![]() |
Marian czy przypadkiem układ lubelski nie chce zrobić panu kukusiu ?
|
![]() |
A przypadkiem niespójni świadkowie podrasowali mu nos? Jak w szpitalu nie rozpoznano złamania nosa? To wywalić takiego konowała z roboty. No, chyba że nos złamał się po wyjściu ze szpitala.
|
![]() |
ktoś chce wykluczyć Mariana spośrod potencjalnych kandydatów na prezydenta Lublina w nastepnych wyborach a bardzo lansuje europosła z Konopnicy
|
![]() |
Taki kiep na prezydenta? Nikodem Dyzma XXI wieku
|
![]() |
Posadzić łobuza!
|
![]() |
Maniek zjedz kebaba pajacu
|
![]() |
Polowe tych nacpanych glabow z dyskotek bym powybijal,podziwiam cierpliwosc ochroniarzy
|
![]() |
Kiepa to masz w majtach bolszewiku!!!
|
![]() |
No tp teraz będzie podobnie jak z tymi ochroniarzami z klubu Cream. 5 LAT BEZWZGLĘDNEGO WIĘZIENIA!.
|
![]() |
To sprawa polityczna, a nie o żadne tam pobicie. Nie dajcie się zwieść
|
![]() |
Maniek zjedz kebaba pajacu
|
![]() |
Maniek jak tam w szkole? Zdasz do trzeciej !
|
![]() |
Czwarty rok procesu a sędzia mówi o przed wczesnym wyroku ??? To do roboty sędziowska kasto "panów" to my płacimy wam pensje nie zapominajcie o tym !! A nie kpicie sobie ze zwykłych ludzi i kradniecie w marketach !!!
|
![]() |
To pokaż że nie jesteś zasmarkaną ciotą i powiedz to Marianowi prosto w twarz ! Bo takich "bohaterów" w sieci pełno a jak ktoś na ulicy zaczepia takiemu dziewczynę (lub chłopaka) :) to pierwszy ucieka !!
|
![]() |
Marian ,jak tam twoje kebaby ?
|
![]() |
marian kowalski odniósł się do tej sprawy w dzisiejszej rozmowie w telewizji idź pod prąd: ***s://***youtube.com/watch?v=icxtuff3a8w&t=25s&index=1&list=pl2ohxibhd5d5tuaf6ym_xnnhfhz6c_cot
|
![]() |
Panie Marianie, trzymaj Pan swoją linię i poglądy, te sądy to za Pana przekonania. Ja co prawda nie mam takich kłopotów ale też mnie chciano unicestwić, konkretnie pracodawca, który mnie zwolnił z pracy za "całokształt"...potrzebuję pomocy prawnika z dziedziny prawa pracy!
|
![]() |
Marian Kowalski jest jednym z niewielu bystrych i uczciwych polityków z naszego regionu dlatego wszelkie ataki różnych Gozdyrów i dziwnych sędziów są osądzane przez społeczeństwo. Jest to proces polityczny aby mądrzy ludzie nie konkurowali z faworyzowaną miernotą.
|
![]() |
Panie sędzio, "przedwczesny" to może być wytrysk. Wyrok to wyrok. Nie próbujcie szukać na tego człowieka haka na siłę, nie adjcie się zmanipulować papugom co chcą pogrążyć i złamać tego człowieka. Da radę i to wytrzymać.
|
![]() |
Jednak sprawiedliwość jest, już myślałem że uda się temu osobnikowi uciec od sprawiedliwego wyroku. Może Pan Ziobro będzie zwracał uwagę na tą sprawę i Kowalski zostanie skazany! BRAWO SĄD !!!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|