KOMUCHÓW SŁYCHAc WYYYCIE? ZNAKOMICIE !!!
|
|
Oooooooo nasze dziadziusie przyjaciele KASTY sądowej ;) Sądy do gruntownej reformy wraz z wymianą postkomunistycznej kadry i ich dzieci.
|
|
MINISTER JAKI was naprostuje
|
|
Pamietamy jak zslowiec Jan Bury z Kraj Rady Sądownictwa podejmował decyzje, w temacie kto ma zostać prokuratorem generalnym... a TERAZ WYSZLO, ze facet to zwykly przestepca. Reforma KONIECZNA
|
|
Marszałkowska 43 była warta 10,4 mln zł; roszczenia do niej sprzedano za 2 tys. zł.
|
|
Za 10 tys. dobrze żyć można tylko na prowincji - taka to jest ta nadzwyczajna kasta.
|
|
Protestanci aby było ich widać powinni w sędziowskich łańcuchach przywiesić się do drzew.
|
|
NADZWYCZAJNE KASTY wyszły przewietrzyć przyssane tyłki do zydli na których to powinna się odbić CZARCIA ŁAPA. Wspiera ich gromada UB-eckich PAŁKOWNIKÓW , oraz wnuczkowie którzy do tej pory za cieplutkie emeryturki czerwonych dziadków kupowali kosmetyki z górnej półki.
|
|
Pani Małgosiu G - Jak z pensji 10 tys. miesięcznie odłożyć 7,5 mln na pałac???
|
|
Myślą że będą wciskać ciemnotę bez końca a bierzcie znicze i organizujcie te swoje schadzki.
|
|
Turysta kamiński jak był posłem to zwiedzał cały swiat za nasze podatki-dlaczego teraz nie wyjeżdza.
tylko protestuje.
|
|
Myślałem że Pan Prezydent A. Duda stanie po właściwej stronie a w rzeczywistości w mojej ocenie wyszedł na zwykłego Stefka Burczymuchę
|
|
Kurwa do domow!!! Znicz niech jeszcze zapala.... Co to za szopka!!! Jeba. Sady!!!! W obronie sadow??? Hahaha
|
|
kim jest ten pajac w mycce?
|
|
do tego gnidy ze zniczami niszczą chodnik i płyty z jasnego paskowca wokół sądu. Ukarać tych mącicieli karą za takie barbarzyństwo. A ten były wojewoda nie miał dziś kopert do przekazania? Przyszła kryska na złodzei. PiS dotrzymał obietnic. Ma mój głos w nadchodzących wyborach. |
|
przyszli protestowac w obronie komuchow tak trzeba napisac Panie redaktorze
|
|
W latach 50-ch moja babcia dziergała takie mycki ze starych swetrów bo na nowe nie było nas stać a tu masz nawet palestra klepie biedę.
|
|
Dobrze, że studenci przyjechali. Jutro pogonię swoich studentów z Wydziału Prawa żeby przyszli. Ja też tam będę.
|
|
Zaraz beda protestowac bo mezom, ojcom i dziadkom PiS bedzie zabieral emerytury ubeckie. Czekam jeszcze na zabranie emerytur sedziom mordercom ktorzy skazywali Polakow na kary smierci za ich walke w latach 1944-1989 tym pochodzenia zydowskiego tez.
|
|
na spotkanie w obronie psów przyszłoby więcej ludzi
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|