgi Łeb nabył działeczki?
Odpowiedz
Tęgi Łeb myśli, że zdoła jeszcze upchnąć frajerom kilka setek kurników ynwestycyjnych zanim bania całkiem pęknie? Niech próbuje - mam nadzieję, że to będzie jego ostatni plan zasr@nia przestrzeni miejskiej, na którym sie potknie i P0 którym się juz nie P0dniesie.
Odpowiedz
Z trollem z obsesją nie da się jak widać dyskutować racjonalnie, bo z jego aparatu gębowego płyną tylko obelgi na przemian z pomówieniami, a poziom agresji kwalifikuje na mocne leki. Natomiast gdyby ktoś inny był ciekawy szczegółów - o pomyłce przy określeniu działki mówił Pan Grzegorz Wierzchowski przewodniczący Rady Dzielnicy Rury, a można to odsłuchać w tym materiale ***s://lublin.tvp.pl/60888575/22-czerwca-2022 od sygnatury czasowej 6:40. "Nie do końca porozumieliśmy się o które działki chodzi w marcu, kiedy rozmawialiśmy z panem prezydentem"
Odpowiedz
Z trollem z obsesją nie da się jak widać dyskutować racjonalnie, bo z jego aparatu gębowego płyną tylko obelgi na przemian z pomówieniami, a poziom agresji kwalifikuje na mocne leki. Natomiast gdyby ktoś inny był ciekawy szczegółów - o pomyłce przy określeniu działki mówił Pan Grzegorz Wierzchowski przewodniczący Rady Dzielnicy Rury, a można to odsłuchać w tym materiale ***s://lublin.tvp.pl/60888575/22-czerwca-2022 od sygnatury czasowej 6:40. "Nie do końca porozumieliśmy się o które działki chodzi w marcu, kiedy rozmawialiśmy z panem prezydentem"
 Jeżeli uważasz trollu, że ponizsze stwierdzenie faktu jest pomówieniem to zgłoś to do prezydenta Żuka i Piotra Kowalczyka, a oni niech to zgłoszą do sądu. Piotr Kowalczyk, były przewodniczący Rady Miasta i dobry kolega prezydenta Żuka. Przypominam wszystkim, że Piotr Kowalczyk razem ze swoją żoną Moniką Drozd (pracującą zresztą w Ratuszu) wpłacił na kampanię wyborczą Żuka bardzo dużą kwotę czyli 50.000 zł. Jeżeli uważasz, że Dziennik Wschodni napisał nieprawdę to również niech prezydent Żuk i Piotr Kowalczyk podadzą DW do sądu za pomówienia.
Odpowiedz
Nie znalazł się żaden "Słowak", który by chciał K0nkurować z Tęgim Łbem o zakup tych parceli?
Odpowiedz
Akcje Żuk lecą na łeb. Liczba grup z którymi poleciał w kulę jest już tak duża, że szansa na reelekcję spada. Tu sprzedana działka, tam wycinka znienacka żeby nikt nie protestował. Autobusy droższe ale w częstotliwości kursowania jak w wakacje. Pracownikom opieki społecznej i swoim urzędnikom napluł w twarz wysokością podwyżki. A to tylko czubek górek czechowskich jeśli chodzi o wątpliwe tematy. A tym samym Pan Prezydent będzie miał dużo spraw do załatwienia do kolejnych wyborów.
  Zgadza się. Coraz więcej mieszkańców ma już dosyć Żuka. Trzeba rozmawiać ze znajomymi i uświadamiać im jakim aroganckim i cynicznym hipokrytą jest prezydent Żuk.
Odpowiedz
PS. Czy Tęgi Łeb dalej wchodzi do gabinetu szefa rathausu, jak do swojej sypialni?
