Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
śmieszni jesteście jak taksówkarze z Łodzi ...
Odpowiedz
Najmądrzejsza opozycja jest zawsze głupsza od najgłupszego rządu. --- [justify] Marek Belka [/justify]
Odpowiedz
Apeluję do Premiera..Panie premierze niech Pan zezwoli tym gastronomom na otwarcie ich przybytków..niech sobie pracują..nie wiem ilu klientów będą mieć,ale nikt rozsadny nie pójdzie na knajpiane żarcie,bo bezpiecznie można się najeść w domu..jak będzie im się to żarcie psuło,to niech mają pretensje do diabła,który kieruje tymi egoistycznymi ludźmi..a teraz lewaki i antycoronowirusowcy możecie mnie hejtować..chyba w Lublinie i Lubelskim jeszcze zbyt mało ludzi chorych jest,chociaż wokół mnie zacieśnia się krąg chorych ludzi.
Odpowiedz
weźcie kredyt, zmieńcie pracę ...
Odpowiedz
Restauratorzy poradzą sobie i kiedyś wybrną z problemów, ponieważ praca nie jest dla nich straszna! A żaden z miłośników tych pieprzeńszeńców z PiS nie jest w stanie zrozumieć, że upadek każdego podmiotu generuje kilkoro nowych bezrobotnych!
Odpowiedz
Wbrew pozorom w dzisiejszych czasach to tylko knajpę mieć. Dostaje się kasę z tarczy a gdy nadal mało to drze się o więcej. To lepsze niż gdyby otworzyć biznes w normalnych warunkach i upaść bo nikt nie przychodzi lub konkurencja lepsza.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...