Jestem za całkowitym zakazem wprowadzania psów do Parku. Koniec kropka.!!!
|
|
Wszędzie wstrętne psy. Trawniki zas'rane, chodniki poobs'rywane. Kundle szczekają, sapią, śmierdzą, brudzą dookoła. I nie piszcie, że każdy sprząta po swoim psie. Bo robi to może z 5% posiadaczy pchlego transportowca. Reszta na zwrócenie uwagi reaguje agresją i krzykiem (i tu padają jakieś z psiej d... wzięte argumenty).
Może chociaż Saski pozostanie czystą oazą w tym zas'ranym przez psy mieście? Może ktoś chciałby odpocząć od jazgotu i smrodu kundla? Kundlarze muszą wszędzie łazić ze swoimi psami? Prosimy o tak niewiele, zrozumcie nas! Uwierzcie, jest całkiem dużo ludzi, którzy po prostu NIE LUBIĄ PSÓW!
|
|
Podatek od psa. Wysokie kary z nie sprzątanie po nich. Na Ogrodowej za nasadzenia zieleni z budżetu obywatelskiego poszło tyle kasy a ci wprowadzają psy. Zasramane i wydrapywankę są rośliny i kora. Obrzydliwie! !!
|
|
W Ogrodzie Saskim okoliczne karki wpuszczają swoje psy, które latają bez smyczy i kagańca. Straż miejska nic z tym nie robi.
|
|
Nasi łysek nie zrobił wybiegów dla psów i Ich właścicieli i teraz POkraki robią rejwach. A wystarczyło zrobić w Sasie 3 ogrodzone wybiegi na obrzeżach parku jak to robią na Zachodzie UE i tam nie ma krzyków. A może POkraczna sekto wrócić do dawnych czasów w Szwabii. Tam dla dobra Vaterlandu za pytaniem: "czy dla dobra ojczyzny gotowy jesteś zabić swego psa, kanarka czy królika" duża liczba młodych wybierała ojczyznę. U nas nie wiem czy ten POmysł zdałby egzamin. A może spróbujcie ten szwabski rytuał.
|
|
Rowerzyści na chodnikach i właściciele psów nie zbierający kupek po swoich pupilach to dwie największe plagi Lublina...plagi totalnie olewane przez odpowiednie służby.
|
|
Przede wszystkim powinno się wprowadzić zakaz wstępu dla pisowców.Za bardzo śmierdzą Rosją i putinizmem ci targowiczanie Zdradzieckie ryje
|
|
Psy na chodnikach. Psy na trawnikach. Psy na polnych drogach. Psy pod blokiem. Psy w parkach. Co to qfa hest, żeby obsrańcy panowali?? Do najwazniejszego, historycznego parku Lublina powinien byc zakaz wprowadzania obsracńców!!! Macie psa? To waż problem, niech wali do waszej mordy, a nie na trawnik w parku !!!!
|
|
psy wszedzie , mam dosc psow i ich wlascicieli chodza z nimi po trawnikach, sikaja, kupy robia a wlasciciel dumny ze nie jego trawnik czy ogrod saski , karac , jeszcze raz karac...to pomnoze, to jest ohyda...
|
|
W Lublinie właśnie to miejsce jeszcze jest czyste i nie zasrane psimi odchodami.nie mam nic do zwierząt ale nakazać należałoby złapanemu właścielowi zabrać prezent do kieszeni spodni .bo jeszcze nie udało mi się spotkać klienta z psem i TOREBKĄ
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|