![]() |
Panie szanowny o co Panu chodzi? Kwestionuje Pan poważny problem bo kuratorzy z nadania PiS alarmują? Na jakiej podstawie Pan wnosi, że ta akcja nie istnieje?
PS. Współczuję studentom takich nauczycieli, którzy uważają, że są nieomylni i wszystko wiedzą o internecie chociaż nie wiedzą co to np. IP
|
![]() |
No próbuję, szukam, i ni cholery nie mogę tego znaleźć. A potrafię i chcę i nic. "Niebieski wieloryb" jak "Czarna wołga" albo yeti wszyscy o nim mówią a nikt nie widział.
|
![]() |
Co za ignorant...
|
![]() |
Widze pan chyba z Pisu bo tez gada głupoty a 0 doświadczenia aż nabrałem ochoty się zabić kiedy to czytałem -,-
|
![]() |
Panie szanowny.
Do każdego tematu ,,wsadzi'' Pan politykę. Nawet tam, gdzie kompletnie nie ma ona z tematem nic wspólnego.
Na temat akcji ,,niebieski wieloryb'' jest wiele artykułów. Cały sęk tkwi w tym, żeby nie przyjmować wszystkiego, co nam podają media bezkrytycznie. Należy potrafić selekcjonować informacje rzetelne od tych wyssanych z palca. Polecam ,,z głową'' rozejrzeć się po internecie.
Zapraszam na wykłady Pana doktora, zapewne zauważy Pan, że wyrazy Pana współczucia są studentom kompletnie niepotrzebne.
PS. Pan doktor ma za sobą lata doświadczenia, więc wyznawanie zasady ,,nie znam się to się wypowiem'', radziłabym przemyśleć. Łatwo jest krytykować samemu nie mając nic konkretnego do powiedzenia.
|
![]() |
Typowy psycholog... dużo słów mało treści, zero logiki
|
![]() |
|
![]() |
Rozmówca nie potwierdził z całą penością, że gra ta nie istnieje. Stwierdził, po bliższemu przyjżeniu się sprawie, że RACZEJ nie istnieje. Proszę czytać ze zrozumieniem, zanim złoży Pan/i wyrazy współczucia studentom i studentkom, którzy cenią sobie dorobek naukowy doktora i doświadczenie pracy z tego typu problemami. Meritum całego artykułu Pan/Pani zgubił/a, a mianowicie: bądźmy bliżej naszych dzieci, mądrzej, nie bądźmy obojętni! |
![]() |
A ja znam tego psychologa :-) Byłem u niego na wykładzie i warsztatach na jakiejś konferencji dla nauczycieli. Złego słowa nie powiem, gość wie, co mówi, zna się na rzeczy. On faktycznie ma bardzo duże doświadczenie w pracy z młodzieżą i ja mu ufam.
|
![]() |
***mieczducha888.blogspot.com/2016/09/jedyny-lek-na-depresje-i-ochrona-przed.html , pokój ducha jest bezcenny
|
![]() |
Panie psychologu Kwiatkowski - z pana taki psycholog jak z koziej dupy trąba. NIE ZAŻARTOWAĆ, tylko ZABIĆ. Jak zwykle z przestępców robita niepoczytalnych, że nie wiedzieli co robią.... taaa..... zażartował tylko, i nie wiedział że tak na poważnie dzieci to wezmą.... nie wierzę.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|