Jeśli kobieta /przyzwoita/ chce mieć dziecko, wie jak to zrobić. Jak nie chce dziecka-też wie jak to robić aby nie zrobić. No, ale jak się nie wiedziało co się robi to przynajmniej trzeba wiedzieć co dalej. I dlatego takie "kobiety" wychodzą na ulicę aby walczyć o to, by za dla siebie darmo czyli za pieniądze podatnika usuwać "skutki bezmyślności". Żadna aborcja nie jest obojętna dla zdrowia kobiety ale powszechnie wiadomo, że jak się całymi latami bierze środki antykoncepcyjne, to nawet potem chciana ciąża jest zagrożona wielkim ryzykiem. Patrzę więc na te młode "kobiety" uczestniczące w strajkach i jestem pewny, że z przyzwoitością to one niewiele mają wspólnego.Oby tobie urodziło się dziecko bez mózgu, z organami na zewnątrz ciała i z niedorozwojem kończyn. Może wtedy zrozumiesz.
|
|
Runa Lmpart wprowadziła do debaty publicznej chamstwo i agresję , p0dobnie jak lewa reka TuSSka-paliknot, publicznie nakłaniała do odstrzelenia nielubianego polityka i niszczenia świątyń, nie potrafi powiedzieć zdania bez bluzg, okazuje pogardę wielu ludziom i życiu-mówi że warto byc przyzwoitym Jak to skomentować?
|
|
Runa Lmpart wprowadziła do debaty publicznej chamstwo i agresję , p0dobnie jak lewa reka TuSSka-paliknot, publicznie nakłaniała do odstrzelenia nielubianego polityka i niszczenia świątyń, nie potrafi powiedzieć zdania bez bluzg, okazuje pogardę wielu ludziom i życiu-mówi że warto byc przyzwoitym Jak to skomentować?Do budy trollu |
|
"Aborcja na zyczenie, wypier*alać, *,ebać......" jeśli lewakom P0 szkole frankfurckiej pozwolimy na dalsze ekscesy, to urządzą nam tu taką tolerancję i takie unijne rządy prawa, że kamień na kamieniu nie zostanie.Do budy trollu |
|
Patrzę więc na te młode "kobiety" uczestniczące w strajkach i jestem pewny, że z przyzwoitością to one niewiele mają wspólnegoJuż Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi |
|
Nie wiem jaki ty masz "przekaz dnia" i skąd go dostajesz. Ja tylko zwracam uwagę na...No proszę. Niby bez telewizora, a i tak przekazem dnia plujesz. XDJa nie mam telewizora. Propaganda mi nie jest potrzebna. A pod jaką flagą to napisałem jakbyś się nie zorientował. PaNie kobiet, tylko marksistek feminofaszystek. Warto wiedzić pod jaką flagą się protestuje.No pod jaką flagą? Nie powiedzieli i nie wiesz. Poczekaj, zaraz będzie przekaz dnia. |
|
powszechnie wiadomo, że jak się całymi latami bierze środki antykoncepcyjne, to nawet potem chciana ciąża jest zagrożona wielkim ryzykiem.A skąd taka "wiedza"? |
|
Runa Lmpart wprowadziła do debaty publicznej chamstwo i agresję , p0dobnie jak lewa reka TuSSka-paliknot, publicznie nakłaniała do odstrzelenia nielubianego polityka i niszczenia świątyń, nie potrafi powiedzieć zdania bez bluzg, okazuje pogardę wielu ludziom i życiu-mówi że warto byc przyzwoitym Jak to skomentować?Kłamiesz, proPiSowski ściekmistrzu, TECZOWY_ZSL. |
|
Na nic nie zwracasz uwagi, tylko przeklepujesz co ci w trolowni dali do przeklepania, nie potrafiąc nawet dokończyć zdania. Więc do budy trollu.Nie wiem jaki ty masz "przekaz dnia" i skąd go dostajesz. Ja tylko zwracam uwagę na...No proszę. Niby bez telewizora, a i tak przekazem dnia plujesz. XDJa nie mam telewizora. Propaganda mi nie jest potrzebna. A pod jaką flagą to napisałem jakbyś się nie zorientował. PaNie kobiet, tylko marksistek feminofaszystek. Warto wiedzić pod jaką flagą się protestuje.No pod jaką flagą? Nie powiedzieli i nie wiesz. Poczekaj, zaraz będzie przekaz dnia. |
|
Ciekawe jakie "inteligentne" hasełka i powiedzonka będą na tym proteście, jak DW wstawi zdjęcia to się temu przyjrzę co też takiego na transparentach niosą protestujący i pokuszę się o humorystyczne podsumowanie tej błazenadyKolejny wysryw gębosraja |
|
Ciekawe jakie "inteligentne" hasełka i powiedzonka będą na tym proteście, jak DW wstawi zdjęcia to się temu przyjrzę co też takiego na transparentach niosą protestujący i pokuszę się o humorystyczne podsumowanie tej błazenadyBuhahahahahahaha, czyli dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku |
|
Takie są skutki ciągłego noszenia kondoma na głowie. Potem się takie brednie głosi. XDpowszechnie wiadomo, że jak się całymi latami bierze środki antykoncepcyjne, to nawet potem chciana ciąża jest zagrożona wielkim ryzykiem.A skąd taka "wiedza"? |
|
Lublin jak zwykle nie nadąża za postępami myśli LGBT, dzisiaj mówi się o strajku MACIC, a jak wczoraj stwierdził protestujący osobnik, on protestuje, ma macicę, ale nie jest kobietą.
|
|
srome_K_ z agencji deweloprzydoopASa, dlaczego nie uprawiasz _K_lepania w łapki w tym temacie? Niech zgadnę: ponieważ deweloperzy w zakazie aborcji widzą szansę na ratunek dla ich podupadających cwaniackich geszeftów?
|
|
Zgredziuniu a ty razem z Einsteinem na to wpadlesCiekawe jakie "inteligentne" hasełka i powiedzonka będą na tym proteście, jak DW wstawi zdjęcia to się temu przyjrzę co też takiego na transparentach niosą protestujący i pokuszę się o humorystyczne podsumowanie tej błazenadyBuhahahahahahaha, czyli dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku |
|
***youtube.com/watch?v=7NXztZrqIPQKolejny wysryw gębosraja. |
|
Lublin jak zwykle nie nadąża za postępami myśli LGBT, dzisiaj mówi się o strajku MACIC, a jak wczoraj stwierdził protestujący osobnik, on protestuje, ma macicę, ale nie jest kobietą.Nie wiem, co ty oglądasz, że mówi się tam strajku macic. Ale gdybyś widział prawdziwą relację, demonstrują nie tylko kobiety, ale też ich mężowie, partnerzy, ojcowie i bracia. Ale rozumiem, że tak kazali klepać w trollowni? |
|
Zgredziuniu a ty razem z Einsteinem na to wpadlesJuż Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi |
|
***youtube.com/watch?v=7NXztZrqIPQBuhahahahahahaha, czyli dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku |
|
ps Dlaczego wszystkie osobniki pro-death są tak koszmarnie niekulturalne?
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|