Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

PSL dla seniorów. Chce emerytury i renty bez podatku. Tak jak na Węgrzech

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 15 kwietnia 2018 r. o 19:32 Powrót do artykułu
Gjeeeeeeeetmaan, szkoda że 8 lat nie starczyło wam aby wprowadzić te postulaty, mogliście to zrobić razem z PO ;)
Odpowiedz
8 lat rządzili dlaczego nie wprowadzili????
Odpowiedz
Wole ten pomysl dla seniorow niz dawanie emerytur matkom co porodzily 3-4 dzieci.
Odpowiedz
Gjeeeeeeeetmaan, szkoda że 8 lat nie starczyło wam aby wprowadzić te postulaty, mogliście to zrobić razem z PO ;)
Odpowiedz
8 lat rządzili dlaczego nie wprowadzili????
Odpowiedz
PSL tak się martwi o seniorów jak Platforma o 500+ na drugie dziecko! Osiem lat afer jednej za drugą robili co chcieli a teraz jacy to oni dobrodzieje...!
Odpowiedz
Kopalnie już wybudowali?
Odpowiedz
Odpowiedz
pis = pieniądze i stołki
Odpowiedz
To zielone buractwo z ZSL-u mogło zrobić coś dobrego, w końcu rządzili od czasu zakończenia II wojny światowej. A teraz to niech wchodzą na drzewa liście pompować.
Odpowiedz
PSL tak się martwi o seniorów jak Platforma o 500+ na drugie dziecko! Osiem lat afer jednej za drugą robili co chcieli a teraz jacy to oni dobrodzieje...!
Odpowiedz
zsl,po = pieniądze, stołki, rady nadzorcze, lody w samorządach, urzędach marszałkowskich. powiatach ;)
Odpowiedz
Odpowiedz
a ja chce sejmu bez PSL bo to partia jest jak prostytutka Za kase idzie z kazdym
Odpowiedz
8 lat rządzili dlaczego nie wprowadzili???? Kopalnie już wybudowali?
Odpowiedz
macie mój głoś bo 500+ tak mnie wkurza, że jak mam iść do pracy z myślą, że mam pracować dla młodych zdrowych jak byk rodziców to aż mną telepie
Odpowiedz
zsl,po = pieniądze, stołki, rady nadzorcze, lody w samorządach, urzędach marszałkowskich. powiatach ;)
Odpowiedz
Odpowiedz
undefined napisał:
Wole ten pomysl dla seniorow niz dawanie emerytur matkom co porodzily 3-4 dzieci.
 i  jeszcze dawanie im za darmo 500+za pieprzenie się i rozmnażanie
Odpowiedz
a ja chce sejmu bez PSL bo to partia jest jak prostytutka Za kase idzie z kazdym 8 lat rządzili dlaczego nie wprowadzili???? Kopalnie już wybudowali?
Odpowiedz
Strona 1 z 6

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...