Odpowiedz
Rozumiem, że masz potrzebę męczeństwa i bardzo chciałbyś, żeby ktoś cię pozwał. :D Ale ja naprawdę nie mam nic wspólnego ani z prezydentem ani z p. Kowalczykiem, więc nie mam żadnej wiedzy o tym co traktują jako pomówienie. Oceniam to wg swoich prywatnych kryteriów jako zwykły internauta i ten ściek którym zalałeś komentarze ja bym uznał za pomówienie. Ale to tylko moja prywatna ocena. Natomiast tak się składa, że słuchałem tej wypowiedzi p. Wierzchowskiego przed wakacjami i wyraźnie tam pada, że przedstawiciele rady dzielnicy myśleli o innej działce, a prezydent o innej. Rozumiem, że nie wiesz co na to odpowiedzieć i pozostaje ci tylko domaganie się pozwów. Mnie wystarcza samo pokazanie prawdy.
Odpowiedz
Rozumiem, że masz potrzebę męczeństwa i bardzo chciałbyś, żeby ktoś cię pozwał. :D Ale ja naprawdę nie mam nic wspólnego ani z prezydentem ani z p. Kowalczykiem, więc nie mam żadnej wiedzy o tym co traktują jako pomówienie. Oceniam to wg swoich prywatnych kryteriów jako zwykły internauta i ten ściek którym zalałeś komentarze ja bym uznał za pomówienie. Ale to tylko moja prywatna ocena. Natomiast tak się składa, że słuchałem tej wypowiedzi p. Wierzchowskiego przed wakacjami i wyraźnie tam pada, że przedstawiciele rady dzielnicy myśleli o innej działce, a prezydent o innej. Rozumiem, że nie wiesz co na to odpowiedzieć i pozostaje ci tylko domaganie się pozwów. Mnie wystarcza samo pokazanie prawdy.
 Powtarzam jeszcze raz: masz dowody na pomówienia, pisanie nieprawdy, wulgaryzmy czy agresję to zgłoś to natychmiast do prezydenta Zuka.
Odpowiedz
A dlaczego miałby nie sprzedać skoro wszystkie działki są i tak przewidziane w planie zagospodarowania pod zabudowę usługową lub wielorodzinną?
 Bo obiecał: "Prezydent powiedział, że nie może obiecać, że ten teren będzie miejscem rekreacji, ale może za to obiecać, że nie zostanie sprzedany pod zabudowę."
Odpowiedz
Cwana sroczka z tej Helvetii :). Najwyraźniej wiedziała jak kupować.
 Nie sroczka tylko: Piotr Kowalczyk, były przewodniczący Rady Miasta i dobry kolega prezydenta Żuka. Przypominam wszystkim, że Piotr Kowalczyk razem ze swoją żoną Moniką Drozd (pracującą zresztą w Ratuszu) wpłacił na kampanię wyborczą Żuka bardzo dużą kwotę czyli 50.000 zł.
Odpowiedz
Oj tam, oj tam. "Obietnice zobowiązują tylko tych którzy w nie wierzą ". Platforma OBYWATELSKA
Odpowiedz
Czy Tegi Łeb złożył swojemu K0ledze proP0zycję nie do odŻucenia P0dczas wsPÓlnie spędzonych wakacji? PS. Było śmiganie na nartach wodnych?
Odpowiedz
Stilti, nie zgrywaj się na "internautę". Wali od ciebie dewelo-szeklami z daleka.
Odpowiedz
Tak patrzę na te miasto i nasuwa się mi jedna reklama. Środki do zwalczania owadów Vigonez Preparaty insektobójcze np. Vigonez Neptune – proszek do zniechęcania mrówek i ŻUKów to produkty o potwierdzonej wysokiej skuteczności, które pozwolą pozbyć się owadów z domu na długi czas.
Odpowiedz
Stilti, nie zgrywaj się na "internautę". Wali od ciebie dewelo-szeklami z daleka.
Od ciebie wali rublami na kilometr konfiarska onuco.
Odpowiedz
Gdzieś tak od 2 m-cy na łamach DW nie ma żadnych relacji n/t aktywności dewelo-ubogacacza z Jakubowic. Przecież chyba to niemożliwe, żeby aż tyle czasu przebywał na obozie narciarskim w Dolomitach, zaniedbując palące kwestie "rozwijania" dewelo-folwarku?
Odpowiedz
Zabolało? Bo miało zaboleć. Odezwała się nakręcana katarynka, mała multipsina, z kolejnymi pomyjami, psim obszczekiwaniem 
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...