Śmierdzielu dewelo-ratuszowy, a może P0wiesz nam, czy plan zagosP0darowania przewidujący tam kurniki P0wstał przed czy P0 tym, jak Tęgi Łeb nabył działeczki?
|
|
Tęgi Łeb myśli, że zdoła jeszcze upchnąć frajerom kilka setek kurników ynwestycyjnych zanim bania całkiem pęknie? Niech próbuje - mam nadzieję, że to będzie jego ostatni plan zasr@nia przestrzeni miejskiej, na którym sie potknie i P0 którym się juz nie P0dniesie.
|
|
Z trollem z obsesją nie da się jak widać dyskutować racjonalnie, bo z jego aparatu gębowego płyną tylko obelgi na przemian z pomówieniami, a poziom agresji kwalifikuje na mocne leki. Natomiast gdyby ktoś inny był ciekawy szczegółów - o pomyłce przy określeniu działki mówił Pan Grzegorz Wierzchowski przewodniczący Rady Dzielnicy Rury, a można to odsłuchać w tym materiale
***s://lublin.tvp.pl/60888575/22-czerwca-2022
od sygnatury czasowej 6:40.
"Nie do końca porozumieliśmy się o które działki chodzi w marcu, kiedy rozmawialiśmy z panem prezydentem"
|
|
Z trollem z obsesją nie da się jak widać dyskutować racjonalnie, bo z jego aparatu gębowego płyną tylko obelgi na przemian z pomówieniami, a poziom agresji kwalifikuje na mocne leki. Natomiast gdyby ktoś inny był ciekawy szczegółów - o pomyłce przy określeniu działki mówił Pan Grzegorz Wierzchowski przewodniczący Rady Dzielnicy Rury, a można to odsłuchać w tym materiale ***s://lublin.tvp.pl/60888575/22-czerwca-2022 od sygnatury czasowej 6:40. "Nie do końca porozumieliśmy się o które działki chodzi w marcu, kiedy rozmawialiśmy z panem prezydentem"Jeżeli uważasz trollu, że ponizsze stwierdzenie faktu jest pomówieniem to zgłoś to do prezydenta Żuka i Piotra Kowalczyka, a oni niech to zgłoszą do sądu. Piotr Kowalczyk, były przewodniczący Rady Miasta i dobry kolega prezydenta Żuka. Przypominam wszystkim, że Piotr Kowalczyk razem ze swoją żoną Moniką Drozd (pracującą zresztą w Ratuszu) wpłacił na kampanię wyborczą Żuka bardzo dużą kwotę czyli 50.000 zł. Jeżeli uważasz, że Dziennik Wschodni napisał nieprawdę to również niech prezydent Żuk i Piotr Kowalczyk podadzą DW do sądu za pomówienia. |
|
Nie znalazł się żaden "Słowak", który by chciał K0nkurować z Tęgim Łbem o zakup tych parceli?
|
|
Akcje Żuk lecą na łeb. Liczba grup z którymi poleciał w kulę jest już tak duża, że szansa na reelekcję spada. Tu sprzedana działka, tam wycinka znienacka żeby nikt nie protestował. Autobusy droższe ale w częstotliwości kursowania jak w wakacje. Pracownikom opieki społecznej i swoim urzędnikom napluł w twarz wysokością podwyżki. A to tylko czubek górek czechowskich jeśli chodzi o wątpliwe tematy. A tym samym Pan Prezydent będzie miał dużo spraw do załatwienia do kolejnych wyborów.Zgadza się. Coraz więcej mieszkańców ma już dosyć Żuka. Trzeba rozmawiać ze znajomymi i uświadamiać im jakim aroganckim i cynicznym hipokrytą jest prezydent Żuk. |
|
PS. Czy Tęgi Łeb dalej wchodzi do gabinetu szefa rathausu, jak do swojej sypialni?
