Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Zaklinanie rzeczywistości przez frustratow odciętych od państwowych pieniędzy trwa:) produkujcie się dalej, bo tylko tyle wam zostało.
...napisał frustrat podpięty pod państwowe pieniądze, nieznający znaczenia słów, którymi się posługuje...
Jesteś pusty i nawet sensownego komentarza nie potrafisz napisać
Nie ma to jak skopiować cudzy komentarz z innego wątku i wkleić go jako własny. Cały PiS - złodziejstwo i tępota.
 Robiłeś dokładnie to samo. Wtedy ci się podobało i byłeś oburzony kiedy zwróciłem ci uwagę na kradzież komentarzy. Mam na to dowody marny propagandysto totalsow 
Odpowiedz
Zaklinanie rzeczywistości przez frustratow odciętych od państwowych pieniędzy trwa:) produkujcie się dalej, bo tylko tyle wam zostało.
...napisał frustrat podpięty pod państwowe pieniądze, nieznający znaczenia słów, którymi się posługuje...
Jesteś pusty i nawet sensownego komentarza nie potrafisz napisać
Nie ma to jak skopiować cudzy komentarz z innego wątku i wkleić go jako własny. Cały PiS - złodziejstwo i tępota.
Robiłeś dokładnie to samo. Wtedy ci się podobało i byłeś oburzony kiedy zwróciłem ci uwagę na kradzież komentarzy. Mam na to dowody marny propagandysto totalsow
No to zaprezentuj te dowody.
Odpowiedz
a to sondaż u was w redakcyjnym biurku buuuahahahaha. może zacznijcie i wyjdźcie z tej nory potologicznej tuby i opiszcie dziurawe ulice Lublina których jest mnóstwo , bo to jest problem miasta zarządzającego nim ludzi
Odpowiedz
Prognoza to tylko pobożne życzenia pisu, ludzie przecierają oczy i widzą ,że pis kradnie 2 razy wiecej i szybciej. Wczoraj w Puławach było spotkanie sędzia Tuleya ,prokuratorOleszczuk,Mecenas A.M. a sala Kawiarni Smok była pełna w 100%.Tak samo witali Kaczyńskiego,z transparentami Spieprzaj, a to przecież same niby pisiory ,które już nie zagłosują na Jaro, jeszcze te chamskie odzywki na kobiety,że dają w szyję to sam miód.Niech dalej plecie swoje dyrdymały to w Puławach wygra KO, i Lewica ,nie pis
Odpowiedz
Prognoza to tylko pobożne życzenia pisu, ludzie przecierają oczy i widzą ,że pis kradnie 2 razy wiecej i szybciej. Wczoraj w Puławach było spotkanie sędzia Tuleya ,prokuratorOleszczuk,Mecenas A.M. a sala Kawiarni Smok była pełna w 100%.Tak samo witali Kaczyńskiego,z transparentami Spieprzaj, a to przecież same niby pisiory ,które już nie zagłosują na Jaro, jeszcze te chamskie odzywki na kobiety,że dają w szyję to sam miód.Niech dalej plecie swoje dyrdymały to w Puławach wygra KO, i Lewica ,nie pis
 Popatrz obok: jest artykuł o pijanej kobiecie, która spowodowała wypadek i zabiła niewinną, ale trzeźwą kobietę. I to nie są dyrdymały.
Odpowiedz
Bez względu na słupki w sondażach pójdę za rok i oddam głos na PiS. A choćby dlatego, że nawet jeśli PiS przegra to będę mógł powiedzieć że przynajmniej te 8 lat pożyłem sobie choć trochę jak Polak u siebie. A nie na łasce volksdeutschy. Niejeden jeszcze za Naczelnikiem zatęskni. Nawet nie mam nic przeciwko by na rok dopuścić opozycję do władzy. Niech się wyłożą totalnie to po roku przedterminowe wybory i PiS wróci z odświeżonym mandatem wyborczym.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...