A co mam sądzić? Hołownia to jest nikt. Zupełnie nikt.Zadaję to pytanie regularnie co jakiś czas, kiedy ktoś pomstuje na PiS. Kto zamiast PiS? Jakaś realna alternatywa? Konkretnie nazwiska, ludzie, opcje. Kto miałby ich zastąpić? Jak dotąd na te pytania nigdzie nie dostałem sensownej odpowiedzi. Lewakom też niech tak fujarki do góry nie stają bo po ostatnich wyborach we Włoszech i w Szwecji najwyraźniej odwraca się trend. W Szwecji niedawne wybory wygrała prawica, to samo we Włoszech, prawdopodobnie w Hiszpanii też dojdzie do przetasowania i przestawienia wajchy. Najwyższa pora, w Europie lewactwo prawdopodobnie się przejadło. Jeśli kiedyś we Francji wybory parlamentarne wygra Front Narodowy to dopiero bedzie wesoło. Wieją już inne wiatry. Prawdopodobnie będą korzystne dla PiS.Ciekawe, co "Opat" sądzi o rozmodlonym p. Hołowni.
![]() |
|
![]() |
Po takiej gadce to by jeszcze wypadało spytać, co sądzi o p. Ziobrze.A co mam sądzić? Hołownia to jest nikt. Zupełnie nikt.Zadaję to pytanie regularnie co jakiś czas, kiedy ktoś pomstuje na PiS. Kto zamiast PiS? Jakaś realna alternatywa? Konkretnie nazwiska, ludzie, opcje. Kto miałby ich zastąpić? Jak dotąd na te pytania nigdzie nie dostałem sensownej odpowiedzi. Lewakom też niech tak fujarki do góry nie stają bo po ostatnich wyborach we Włoszech i w Szwecji najwyraźniej odwraca się trend. W Szwecji niedawne wybory wygrała prawica, to samo we Włoszech, prawdopodobnie w Hiszpanii też dojdzie do przetasowania i przestawienia wajchy. Najwyższa pora, w Europie lewactwo prawdopodobnie się przejadło. Jeśli kiedyś we Francji wybory parlamentarne wygra Front Narodowy to dopiero bedzie wesoło. Wieją już inne wiatry. Prawdopodobnie będą korzystne dla PiS.Ciekawe, co "Opat" sądzi o rozmodlonym p. Hołowni. |
![]() |
Od razu przygotuj listę nazwisk, wypowiem się na temat każdego z osobna. Szkoda czasu na dyskusję o nikim. Hołownia to jest nikt. Projekt Hołownia powstał tylko i wyłącznie w celu skanalizowania ujścia niezadowolonych wyborców Platformy Obywatelskiej. To taki tańszy zamiennik Donalda Tuska dla pożytecznych idiotów. Naprawdę szkoda czasu. Cały ten jego projekt to kuglarska sztuczka dla naiwnych.Po takiej gadce to by jeszcze wypadało spytać, co sądzi o p. Ziobrze.A co mam sądzić? Hołownia to jest nikt. Zupełnie nikt.Zadaję to pytanie regularnie co jakiś czas, kiedy ktoś pomstuje na PiS. Kto zamiast PiS? Jakaś realna alternatywa? Konkretnie nazwiska, ludzie, opcje. Kto miałby ich zastąpić? Jak dotąd na te pytania nigdzie nie dostałem sensownej odpowiedzi. Lewakom też niech tak fujarki do góry nie stają bo po ostatnich wyborach we Włoszech i w Szwecji najwyraźniej odwraca się trend. W Szwecji niedawne wybory wygrała prawica, to samo we Włoszech, prawdopodobnie w Hiszpanii też dojdzie do przetasowania i przestawienia wajchy. Najwyższa pora, w Europie lewactwo prawdopodobnie się przejadło. Jeśli kiedyś we Francji wybory parlamentarne wygra Front Narodowy to dopiero bedzie wesoło. Wieją już inne wiatry. Prawdopodobnie będą korzystne dla PiS.Ciekawe, co "Opat" sądzi o rozmodlonym p. Hołowni. |
![]() |
Wiatrak to sobie ten "byznesmen" niech postawi pod oknem. Zobaczy wtedy jakie to jest szczęście. Podobnie mądre są te jego POzostałe wywody.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|