|
|
Rozumiem, że masz potrzebę męczeństwa i bardzo chciałbyś, żeby ktoś cię pozwał. :D Ale ja naprawdę nie mam nic wspólnego ani z prezydentem ani z p. Kowalczykiem, więc nie mam żadnej wiedzy o tym co traktują jako pomówienie. Oceniam to wg swoich prywatnych kryteriów jako zwykły internauta i ten ściek którym zalałeś komentarze ja bym uznał za pomówienie. Ale to tylko moja prywatna ocena. Natomiast tak się składa, że słuchałem tej wypowiedzi p. Wierzchowskiego przed wakacjami i wyraźnie tam pada, że przedstawiciele rady dzielnicy myśleli o innej działce, a prezydent o innej. Rozumiem, że nie wiesz co na to odpowiedzieć i pozostaje ci tylko domaganie się pozwów. Mnie wystarcza samo pokazanie prawdy.
|
|
Rozumiem, że masz potrzebę męczeństwa i bardzo chciałbyś, żeby ktoś cię pozwał. :D Ale ja naprawdę nie mam nic wspólnego ani z prezydentem ani z p. Kowalczykiem, więc nie mam żadnej wiedzy o tym co traktują jako pomówienie. Oceniam to wg swoich prywatnych kryteriów jako zwykły internauta i ten ściek którym zalałeś komentarze ja bym uznał za pomówienie. Ale to tylko moja prywatna ocena. Natomiast tak się składa, że słuchałem tej wypowiedzi p. Wierzchowskiego przed wakacjami i wyraźnie tam pada, że przedstawiciele rady dzielnicy myśleli o innej działce, a prezydent o innej. Rozumiem, że nie wiesz co na to odpowiedzieć i pozostaje ci tylko domaganie się pozwów. Mnie wystarcza samo pokazanie prawdy.Powtarzam jeszcze raz: masz dowody na pomówienia, pisanie nieprawdy, wulgaryzmy czy agresję to zgłoś to natychmiast do prezydenta Zuka. |
|
A dlaczego miałby nie sprzedać skoro wszystkie działki są i tak przewidziane w planie zagospodarowania pod zabudowę usługową lub wielorodzinną?Bo obiecał: "Prezydent powiedział, że nie może obiecać, że ten teren będzie miejscem rekreacji, ale może za to obiecać, że nie zostanie sprzedany pod zabudowę." |
|
Cwana sroczka z tej Helvetii :). Najwyraźniej wiedziała jak kupować.Nie sroczka tylko: Piotr Kowalczyk, były przewodniczący Rady Miasta i dobry kolega prezydenta Żuka. Przypominam wszystkim, że Piotr Kowalczyk razem ze swoją żoną Moniką Drozd (pracującą zresztą w Ratuszu) wpłacił na kampanię wyborczą Żuka bardzo dużą kwotę czyli 50.000 zł. |
|
Oj tam, oj tam. "Obietnice zobowiązują tylko tych którzy w nie wierzą ". Platforma OBYWATELSKA
|
|
Czy Tegi Łeb złożył swojemu K0ledze proP0zycję nie do odŻucenia P0dczas wsPÓlnie spędzonych wakacji? PS. Było śmiganie na nartach wodnych?
|
|
Stilti, nie zgrywaj się na "internautę". Wali od ciebie dewelo-szeklami z daleka.
|
|
Tak patrzę na te miasto i nasuwa się mi jedna reklama.
Środki do zwalczania owadów Vigonez
Preparaty insektobójcze np. Vigonez Neptune – proszek do zniechęcania mrówek i ŻUKów to produkty o potwierdzonej wysokiej skuteczności, które pozwolą pozbyć się owadów z domu na długi czas.
|
|
Stilti, nie zgrywaj się na "internautę". Wali od ciebie dewelo-szeklami z daleka.Od ciebie wali rublami na kilometr konfiarska onuco. |
|
Gdzieś tak od 2 m-cy na łamach DW nie ma żadnych relacji n/t aktywności dewelo-ubogacacza z Jakubowic. Przecież chyba to niemożliwe, żeby aż tyle czasu przebywał na obozie narciarskim w Dolomitach, zaniedbując palące kwestie "rozwijania" dewelo-folwarku?
|
|
Zabolało? Bo miało zaboleć. Odezwała się nakręcana katarynka, mała multipsina, z kolejnymi pomyjami, psim obszczekiwaniem
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|