Gjeeeeeeeetmaan, szkoda że 8 lat nie starczyło wam aby wprowadzić te postulaty, mogliście to zrobić razem z PO ;)
|
|
8 lat rządzili dlaczego nie wprowadzili????
|
|
Wole ten pomysl dla seniorow niz dawanie emerytur matkom co porodzily 3-4 dzieci.
|
|
Gjeeeeeeeetmaan, szkoda że 8 lat nie starczyło wam aby wprowadzić te postulaty, mogliście to zrobić razem z PO ;)
|
|
8 lat rządzili dlaczego nie wprowadzili????
|
|
PSL tak się martwi o seniorów jak Platforma o 500+ na drugie dziecko! Osiem lat afer jednej za drugą robili co chcieli a teraz jacy to oni dobrodzieje...!
|
|
Kopalnie już wybudowali?
|
|
|
|
pis = pieniądze i stołki
|
|
To zielone buractwo z ZSL-u mogło zrobić coś dobrego, w końcu rządzili od czasu zakończenia II wojny światowej. A teraz to niech wchodzą na drzewa liście pompować.
|
|
PSL tak się martwi o seniorów jak Platforma o 500+ na drugie dziecko! Osiem lat afer jednej za drugą robili co chcieli a teraz jacy to oni dobrodzieje...!
|
|
zsl,po = pieniądze, stołki, rady nadzorcze, lody w samorządach, urzędach marszałkowskich. powiatach ;)
|
|
|
|
a ja chce sejmu bez PSL bo to partia jest jak prostytutka Za kase idzie z kazdym
|
|
8 lat rządzili dlaczego nie wprowadzili???? Kopalnie już wybudowali?
|
|
macie mój głoś bo 500+ tak mnie wkurza, że jak mam iść do pracy z myślą, że mam pracować dla młodych zdrowych jak byk rodziców to aż mną telepie
|
|
zsl,po = pieniądze, stołki, rady nadzorcze, lody w samorządach, urzędach marszałkowskich. powiatach ;)
|
|
|
|
i jeszcze dawanie im za darmo 500+za pieprzenie się i rozmnażanie |
|
a ja chce sejmu bez PSL bo to partia jest jak prostytutka Za kase idzie z kazdym 8 lat rządzili dlaczego nie wprowadzili???? Kopalnie już wybudowali?
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|