Uwaga! Smaga się wzmaga! I znowu szuka czołgu w szafie....
|
|
wykup mieszkan komunalnych to nieporozumienie. Mieszkania komunalne sa dla ludzi slabiej sytuowanych i w zwiazku z tym, nie sa przyznawane dozywotnio. Miastupo prostu nie chce sie prowadzic polityki socjalnej wiec usiluje pozbyc sie " problemu".
|
|
wykup mieszkan komunalnych to nieporozumienie. Mieszkania komunalne sa dla ludzi slabiej sytuowanych i w zwiazku z tym, nie sa przyznawane dozywotnio. Miastupo prostu nie chce sie prowadzic polityki socjalnej wiec usiluje pozbyc sie " problemu".Dość c iekawa teoria - szczególnie, że Żuk praktycznie co roku oddaje do użytku kilkadziesiąt-kilkaset nowych lokali komunalnych. |
|
Łupieżca z Jakubowic nie P0trzebuje, żeby "plebs" się uwłaszczył, bo to nie pasuje do jego wizji dewelorozwoju. Lepiej, żeby zaciągali kredyciki na 30 lat na "nowoczesne apartamenty" od dewelo-buractwa i żeby nie mogli sprzedać wykupionych lokali, zwłaszcza że na rynku i tak jest już P0tężna nadP0daż.Potężna nadpodaż a ceny mieszkań rosną jak szalone? Ty powinieneś normalnie dostać Nobla w dziedzinie ogólnopojętej głupoty. |
|
Ty powinieneś normalnie dostać Nobla w dziedzinie ogólnopojętej głupoty.Zgadza się. Tylko od kiedy trollowi ( i to w wersji multi) zbywa mądrości? Troll nie musi być mądry, troll ma trollować, robić sztuczny hałas - dużo, bez sensu i na każdy temat |
|
Jak sama nazwa mów są to mieszkania -KOMUNALNE czyli lokale, które zapewnia samorząd dla biedniejszych by nie mieszkali pod mostem. To jaki jest cel sprzedaży takich mieszkań ? Pozbyć się lokalu i szukać zaraz następnego ???
Drogi Narodzie - przestań żyć w komuniźmie , w obecnych czasach trzeba sobie zarobić na mieszkanie - inaczej zapracować. Tu NIC NIKOMU się NIE Należy.
|
|
Poczekam, niech namiętny, inteligentny inaczej troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem.
|
|
Sorki, ale będziesz musiała zostać dziś P0 godzinach, śmierdząca dewelo-trzepaczK0 z agencji partackiego PR. Twoje plany zalania trolerskiej pały w związku z weekendem będą musiały P0czekać.Grzeczny kundel. Waruj tu Monisia a dostaniesz smakołyka w nagrodę. |
|
Poczekam, niech namiętny, inteligentny inaczej troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem.
|
|
|
|
Też bym chętnie kupił mieszkanko po cenach sprzed 11 lat. Co oni fraje.. tzn głupiego szukają?
|
|
Ja mam czas...Poczekam, niech namiętny, inteligentny inaczej troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem.
|
|
Brzdęk i kolejnych kilka rubli wpadło do sakiewki Monisi.
|
|
K0smiżulo, cfelku o 200+ fejK0wych loginach z agencji, nie filozufuj, tylK0 bierz się za trzepanie w łapki, dewelo _K_undelku, bo jak Jego Nadętość z Jakubowic zobaczy moje niezmasakrowane minusami K0mentarze, to znowu Główna Kadrowa będzie musiała K0ić jego stargane nerwy.
|
|
Ja mam czas...Poczekam, niech namiętny, inteligentny inaczej troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem.
|
|
|
|
|
|
Teraz P0klep sobie w łapki, ścierK0 z agencji deweloratuszowej, ale ja wrócę. Musisz zapracować na swoje dewelosrebrniki, śmierdzący cieciu.
|
|
Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem.
|
|
Teraz P0klep sobie w łapki, ale ja wrócę.Ja też wrócę. I Cię wymłócę - razem z Twoimi multi - kontami trollowskimi. Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|